| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi….

 Celkem 7 názorů.
 Gabulina,Eliska a Alenka 


Diky Katko 

(9.1.2003 14:13:06)
Diky Katko za pekny clanek,jako by mi mluvil z duse.Taky nam doma roste takova nase mala kopie a obcas se mi stane , ze se kvuli necemu na ni chci rozcilit, ale kdyz se nad tim zamyslim, tak jenom zjistuji, ze to prevzala od nas.
 Mersi, Miška a Lea 


Re: Diky Katko 

(20.1.2003 9:10:21)
To bol skvely článok
 Helena a půroční dvojčata Alexandr a Eva 
  • 

Zrcadlo, pověz mi... 

(9.1.2003 19:42:32)
Ahoj Katko,
musím říct, že tvů článek mi úplně mluví z duše.Před narozením našich dvojčat, jsem nesnášela historky z mého dětství, které dávala k dobru moje mamka.Jak jsem jako malá byla vzteklá, jak jsem si prosazovala svou apod. Teď, když se nám děti narodily, tak na tato vyprávění často vzpomínáme, protože, ač je našim drobečkům teprve půl roku, už teď jsou vzteklí, snaží se prosadit si svou...Tedy, není to pořád, většinou máme děti usměvavé a povídavé.Pravda, někdy, když mají zase jednu ze svých špatných nálad a já už nevím jak a co bych s nimi dělala, nervy mám na pochodu a situace vrcholí, najednou přestanou a Evička s Alexem se na mě smějí jako dvě sluníčka.V tu chvíli ze mě všechen stres spadne a mamka jen tak mezi řečí prohodí, že přesně taková jsem byla, když jsem byla malá.
 Karo 


Re: Zrcadlo, pověz mi... 

(9.1.2003 21:51:23)
Moc pekny clanecek. Jsem sama prekvapena, jak me materstvi zmenilo. Clovek je opatrnejsi, v mem pripade slabe slovo, jsem az uzkostlive pecliva a opatrna, vse petkrat prekontroluju, nepoznavam se...!
 R.+ 4mesicni Luksik 
  • 

Re: Re: Zrcadlo, pověz mi... 

(11.1.2003 19:56:48)
Naprosto presne napsano. Nez se maly narodil, rikala jsem si, ze je na case prestat byt sobcem, znate to, takove to pinozeni po penezich atd...No a ted je na svete a priority se opravdu zmenily na to sup. Uz to nejsem ja ta hlavni, ale ten maly Tvorecek. S tim zrcadlem je to krute, myslim, ze takto krute k nam neni ani to zrcadlo v koupelne, ale verim, ze tak to ma byt. Taky koukam jako blazen jak me to materstvi zmenilo...
 kaMyš 


Pohádkový článek 

(11.1.2003 21:23:17)
Tohle je opravdu krásný článek, Katko! Gratuluju Ti, že posloucháš takhle krásně svoje drobečky, když Ti nastavují zrcadlo... Úplně jsi mi vlila novou energii (mám teď 4měsíčního prcka a něco o té trpělivosti a nesobeckosti mě už učí...) Přeju Ti, ať se Ti daří!
 Lida a 2holky 


take zjistuji co delame spatne 

(14.1.2003 17:49:29)
Katerino,

moc hezky clanek a velmi pravdivy. Ty nase male cacorky nam zrcadlo nastavuji se vsim vsudy. Nekdy pozitivni a nekdy take negativni.

Napriklad minuly tyden vidim jednu z nich, kousne do chleba, nechce ho jiz dojist a tak sup s nim do odpadkoveho kose. Presne tak. Kolikrat ja jsem pred nimi vyhodila jidlo do odpadkoveho kose?!? Mockrat. Takze ted to budeme muset vsichni nejak napravit.Urcite nad tim budu vice premyslet, nez zase neco vyhodim - snad me ty me male cacorky nauci setrit.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.