| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tipy jak učit leváka

 Celkem 3 názorů.
 Jana 
  • 

Moje zkusenost levaka 

(10.9.2002 22:23:11)
jsem take levak - vyhraneny /ruka, oko, sluch, kop do mice, proste vse/ a navic jsem chodila do skoly v dobe, kdy se vse delalo pravou rukou.

Rodice vzbuzovali zajem o pravou ruku a vycvik jeji sikovnosti na zaklade motivace - takze cinnosti, ktere jsem primo touzila delat - musela jsem se naucit pravou a nebo je nedelat - napriklad hackovani a take zajem o cinnosti, ktere se provadi obema rukama, coz mi prinaselo o vyhody - napr. mohla jsem kreslit dvema barvickama najednou - v kazde ruce jednu :)

naucila jsem se pouzivat obe ruce a myslim, ze je mam stejne sikovne.

Jen ty nejdulezitejsi veci dodnes delam levou - krajeni nozem, sekani sekerou, ale i prace s mysi u pocitace
 Aja, 2 děti 
  • 

Též zkušenost 

(11.9.2002 10:56:08)
Manžel a jedno dítě jsou leváci, já a druhé dítě převážně praváci - za školních let jsem uměla oběma rukama vše téměř stejně zručně. Na zásadnější problém jsme jestě nenarazili. Doba je asi lépe nakloněna mírné odlišnosti. Nářadí pro levoruké je naštěstí k sehnání(taková škrabka na brambory a zelenimu byla před několika málo lety problém....).Levoruké dceři bude osm let, umí různé ruční práce, které já dělám pravou rukou. Naučila se je před zrcadlem.
 Iva, holcicka 
  • 

Primlouvam se za publikovani kapitoly 10  

(18.9.2002 14:56:16)
Chtela bych vedet neco o talentu svem a sve dcery {jak zminovano v ukazce...ze bych mela nejake nepoznane schopnosti? :-} Jinak je to zvlastni, psat pravou rukou bych absolutne nezvladla, ale jinak levou ruku pouzivam jen to...vsimli jste si te diskriminace napr. v bankach s pevne prilepenou tuzkou? To je docela problem, uz mi parkrat nevysel podpisovy vzor :-}

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.