| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kde mají děti rádi

 Celkem 4 názorů.
 JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 


Dik 

(4.9.2003 11:39:46)
Zrovna minulej tejden jsem u kamarádky řešila, že máme s manželem dohodu – hraček máme dost, takže místo dárku k narozeninám děláme společnej vejlet. (Ony ty dárky stejně nakonec obstarávají babičky.) Zábojkovy první narozky jsme trávili v ZOO, druhý na zámku (včetně spaní), kde mají stálou výstavu animovanýho filmu a hráli i divadlo pro děti a ty třetí bychom možná mohli zkusit Botanicus… Ale co s Kiliánem, kterej je narozenej v lednu? Sice tentokrát budeme slavit už jen to, že se nám vrátí táta z tříměsíčního vejletu do Afriky, ale ten vejlet budem dělat taky - takže tohle je tip akorát pro nás. Dík.
 Lenka, Gábi -4 roky 
  • 

Bylo tam dobře 

(4.9.2003 13:45:21)
O chatě Permoník jsem se dozvěděla od jedné známé, a tak jsme tam vyrazili letošní léto - začátkem srpna. Musím jen souhlasit s článkem a dodat, že jsme se měli báječně i díky krásnému počasí a pro dceru to bylo ideální, měla kolem sebe spoustu dětí a byla spokojená. Krom toho tam i výborně vaří. Chtěla bych ještě jednou poděkovat touto cestou za zaslání námi zapomenuté dětské knihy v Permoníku! Lenka
 Radza 
  • 

No parada 

(8.7.2005 18:02:17)
Na Permonik jezdime pravidelne a vzdycky tam najdeme mily personal a hlavne nadherny prostredi..
Radza
 Magdalena, dva kluci 5 a 2 roky 
  • 

Permonik 

(6.6.2006 8:55:52)
Zdravím vsechny a chci se přidat ke chvále na penzion Permoník. Jedu tam letos s dětmi už třetím rokem. Krásné prostředí naprosto přizpůsobené dětem a hlavně moc milí majitelé a personál dělají z pensionu místo, kam se člověk vrací moc rád. Chtěla jsem ješte upozornit, že na príští týden se nečekaně uvolnily dva pokoje, mým dvěma kamarádkám onemocněly děti a nepojedou, takže je tu možnost pro Vás trochu neplánovaně vyrazit do Krkonoš.
Magdalena

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.