| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mé životní paradoxy

 Celkem 16 názorů.
 Madla & 3 trpaslici 


Klaro, 

(10.9.2002 2:14:44)
jsi skvela...s timhle pohledem a pristupek k zivotu to dotahnes daleko bez sedin. Vek v materstvi nerozhoduje....co ti zivot nadeli z toho bud stastna a ty to jak videt umis. To je skvely...hodne stesti. Madla
 Marta, 27, 17 tyzden 
  • 

Klobuk dole 

(10.9.2002 8:49:32)
Klara, klobuk dole pred tebou! Drzim celej rodinke moc moc palce. Marta
 Eva, Honzik 5 mesicu 
  • 

Klare 

(10.9.2002 14:11:55)
Klaro,
obdivuji lidi s takovym pristupem k zivotu, jaky mas Ty. Mam se co ucit...
E.
 Tara zelená 


Díky za super článek! 

(10.9.2002 15:39:58)
Ahoj Klárko! Díky za super článek! Je tam tolik optimismu, moc mě potěšil v mé pracovní samotě :) Teď čekám své první dítě a už se těším. Ať se Vám všem daří!
 Monika, 2 kluci 
  • 

Sestřička? 

(10.9.2002 21:20:17)
Díky za parádní článek, jenom mi poraď, jak hodláte "udělat" holčičku. Já si dělám takovou soukromou statistiku, v kolika případech přichází po dvou klucích holka a zatím mám velmi bídné výsledky pro holčičku. I my bychom chtěli mít jednou třetí dítě - holčičku, ale upřímně řečeno, spíš než holčičí jméno vymýšlím v duchu další chlapecké. Přeji úspěšný boj a výdrž - moji kluci mají už 2 a 4 roky a je to už vcelku vegáč. Ahoj Monika.
 Lucie 
  • 

Udaj pro statistiku? 

(12.9.2002 16:11:17)
Nase mama mela dva kluky a nasledne me... a pak nam s tatou poridili jeste dve neplanovane sestricky...
 Jana. 2 holčičky 
  • 

Re: Sestřička? 

(22.11.2002 7:45:27)
Ahojka,
já mám zase opačný "problém", chtěli jsme s manželem páreček (jako asi většina rodičů) a máme dvě princezničky (2 a 4 roky). Jak se dělá chlapeček? :o))
Přeju mnoho úspěchů v životě! J.
 Monika, 2 kluci 
  • 

Sestřička? 

(10.9.2002 21:20:45)
Díky za parádní článek, jenom mi poraď, jak hodláte "udělat" holčičku. Já si dělám takovou soukromou statistiku, v kolika případech přichází po dvou klucích holka a zatím mám velmi bídné výsledky pro holčičku. I my bychom chtěli mít jednou třetí dítě - holčičku, ale upřímně řečeno, spíš než holčičí jméno vymýšlím v duchu další chlapecké. Přeji úspěšný boj a výdrž - moji kluci mají už 2 a 4 roky a je to už vcelku vegáč. Ahoj Monika.
 Mersi, Miška a Lea 


Re: Sestřička? 

(11.9.2002 7:57:27)
Moja teta mala po 6 chlapcov dcéru a potom zas ôsmého chlapca, ale dúfam, že už s tým skončili.
 Dianka (04+06+09) 


Re: Sestřička? 

(11.9.2002 14:34:55)
Mončo, mám pro Tebe radu, která se osvědčila, tak Ti třeba taky pomůže - kluci (teď teda myslím spermie) jsou rychlí, ale moc nevydrží, kdežto holky jsou pomalejší, ale mají výdrž. Takže doporučuju na to skočit tak dva dny před ovulací a pak si dát pauzu a třeba to vyjde :-)
 Lenka K. 
  • 

Re: Sestřička? 

(1.10.2002 15:18:58)
Prosím Tě, dokdy to nebyl vegáč ?
Pomýšlím na druhé mimi...
L.Dík.
 Helena, Koblížek 5 měsíců 
  • 

Děti a peníze 

(10.9.2002 22:58:52)
Stalo se zvykem a módou, stavět peníze na prvé místo a upřednostňovat je před jinými životními hodnotami. Dítě je však nenahraditelný zážitek a když světlo světa spatřil můj Koblížek říkala jsem si, že nemůže být pravdou, že je můj. A jediné co bych možná dneska změnila, ne mít více peněz, či větší či luxusnější byt, či dovolenou v zahraničí, ale měla děti o 10 let dříve. Takže ten tvůj věk je pro mě báječný.
helena
 Zuzka, ta co "pari" a uziva si bez deti 
  • 

myslela jsem, ze to napsala moje sestra :) 

(12.9.2002 9:40:33)
Ahoj,
nejdriv, kdyz jsem zacala cist tenhle clanek, jsem myslela, ze ho snad napsala moje sestra (ale v budoucnu - protoze ted ma jen Krystofa).
Presne - jak to pises ty - sedela s tim tehotenskym testem a neverila, ale uverila, vdala se :) . A Krystof prisel a ona je moc stastna.

Ja jsem o sest let starsi nez moje sestra a zatim mi nebylo dano mit dite. Zatim ani neni s kym. Me vztahy shorely jako papir, ackoli si myslim, ze jsem clovek, ktery umi vztah podrzet.

Vis - to, ze ti vyslo to, ze mas dve deti, je skvele. Jen, prosim, neodsuzuj nas, kteri jsme bez deti, ze parime a vydelavame a jezdime si po svete. Ano, v mem pripade to tak vzdycky bylo - "uzivam si" - ale jak rada bych si radeji uzivala s mym vlastnim miminkem, s mym manzelem...

Jenze - kdyz nevyjde vztah - tak je zbytecne vylepsovat neco ditetem.

Budu cekat, cekat a cekat - az to prijde. A ja pevne verim, ze to prijde :) Jen nas, prosim, neodsuzujte, vy maminky. My se taky snazime a moc vam fandime. A uz se tesime, az pujdete do prace zase vy a ze svych platu budete zase nam platit nase materske :)

Diky, Zuzka
 Klára, 2 raubíři 


Re: myslela jsem, ze to napsala moje sestra :) 

(13.9.2002 20:44:50)
Vůbec jsem to nemyslela jako odsuzování! Není mi vždycky tak optimisticky a někdy bych nejdradši ode všeho utekla tisíc kilometrů. A těším se na dobu, kdy kluci půjdou do školky a do školy a já si na dvě hodinky lehnu a nebude mě nikdo budit protože v našem bytě bude prázdno. (No, teď, jak jsme to napsala, mi to přijde jako příšerná představa.) Neříkám, že jeden životní styl je lepší než jiný, nebo že jsou neslučitelné, prostě se jenom snažím svoji situaci brát pozitivně. A už se těším, že si taky budu užívat. Mimochodem můj muž mi dneska řekl (bavili jsme se o stipendijním pobytu mého spolužáka), že klidně za dva tři roky kluky na měsíc kompletně přebere a já že můžu jet na prázdninovou sociologickou školu do Pristiny (jako ten můj spolužák). On by to zvládl a kluci taky, ale já bych to tam bez nich asi nepřežila...
 Ivana, syn 10 měsíců 
  • 

Exluton 

(19.10.2002 21:21:32)
Ahoj,
moc Tě obdivuju, nejenom proto, že chodím na vysokou při děcku, ale taky proto, že moje dítě je pěknej rebel a druhý bych si nepořídila, už jsem to i někde psala, ale dnes je můj dotaz trochu jiný.
Já jsem taky brala Exluton, teď už nekojím, takže beru Logest. Ale vím, že se musí Exluton brát docela přesně, zatímco normální antikoncepce funguje i když si ho zapomene žena vzít mnohem déle, takže se Tě chci zeptat: Brala jsi ten Exluton poctivě? A ať už jsi brala nebo nebrala, oni Tě nevarovali, že by se Ti mohlo narodit dítě postižené hormonální antikoncepcí?
Díky za odpovědi Ivana
 Denisa 
  • 

tleskám! 

(19.10.2002 21:38:50)
Klárko, opravdu dík za krásný článek. Ani nevíš, jakou radost jsi mi udělala. Myslela jsem, že já ve svých 22 letech jsem divná, že mě už přestaly bavit diskotéky, pařby a tak, že chci mimčo. Neříkám, že za pár let to nebude jinak, určitě přijde doba, kdy se mi zasteskne po pořádné akci, ale teď jich mám ažaž. S manželem plánujeme mimčo, sice zatím jen slovně, ale věřím, že za nedlouho už i prakticky:-)
Přeji Ti i manžlelovi moc štěstí, školu dodělej, zůstaň takhle krásně optimistická! Mám se co učit, ahoj Denča

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.