| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak rodí panenky?

 Celkem 10 názorů.
 Hanka, Kaja 10.mesicu 
  • 

Tehotna Barbie 

(21.4.2004 10:47:55)
Ahoj Sylvie, videla jsem v fotodenickach - tusim, ze to byla galerie Edy Grant z Anglie - primo tehotnou Barbie s odepinacim briskem, kde bylo pidimimi :-)) Ptala jsem se tu po ni v par obchodech, ale bez uspechu.
 Nicollette 


Re: Tehotna Barbie 

(21.4.2004 19:27:37)
Tyhle tehotne Barbiny prodavaji ve Vidni, ale mely by byt i v dobrych hrackarstvich v cechach.
 Terreza 


Re: Re: Tehotna Barbie 

(21.4.2004 23:15:04)
Postrádám panenku-porodníka... Pěkně zelený obleček, sterilní čepici na hlavě, nůžky na episotomii do jendý ruky, injekci s Oxytocinem do druhý, a inkubátor (vyhřívané lůžko) a stojánek na kapačku jako bonus, při rychlém objednání porodní lehátko včetně podpěrek na nožky... No jak k tomu české holčičky přijdou ?!
 Hanka, Kaja 10.mesicu 
  • 

Re: Re: Re: Tehotna Barbie 

(22.4.2004 0:36:45)
no ja myslim, ze Ken by to mozna zvladnul :-)))) Jen skoda jeho ucesu zastrcenyho pod cepec, ale zas by to vynahradil svym usmevem :-)
 JJana 


Re: Re: Re: Re: Tehotna Barbie 

(22.4.2004 8:53:23)
Těhotnou Barbii jsem viděla poprvé a naposled v Tescu na Národní v Praze a to před čtyřmi lety.Pamatuji si to velmi přesně,protože jsem byla těhotná a naše starší dcera,tehdy dvouletá, to těhotenství velmi prožívala.Poučená byla o těhotenství i porodu pravdivě a připadalo jí to přirozené a normální.O to víc se rozčílila,když viděla panenku s odendavacím břichem.Začala velmi hlasitě přihlížejícím vysvětlovat,že ve skutečnosti je to úplně jinak a vysvětlila rovnou i jak.Podotýkám,že měla na svůj věk mimořádně dobrou slovní zásobu a libovala si v odborných termínech.Přítomní dospělí byli pobaveni a brali to s humorem.Jen několik postarších dam bylo na mrtvici.Pokud jsem si stihla všimnout,tak přítomné děti měly stejný názor jako naše dcera a netajili se tím.Takže se tam tenkrát rozeběhla zajímavá a poučná diskuse na téma lidské rozmnožování mezi dětmi od jednoho do deseti let.Na své první setkání s těhotnou Barbií jen tak nezapomenu.Jana
 Katka, tři děti 
  • 

Re: Tehotna Barbie 

(22.4.2004 14:46:05)
Tenhle článek mě udivil, protože jsem žila v domnění, že tenhle sortiment je normálně na skladě. Můj nejmladší syn je šestiletý a po hračkářství hledáme jiné typy hraček, ale dceři bude patnáct a jako malá vlastnila dva typy této panenky. Nebyly to pravé Barbie, ale její levnější napodobeniny, jedna měla dokonce dvojčata, chlapce a holčičku, bohužel do bříška se vešlo jenom jedno. Mě se tenkrát tahle hračka moc líbila a neměla jsem dojem, že by měla pohoršovat, nevím přesně kdy to bylo, ale nějak před osmi až deseti roky.
 Katka z Lince 
  • 

Re: Re: Tehotna Barbie 

(23.4.2004 12:42:57)
Tak tehotnou Barbie jsem videla predevcirem u nas v Linci,
je uz chudak slevnena - z € 26,--
na € 18,-- a meli jich tam dost.


 Simca 
  • 

Těhotná panna :-)) určitě existuje! 

(27.5.2004 12:52:03)
Počátkem prosince 1996 mi potvrdili těhotenství a tak to, že tehdy 8-letá dcera dostala pod stromček "těhotnou pannu" bylo jaksi přiozené. Dostala něco jako Barbie (nevím už, zda "pravou od Matella" či nějakou "jako"), která měla oddělávací bříško, v něm dvě mimi, těhotenské šaticky, proprietky pro děti po narození - nočníky, lahvičky a pod jiné další věci, se kterými si dcera docela vyhrálna na to, jaké to bude, až bude mimísek doma....:-)))
 Lucie 
  • 

ja ji doma mela 

(8.6.2005 0:10:51)
Je mi 18, a tak patrim k tem, co si s Barbinama jako holcicky hraly. Mela jsem mezi nima i tehotnou Barbie, mela takovy zatahovaci bricho kam se dalo strcit mimino a prikrylo se krytem - "velkym brichem" :o)))
 JILL 
  • 

Re: ja ji doma mela 

(18.12.2007 13:11:35)
Jo, to si pamatuju, měla přesně takovou kamarádka a já jí ji hrozně záviděla. Nakonec jsem si ušila vak v tělový barvě i s pupeční šňůrou, kterej jsem Barbie přivazovaa k bříšku, dovnitř se vešlo miminko a porodů si teda užila až až :)..naštěstí v přirozené poloze, pěkně doma, s Kenem, bez epidurálu, nástřihu a kapačky...

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.