| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Andy Roach, náš kamarád

 Celkem 9 názorů.
 Rani 
  • 

Diky! 

(10.5.2004 13:32:52)
Vynikající článek, přesně vystihuje všechno, co mě v souvislosti s hokejem za poslední 2 týdny napadalo. Za sebe dodám, že jsem to těm Američanům ve čtvrtfinále - a teď doufám, že mě nikdo nezabije - nakonec vlastně přál, hráli totiž fakt líp.
 Bohdan 
  • 

Hysterie, manipulace... 

(10.5.2004 15:35:40)
U nás sledovali MS vsichni, vcetne me tchyne a manzelky. Lezla mi na nervy hystericka propaganda, neustálé připomínání Nagana, ale to už je šest let a na poslednich třech MS plus OH v Salt Lake City vyslo Cesko naprazdno. Dvakrat jsem byl v arene, ale na jinych zápasech, což nakonec bylo fajn. Hokej mám rád i bez českýho "nacionalismu".
B.
 Petr 
  • 

co ženy? 

(10.5.2004 16:21:18)
Souhlas, jasná věc... Je tady nějaká žena nebo ženuška, která může podat svědectví, jak se její partner (bratr, syn, synovec atd.) během MS změnil? To by mohlo bejt zajímavýýýý!
 Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 


Re: co ženy? 

(10.5.2004 17:59:10)
Petře, ani se neptej! :-)

Můj manžel se po prodloužení změnil v zuřivého býka, kterému bylo jedno, že ukládám děti spát a moc nepomáhalo ani moje upozorňování, že se ho budou bát, ať neřve (publikovat se to nedá) a když už musí, tak ať aspoň netříská do stolu. :-)

Docela se děsím až bude ME ve fotbale, ještě jeden Colina a infarkt je na cestě :-). To asi uteču s holkama pod stan, už bude teplo :-).

Ale jinak je, myslím, normální :-)

 Emina 
  • 

Re: co ženy? 

(11.5.2004 11:11:05)
Ja: "Tak co myslis, ty hokejisti, vyhrajou? Uz kvuli Husakovi..."
Muz: "Jaky hokejisti, Pardubice?"
 agrada 
  • 

U nás na venkově 

(10.5.2004 21:08:45)
Hezký článek :o) Snad jen dodám, že při osudovém utkání jsem byla u rodičů v paneláku, a když jsem se snažila uspat dítě přes několikeré zdi - shora, ze stran i zespoda, ke mně zaznívaly výkřiky - VELMI peprné. V duchu jsem hokejové fanoušky proklela a... zničehonic vypla elektřina. Výrazivo pivních fandů bylo JEŠTĚ peprnější :o)
 Bára 
  • 

to ten můj... 

(11.5.2004 16:54:45)
To ten můj byl od začátku mistrovství "mimoza", ležel v novinách, pročítal tabulky, sjížděl teletext, net - aby byl v obraze. No a když pak naši "jagrboys" prdli, bylo to u nas jak po pohřbu. Nechala jsem žít, co jinčího taky, ne...
 Šárka(2děti,1manžel) 
  • 

Re: to ten můj... 

(12.5.2004 8:36:28)
tak to je přesný, jako u nás, chlapi se v tomhle podobaj, dopřejme jim to...
 babi_ 


Re: Re: to ten můj... 

(13.5.2004 16:02:27)
ten můj mě po letech MÉHO trpělivého vysvětlování co že je to za soutěž a kdo s kým hraje a kolik to tedy je odnaučil sledovat hokej v televizi a kdekoli jinde. Sousedi v inkriminovaný večer moc neřvali a tak jsme se o národní tragédii dozvěděli až druhý den ráno v práci :-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.