| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Novinka: Diskuze, které rostou s vašimi dětmi a bříšky:)

 Celkem 2 názorů.
 kaMyš 


Nápad skvělý... Ale někde je chyba 

(30.4.2003 21:30:19)
Nápad s diskusemi podle data narození je opravdu, opravdu bezva, dává mi to možnost pokecat si s maminama, které aktuálně řeší stejné radosti / starosti jako já.

Je tu ale nějaký technický háček: když ve svojí diskusi (září 2002) přečtu první stránku příspěvků a kliknu na další (v současné chvíli "dalších 18"), tak se dostanu pravděpodobně na všechny příspěvky 2002 nebo tak něco,protože tam už je věk dětí dost různorodý a navíc když se chci přesunout dál, tak už se tam píše "dalších 368" nebo tak něco.
 ~•~Missy~•~ 


Re: Nápad skvělý... Ale někde je chyba 

(30.4.2003 21:49:27)
Stalo se mi něco podobného. Přidala jsem příspěvek do srpna 2002 a pak jsem zjistila, že se objevil i jinde. V hlavním menu je totiž v nabídce mimo jednotlivých měsíců možnost "všechny". Tam se zřejmě kopírují veškeré příspěvky z jednotlivých měsíců (svůj jsem tam našla dokonce asi třikrát) podle času vložení, takže jsou tam smíchané za celý rok a navíc na sebe tudíž většinou nenavazují.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.