| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak to vnímá matka, jak dítě?

 Celkem 3 názorů.
 irena (Míša5/00+Maruš3/03) 


Knížka je bezvadná!! 

(9.6.2004 21:31:27)
A to je fakt, protože nezávisle na tomto článku jsem se k ní ZNOVA asi po 2letech vrátila. Ještě to má i pokračování (Portál vydal tuším 2knížky od Steva Biddulpha o šťatných dětech) - oba díly mi přijdou úplně skvělé...!
Čtu pomalu, takž nejsem zrovna knihomol, ale Biddulph mě teda fakt dostal. Je to hroznej optimista a umí rodiče správně nažhavit a "namotivovat":)
Člověk vidí, že i v Austrálii se najde někdo s úplně obdobnými problémy, a nějak je řeší... (no a ne že bych to někomu přála - ale můžu si i během čtení říct, že jsem na tom s výchovou sice bledě, ale ještě ne úplně nejhůř:-))
est.
 Jita;-) + 3 


Souhlasim! 

(10.6.2004 0:06:57)
Oba dva dily jsou super.
Clovek v nich najde spoustu dobrych rad a navic vzdy i potesi a pohladi po dusi. Listujeme v nich casto oba a zacitaji se do nich i nase navstevy.
 .Berunda 


Re: Souhlasim! 

(18.6.2004 13:48:30)
Diky za ukazku z knizky, vzdycky jednou za cas potrebuju otevrit oci a zaroven trochu nakopnout. Navic optimismu neni nikdy dost. Okamzite si ji jdu objednat. (tu knihu).

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.