| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku První dny ve škole

 Celkem 3 názorů.
 Martina, Honzík 3roky 
  • 

Skola 

(5.10.2002 14:47:21)
Tedy strachem co bude v první třídě trpím už teď - dítě živé, přeživé, školku si ještě jakž takž představím,ale v první třídě!
A to ještě já - učitelka na stejné škole, byť na druhém stupni. Věřte mi někdy je hrozné vědět do čeho jde a doufat, že na něj vyjde ta prima učitelka a ne ta druhá.
Určitě věřím doktorům strach z doktorů.
Hezký den přeji, já mám naštěstí ještě 4 roky čas.
 Antůcta+2loupežníci 
  • 

první dny ve škole 

(4.2.2007 9:06:29)
Také mám doma od 1.9.07 prvňáka. A mám dost obavy, jak to s ním zvládne učitelka a spolužáci. Honzík totiž neposedí, nerad plní úkoly ( v mat. školce, kam chodí zadávají dětem nějaký úkol, který musí splnit a pak ještě úkol na doma), když s něčím nesouhlasí, křičí a vzteká se, chová se spíš jako tříletý než jako skoroškolák. Na druhou stranu je vnímavý k potřebám druhých, umí se rozdělit, je kamarádský... jenže mu ty dobré vlastnosti víc překrývají ty horší - hlavně negativismus - myslí si, že každý, kdo jej chce jen poškádlit, mu chce ublížit, když má svůj názor, je ochoten se hádat, třebaže nemá pravdu. No abych si pořád nestěžovala, rád se učí nové věci, ty, které jej dokážou zaujmout. Takže na závěr - přeji všem učitelům prvňáčků PEVNÉ nervy - mají tu největší zodpovědnost za další vzdělávání našich dětí a myslím, že to mají i nejtěžší.
 Duslik 


Prvňáček 

(11.9.2011 10:25:08)
Také máme doma prvňáčka. Sice se tento týden ještě moc neučili(paní učitelka byla s ostatními třídami v Itálii), ale již jsme měli doma výstup. Když jsem mu nedovolila udělat si úkol na zahradě, řekl, že ho nebude dělat vůbec. Z toho sezení při hodině mám také strach. Je také dost neposedný a někdy se dokáže pěkně "zabejčit". Ale prý ze začátku celou hodinu nesedí. Tak to snad nějak zvládne a zvykne si na sezení celou vyučovací hodinu.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.