| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak to vlastně začalo a kdo jsme

 Celkem 9 názorů.
 Miru 
  • 

fandeni 

(10.12.1999 4:16:27)
Ja opravdu jenom ctu a fandim,protoze se sama na tuhle roli pripravuji.Cekam na dalsi zazitky.Je to bezvadnej napad,mit svuj" verejny denik ".
 Káča Skokanová 
  • 

Re: fandeni 

(13.12.1999 11:19:33)
Díky za fandění, ale můj nápad to nebyl. Může za to Jirka, který má i tento server pod palcem. :o))

Káča
 Jana Trckova-Ramos (zatim bezdetna) 
  • 

Komentar 

(11.12.1999 21:55:15)
"Kaco",
chtela jsem Vam poblahoprat k Vasemu miminku a tez k Vasi webove strance. Nejdrive jsem si precetla jeden clanek, ktery by mne asi zaujal nejvice, ale pak jsem je musela precist vsechny. Libi se mi Vas styl.
Jelikoz mam stejny problem s "obracenou delohou" a v pristim roce muj manzel a ja bychom chteli "otehotnet", tak by me zajimalo, jestli bych mela cvicit uz ted, tedy jeste pred pocetim, a nebo jako Vy tedy po zjisteni, ze jste uspesne otehotnela.
Mam kamaradku Cesku, maminku dvouleteho a ctyrleteho chlapecka, ktera rada pise a je clenkou klubu maminek tady v USA. Tak ji urcite informuji o Vasem webu. Mohla by se podelit o par zkusenosti i s Vami a tudiz i ostatnimi maminkami.
Budu se tesit na Vasi odpoved.
Jana
 Káča, těhotná 
  • 

Re: Komentar 

(13.12.1999 11:01:09)
Ahoj Jano,

jsem rada, ze se Ti moje clanky libi. Aspon to nepisu zbytecne. :-)

Zacit cvicit na obracenou delohu staci (podle doktora) az po otehotneni. Takze se ted muzes udrzovat v kondici cvicenim normalnim a tesit se na to, az to budete zkouset a otehotnis. Je to opravdu velka radost!

Kaca
 Petra 
  • 

Čím se řídit před početím? 

(31.3.2000 8:16:51)
Káčo, nejdříve bych Ti chtěla poděkovat za Tvůj nápad takto psát o Tvých zážitcích. Vždy se těším, co je u Vás nového. Chtěla jsem se zeptat, zda by jsi nemohla podrobně rozesat, jakými radami jsi se před početím (tj. strava atp.) řídila před početím Vašeho miminka. Díky, Petra
 Káča Skokanová, 32. týden 
  • 

Re: Čím se řídit před početím? 

(12.4.2000 17:31:02)
Ahoj Petro,

promiň že Ti odpovídám až teď, nějak jsem poslední dobou nic nestíhala - dokonce ani internet :((

Ale k Tvé otázce - nemyslím, že bych se přímo něčím "extra" řídila, co bych běžně nedělala. Jsem odpůrkyně kouření, takže jsem jen v práci trochu bojovala se šéfem o tom, kde bude a nebude kouřit. Máme propojené kanceláře a dveře byly vždy otevřené, tak jsem mu jednoho dne pěkně vylepila na dveře zákaz kouření a příkaz k zavírání dveří. Malá výměna názorů a do dneška pěkně poctivě zavírá, aby mi sem ten kouř nešel.
Alkohol jsem pila jen málo a když, tak jen víno.
Stravu jsme se Skokym vlastně taky ani moc neměnili. Já knedlíkům nefandím, takže to ani doma nevařím. Naštěstí Skoky nepatří k těm chlapům, kteří zasednou za stůl a houknou na manželku: "Ženo, dej sem husu, knedlíky a zelí..." My spíš milujeme rybičky jakéhokoliv druhu a zeleninku.

Čím jsme se ale docela řídili, tedy vlastně Skoky - už jsem to kdysi popisovala v jiné diskusi - nosil volné boxerky a ne slipy, které se přilepí na tělo. Kdysi jsem vyčetla, že spermie prostě nemají rády teplo. No a v těch slipech by se mohly zapařit a už by se tolik nehýbaly, jak by měly...

Zatím ahoj
Káča
 Jitka Plotová -dcera 9 let.,syn 4měs. 
  • 

pochvala 

(29.4.2000 23:19:37)
Jsem na internetu pár dnů a snažím se najít co mne zajímá.Chválím tyto stánky a budu se vracet.
Vlastním firmu LAVETA,která vyrábí "oblečky pro vaše drobečky"
(viz reklamy v časopise Betynka 99
a Dítě 00).
Případné spolupráci se nebráním.
Jitka Plotová,Hradec Králové
 Monika (Vojta 3,5 roku, Michalka 5,5 měsíce) 
  • 

Re: pochvala 

(4.5.2000 10:18:54)
Právě má moje holčička na sobě dupačky od LAVETY se svým jménem. Jsou nádherné, ale mám dvě poznámky k jejich střihu. Uvítala bych tzv. kolečko mezi nožičkama (lépe sedí na plínkách) a o něco delší nohavice (jsou krátké i při použití dvou látkových plínek). Při použití kolečka se nemusí prodlužovat nohavice (jsou krátké na vnitřní straně).
 Iva 
  • 

Re: pochvala 

(4.5.2000 10:55:07)
Máte oblečky docela hezké, ale vůbec se mi nelíbí, že katalogy se musí platit a to ne zrovna levně.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.