| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: V českém kempu (aktualizováno)

 Celkem 10 názorů.
 petr 
  • 

naprosto souhlasím 

(6.8.2003 15:07:10)
to je opravdu neštěstí narazit na podobnou skupinku, každopádně jste měli štěstí, že toho nechali aspoň po večerce. Bohužel jsem už v zažil diskotéku ve vedlejší restauraci do 3 do rána. Třeba někdy nějaký provozovatel bude provozovat kemp jen pro starší a pokročilé. Ale potom stačí někdo jiný na druhé straně přehrady a jsme tam, kde předtím. Ta technoparty byla prý slyšet v okruhu 13 km!!!!!!!
 petr 
  • 

naprosto souhlasím 

(6.8.2003 15:07:27)
to je opravdu neštěstí narazit na podobnou skupinku, každopádně jste měli štěstí, že toho nechali aspoň po večerce. Bohužel jsem už v zažil diskotéku ve vedlejší restauraci do 3 do rána. Třeba někdy nějaký provozovatel bude provozovat kemp jen pro starší a pokročilé. Ale potom stačí někdo jiný na druhé straně přehrady a jsme tam, kde předtím. Ta technoparty byla prý slyšet v okruhu 13 km!!!!!!!
 Citronove koliesko 


V talianskom kempe 

(6.8.2003 16:26:05)
Len pre porovnanie moje skúsenosti z talianskeho kempu.
MESTO: Lido di Jesolo
KEMP: Parco Capraro
ROK: 1997
Kemp bol zaradený do vyššej kategórie. Mal stanovú základňu, ktorú prenajímali cestovky, dal sa prenajať karavan s komplet vybavením a zariadením, bolo možné aj stanovať prípadne prísť s vlastným prívesom. V kempe sa nachádzalo množstvo stromov, pekný udržiavaný trávnik, okolo bazénov (detské „čľapatko“ a plavecký) kvety a palmy v kvetináčoch, nádhera. Každý druhý večer cez kemp prešlo niečo ako traktor s „bombou“ akéhosi prípravku, ktorým postriekali nielen stromy ale aj okolie za plotom, proti komárom a hmyzu. Čistota WC, spŕch a ostatného príslušenstva bola super, niekedy ste mali blbý pocit lebo babizňa premávajúca po kempe celodenne s vozíkom plným čistiacich prostriedkov do WC vletela hneď potom ako ste z neho vyšli. Musím spomenúť, že batožinu každému turistovi doviezol malý vláčik takmer až do stanu/karavanu. A večer vláčik vozil deti dookola po kempe.V kempe bol božský kľud o čo sa starali aj policajné hliadky (cez deň jedna v noci dve). Okolo 21,00 bola večierka a v noci ste fakt počuli len svrčky či cikády či čo to bolo. Uprostred kempu bola dosť veľká trávnatá plocha a aké bolo naše prekvapenie keď sme tam v jedno ráno objavili rozloženú asi 15 člennú skupinu motorkárov. Nikto nemal potuchy kedy prišli len jeden známy ich videl asi o štvrtej ráno ako vypnuté motorky tlačia cez kemp. Na pohľad vyzerali ako tvrdí chlapci koža, hlavy buď vyholené alebo “punk-kohúty“ ale akoby v kempe ani neboli, večer si na vyhradenom mieste urobili oheň otvorili po jednej plechovke piva a potichu sa bavili až do rána. Najhlučnejšou akciou bol záverečný detský karneval pre deti z nášho zájazdu ktorý končil o 20,00. Bola som fakt milo prekvapená ako to v tom kempe fungovalo. Kemp bol rodinný podnik a vždy sa nás chodili vypytovať či sa nám páči a či je všetko v poriadku a tak. O niekoľko rokov som bola v tom istom meste ale v hoteli. Bolo to neporovnateľné, pach z kuchyne, od štvrtej ráno motorky hučali popod okná, a banda nejakých výrastkov vrieskala celú noc. Aj keď sme sa sťažovali tak majiteľ len pokrčil plecami že s nimi nič neurobí lebo majú u neho prenajaté izby na celé leto.
 Kik+3 


Re: V talianskom kempe 

(7.8.2003 15:06:16)
Mirko,
to je zajímavé, ale já má s italskými a sicilskými kempy většinou špatné zkušenosti. Téměř v každém byla hlučná večerní-noční diskotéka asi do 3 ráno bez ohledu na den v týdnu. Vůbec jsem se nevyspala, vždy jsem se těšila na další přesun a větší štěstí na další kemp, ale bylo to skoro všude stejné:-(
 Misa3 


Re: Re: V talianskom kempe 

(13.9.2003 7:49:44)
Mam dojem, ze doba romantiky v malebnych kempech plnych prijemnych lidi hrajici po vecerech na kytaru a chodi se koupat do mistniho rybnika je jaksi pryc. Ja jezdivala( tedy pokud to jeste slo) do malych hotylku nejlepe po sezone a chodila do okoli fotit nebo malovat, jezdila jsem vlakem autobusem a hodne stopovala toulala se vsude mozne a byvalo to moc fain. Dnes bych mela strach ze kdyz se pokusim stopnout auto budou me i pres muj vysoky vek (33) pokladat, za mistni lehkou devu, ze rodiny kempik bude plny cizincu a ceny se zvysi o sto ci dveste procent, a hotylek se bude napadne podobat misto rodinneho spis hodinovemu... No nevim, asi bych spis zvolila nejaky lepsi zpusobe nez spendlik v mape, poptat se znamych jestli vubec existuje jeste misto, kde by slo za prijatelny peniz stravit dovolenou. Co takhle u nejake zname rodiny s detmi na vetsi chate a druhy rok to prostridat. Jo asi to nepujde tak lehce a je to skoda. Kdyz uz jsme u tech taboraku, neni na to nejaky (podle mne dosti pitomy) zakon ktery je zakazuje?
 Misa3 


Schranka spravena-plati puvodni adresa 

(13.9.2003 8:34:51)
Spravila jsem schranku chyba byla ve filtru tak jsem ho nastavila lepe a vse je OK takze kdo protebuje radz nebo pomoc prosim at pise zase na povudni adresu: Lyka...
 Zajda99 


Chlum u Třeboně (1994) aneb do kempu už nikdy více!!! 

(6.8.2003 18:09:50)
Po celý týden vedle nás tábořila skupinka 10 lidiček, která se tak kolem půlnoci vracela ve značně opilém a hlučném stavu do tábora. V zábavě pokračovali tak do 5ti do rána a v 6 ráno se probouzela batolata ve vedlejším stanu. Naši sousedé opilci přes den spali a pozdě odpoledne znovu začínali s chlastem. Stěžovali jsme si správci kempu, místnímu starostovi a pak už i na policii. Byli ujištěni, že naši hluční sousedé již byli pokáráni správcem kempu a v noci prý bude klid.
(„Bum!“ letěla plynová bomba z jejich stanu málem do ohniště.
„Táhni!“ Požádal o odchod ze stanu jeden z opilců svou holčinu.) Po půlnoci to pokračovalo: Hoši se nám vrátili z hospody, řvali, rvali se, vyhrožovali si zabitím a požádat je o klid znamenalo zahrávat si se životem.
Druhý den přišla konečně policie. Ve dne, s policejním autem a v uniformách. Naši „spolubydlící“ právě roztomile spali a byli neuvěřitelně hodní a slušní. Policisté je servilně poprosili, jestli by případně mohli býti v noci tišší. Ujistili je, že budou...




 radka 
  • 

Re: Chlum u Třeboně (1994) aneb do kempu už nikdy více!!! 

(7.8.2003 10:43:29)
Jo,jo,uz to neni,co to byvalo...ohne,kytary,lidi se bavili pospolu...dneska si tak maximalne vytahnou pred stan gril a kazetak...
 Rybule 


souhlas 

(7.8.2003 13:31:31)
Zrovna jsem se také vrátila z dovolené v Českém Švýcarsku. S ubytováním jsme naštěstí problémy neměli, ale na Němce z bývalé NDR jsme naráželi na každém kroku - většinou o sobě dávali vědět už z dálky hlasitým halekáním v tichém prostředí národního parku. Nechápu, jak to, že při naší návštěvě Německa jsme se s takovým chováním nesetkali. Je možné, že jsou tak rozeřvaní opravdu jen u nás? Asi to o něčem svědčí...
 Yukona 
  • 

jak jezdi na dovolenou Yukonani 

(23.11.2003 18:35:21)
My to resime asi dost netradicne...na dovolenou jezdime vetsinou do Mexika a mame na to pul roku.....jedeme vanem ve kterem spime, takze si sebou vezeme soustavne vlastni hotel, s kterym muzme zaparkovat kdekoliv....kdyz se nam nekde libi tak zustaneme, kdyz ne, tak popojedeme:) Mame ovsem tu vyhodu ze pracujeme pouze v lete.....a v lete je v Mexiku desny horko, takze o nic nejde;) Vychodni Nemce tu nikdo nezna, tak mame klid;)))

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.