| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vyhrajte na prázdniny super kolo od Authora!

 Celkem 23 názorů.
 Renata Dvořáčková 
  • 

V okolí Brna na kolech 

(1.6.2004 15:01:28)
Pokud je hezké počasí a máme si naplánovat hezký den tak vyrážíme v Brně do Líšně na jezírka. Je tu super terén pro malé i velké cyklisty. V létě je tu možnost koupání v jezírcích. A pokud našeho prcka přestane bavit jízda na kole tak zamíříme do ráje dětí tzv. Eldorádo. Je to příjemné posezení zpříjemněné prolézačkami, trampolínami, koutkem se zvířaty - oslové, kozy, poníci. Kuchyně stojí určitě také za vyzkoušení. Každý si tu najde to své rodiče i děti a to vše v Brně. Naposledy jsme zde byli v neděli, kdy tu pořádali dětský den. Radost v dětských očích za to stála. Určitě vyzkoušejte.
 Myspule děti 1rok a 6 let 
  • 

Krkatá bába 

(3.6.2004 11:56:19)
Já bych doporučila, dojet do Hlubokých dvorů kde bych nechala děti projet na koníčcích. O kousek dál je v Lubě koupaliště s hospůdkou, kde mají pro děcka, pití, oplatky a velkých teplech přijde vhod zmrzlina. Dále je už cesta pro otrlejší povahy, pokud jede člověk s kočárkem. Údolím říčky Lubě (po proudu). Kde je skalní útvar nazývaný Krkatá bába. Údolím se dojde k Jižnímu Portálu, kde je opět občerstvení, prolézačky a pískoviště. Odtud se potom dá jít už na autobus do Újezdu u Černé Hory a nebo na opačnou stranu do cukrárny v Malé Lhotě a odtnut opět na autobus do Újezda. Je to procházka na celý den, ale nádhernou krajinou.
 Jana Boušková 2děti 
  • 

prázdniny 

(1.6.2004 15:14:14)
Již 4 rokem jedem s dětma do Jížních Čech do Staňkova jsou zde super cyklistické tratě a není problém navštívit na kole Rakousko je to krásná trasa klidným lesíkem po asfaltové cestě.
 Iva, 2 děti 
  • 

Východní Čechy 

(2.6.2004 9:51:20)
Náchodsko ve východních Čechách. Např. zámek v Náchodě se dvěma mevědy v zámeckém příkopu, Pevnost Dobrošov - pohraniční opevnění, pěchotní srub Březinka, který parta nadšenců "dostavěla" tak, jak by asi vypadal, kdyby válka přišla později, Babiččino údolí a zámek v Ratibořicích, Hospital Kuks se sochami cností a neřestí od M.Brauna, Adršpašské nebo Teplické skály, Broumovský klášter a mnoho jiných typů.
Můžete se podívat na www.nachodsko.cz.
V neposlední řadě lze z Náchoda dojet (i na kolech) do Polska - kousek za hranicemi jsou Bledne skaly se skalním bludištěm, trochu jiné než Adršpach nebo Teplické, v Kudowě Zdroju je aquapark a mnoho jiného. Bližšší informace třeba na www.obcebroumovska.cz - polské příhraničí. To jen tak "mimo soutěž", mělo to být v Česku.
 Nora Sechterová, syn 6 let 
  • 

Tip na výlet 

(2.6.2004 13:50:51)
Prázdniny ze všeho nejraději trávíme na chatě, nedaleko Sečské přehrady v Železných horách. Jde o chráněnou přírodní rezervaci. Pokud se vypravíte vlakem do Třemošnice, je kouzelná procházka Hedvičiným údolím, které se rozprostírá mezi skalami, podél nichž teče potok, jsou zde různé dřevěné mostíky, dá se jet i na horském kole. Z Hedvičina údolí je krásná procházka na nedalekou zříceninu hradu Lichnice, odkud je nádherný výhled do okolí a kde se také v létě konají různé akce.
Minulý rok jsme zde byli na rytířích a prodeji keramiky, bylo tu i loutkové divadýlko pro děti. Pokud už budete utrmácení a bude vám horko, dá se pěšky dojít k nedalekému rybníku Peklo, kde je nádherné koupání. Po celodenním výletu a osvěžení v rybníku se můžeme vydat zpátky Hedvičinným údolím do Třemošnice a od tamtud místní lokálkou do Čáslavi, kde se můžeme zastavit na večeři a pokračovat domů. Přeji všem šťastnou cestu a hodně zážitků.
 Dana, Terka 9 let 


Pálava 

(2.6.2004 14:11:11)
Doporučuji si vyjet z Brna po cyklostesce do Blučiny, Židlochovic, Novomlýnské nádrže až na Pálavu. Je to nenáročná cesta, téměř se jede po rovině. Po cestě je mnoho vinných sklípků. Stezky jsou velmi dobře značeny a překrásný výhled z Děvína stojí za to.
P.S. Anthropos se rekonstruje, takže je zavřený, ale v Brně se otevřela další část Riviéry a pro rodiny s dětmi je to prostě bezva. Prolézačky a bazénky pro děti. Ráda sem chodím, protože nemusím dceru úzkostlivě hlídat a mám o ní dobrý přehled.
 Zůza/Kačenka+Davídek 


Šumava 

(4.6.2004 2:44:56)
Milujeme Šumavu.Vonící louky,lesy,křišťálovou vodu, milí lidé.....jinam bychom ani nechtěli,takže pokud vám nevadí ta trocha nepohodlí ve stanu,vřele doporučujeme tábořiště Zahrádky.
 Zůza/Kačenka+Davídek 


Šumava 

(4.6.2004 3:04:46)
Milujeme Šumavu.Vonící louky,lesy,křišťálovou vodu, milí lidé.....jinam bychom ani nechtěli,takže pokud vám nevadí ta trocha nepohodlí ve stanu,vřele doporučujeme tábořiště Zahrádky.
 petula, 1 dcera 
  • 

tip na vylet 

(7.6.2004 11:10:54)
bude to asi znit dost otrepane, ale jako jeden z nejlepsich nametu na vylet pro prazany i neprazany , povazuji troju bud zoologickou zahradu, kde je mozne bezpecne ulozit a uzamknout kolo, coz je v praze skoro neuveritelne, tak je mozne sem prijit se psem a samozrejme celou rodinkou. pro deti je tu spousta aktivit a hrist, navic tu nabizeji pro odrostlejsi, ale pomalu chodici deti zapujceni malych valnicků, ktere sice museji tahnout rodice, ale deti to miluji. kdyz omrzi zviratka, da se jit do nedaleke botanicke zahrady a to vsechno zakoncit cestou do stromovky kolem koni,coz je dalsi lakadlo pro unavene detske nozky. po ceste je dost cenove rozumnych obcerstvovadel a hlavni vyhodu vidim v tom,ze se sem da jet kdykoliv, bez velkych priprav a planu a ani pocasi moc nerozhoduje.
 Dana Hasmundova 
  • 

Dovolena 

(2.6.2004 19:00:43)
Krasne je Sumava.Kasperske hory,Srni.Sumavu mam moc rada.Mam 2 deti.
 Hela 
  • 

prekrasny zamek Kozel 

(3.6.2004 14:20:34)
posilam tip na hezky vylet:
http://www.pruvodce.com/kozel/
Zacatkem zari byl i pohadkovy den. Zamek sam je ve vybornem stavu, interier plny zajimavych veci.
Nedaleko zamku (asi 15 km) je funkcni vodni hamr (kovarna pohanena vodou) a najdete opravdoveho kovare. Urcite stoji za navstevu.
Pekny den! H.
 Hela27, dve vnoucata 
  • 

zamek Kozel 

(3.6.2004 14:26:06)
http://www.pruvodce.com/kozel/
Posilam tip na pekny vylet. Zamek je dobre udrzovany, interier plny krasnych exponatu (zvlaste v loznici se pozorne divejte - pod posteli stoji porcelanovy nocnik.
Byvaji tam zacatkem zari pohadkove slavnosti a my videli i Popelcin ples na terase zamku. Nedaleko odtud je vodni hamr (15 km ?)- kovarna na vodni pohon. Najdete zde i kovare. Urcite stoji za navstevu.
Hezky den! H.
 aica, dcera 
  • 

bobová dráha 

(4.6.2004 7:08:00)
Pokud si nevíte v Praze občas rady kam jít, tak doporučuji bobovou dráhu. Je na Proseku. Děti do osmi let jezdí v doprovodu rodičů a zatím to všechny děti co jsme tam vzali moc bavilo.

 Petra,Evička(30/01/03) 


už po druhé-omluva,ale.. 

(5.6.2004 10:59:56)
Omlouvám se že to sem vkládám po druhé,ale pořád se nezobrazuji v celkových názorech,tak se musím trochu upozornit;-)Díky a nezlobte se.Petra
 Petra,Evička(30/01/03) 


tip na výlet-soutěž 

(5.6.2004 11:01:08)
Můj typ na léto je městečko Úštěk,je tam opravdu krásně,ubytování je velmi levné-100kč/osobu/den ve větší chatě,kam dřív jezdili pionýři.Je možné hned vedle chaty stanovat,pokud nechcete bydlet v chatě,poplatek je výrazně nižší(nepamatuju).V chatě jsou záchody,sprchy a kuchyňka,kde si můžete uvařit a společenská místnost,kde je TV,kulečník...
Nebo v hotelu-nedoporučuji,velmi dobře tam vaří,ale drahé ubytování.

Blízko je krásné jezero s pláží a také tu najdete spoustu stánků.Na jezeru je minigolf,a pár stálých atrakcí-autíčka,střelnice,houpačky,kolotoč,...

Byli jsme tu minulý rok jen na víkend a vůbec se mi nechtělo domů.Celkově je to velmi dostupné místo i pro kočárky,kola,vozíčkáře...

Opravdu se tam stojí vyjet na víkend,výlet nebo týdenní dovolenou.
My letos pojedeme znovu,protože je tam opravdu krásně.

 Myshae (1dítě) 
  • 

kolo od Autora 

(5.6.2004 18:23:25)
Nepřečetla jsem všechny nápady, protože je jich tolik tak doufám že se nebudu po někom opakovat. Bydlíme sice ve městě, ale původně pocházíme ze Slovácka. Všem proto můžu vřele doporučit dovolenou v Chřibech, oblast kolem Buchlovic. Za prvé je tam příjemné cestování na kole, za druhé jsou tam nádherné lázně Smraďavka s masážemi, koupelemi a ubytováním, za třetí je tam hrad Buchlov a zámek Buchlovice s krásným parkem. O ubytování v městě také není nouze. Za čtvrté celé léto zde probíhají kulturní akce např divadlo na Buchlově nebo v pátky Buchlovské léto s různými Hosty. V srpnu budu i Buchlovská svíca.A poslední typ na závěr kousek odtud je městečko Velehrad a dá se tam dojít i pěšky nebo na kole.
 Lada, Patrik 
  • 

NÁDHERNĚ STRÁVENÝ DEN V AQUAPARKU V LIBERCI 

(5.6.2004 22:31:34)


NÁDHERNĚ STRÁVENÝ DEN V AQUAPARKU V LIBERCI
(5.6.2004 22:25:22 )
Dobry den,

Ja bych Vám chtěla dat tip na výlet do nádherného aquaparku v LIBERCI.

Jsou zde umístěny různé bazény s cirkulací vody, vodními masážemi, protiproudovým kanálem, tobogány, širokou skluzavkou a s relaxačními místy s možností poslechu podvodní hudby ve stylových jeskyních s akváriem. V objektu se nachází i mnoho dalších vodních atrakcí. O unikátnosti vodního ráje hovoří i to, že celková jeho vodní plocha je větší než 700 m2.
Samozřejmostí je možnost využívání různých typů saun, vířivých van, solárií a masáží.
Celý objekt je určen pro všechny generace a pro malé neplavce je vybudováno přihřívané dětské brouzdaliště. Pro ty, kteří milují "potrápení" svého těla nebo pro ty, kteří by si rádi udrželi nebo zlepšili fyzickou kondici či vzhled, jsou k dispozici tři sály pro aerobik a fitness. Připraven je i kosmetický a masážní salón. Návštěvníci mají možnost využít rozlehlé terasy pro opalování v letních měsících. Areál Vodního ráje je kompletně zastřešen a koncipován jako zařízení s celoročním provozem.

Určitě si tu každý příjde na své.
 Kveta,Marek+Mirek 
  • 

Re: NÁDHERNĚ STRÁVENÝ DEN V AQUAPARKU V LIBERCI 

(6.6.2004 18:13:54)
Take bych toto doporucila, je tam doopravdy nadherne a utulne.
Deti tam vydrzi cely den a stejne se jim vubec nechce domu.
 Verka a Petanek 
  • 

Re: NÁDHERNĚ STRÁVENÝ DEN V AQUAPARKU V LIBERCI 

(17.6.2004 10:50:34)
Moc se nam tam libilo. Stravili jsme tam 5 a pul hodiny a mohu jen doporucit.

Celodenni vstup n nedeli stoji 240 Kc, deti do 100 cm to maji zadarmo, ale samozrejme si muzete koupit listek jen na hodinu, ale to se nevyplati.

Kdyz nevite, kam deti poslat, tak aquaparkem nic nezkazite.
 Dana 3 děti 17,15,4 
  • 

Špindl 

(7.6.2004 18:57:32)
My nejraději jezdíme do Špindlerova Mlýna - je to krásné místo odkud se dá chodit na výlety - Sněžka, Labský důl, Pramen Labe, nebo jet do ZOO na safari do Dvora Králové, do ZOO do Liberce nebo do Vodního parku Babylon, ve Vrchlabí je muzeum a koupaliště a ve Vojenské zotavovně Bedřichov je bazén s tobogánem, protiproudem, vířivkou a dětským bazénkem přístupný pro veřejnost. Sedačkové lanovky fungují i v létě.
 olimacek 


Celodenní výlet do Liberce 

(8.6.2004 12:00:41)
Když si chceme udělat jednodenní výlet, vyrazíme do Liberce. Nejdříve navštívíme ZOO, která je skvělá hlavně pro malé děti, jelikož jsou zvířata velmi blízko sebe, takže se moc "nenašmajdáme". Po prohlídce vyrazíme do Babylonu - Lunaparku. Skvělá zábava pro děti i dospělé. Jsou tam prolézačky, autíčka, herní automaty, a jiné. V areálu se nachází nákupní městečko, kde si po "vyblbnutí" zajdeme do restaurace na pozdní oběd. Pokud děti ještě nejsou unaveny zajedeme ještě do libereckého bazénu, kde jsou výřivé vany, tobogán, dětský a velký bazén, sauna.
 Iva,syn Vítek 6měsíců 
  • 

nejde 

(9.6.2004 20:24:18)
mi otevřít na ten příspěvek.Poradí mi někdo?děkuji.
 Václav 
  • 

Zvánovice 

(9.7.2006 11:06:13)
Skvělé místo u Ondřejova ( cca.60km vz čarou od Václaváku ). Nádherný kout s přírodním koupalištěm ( hotel i chatky ) uprostřed lesa.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.