| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Poprvé v hospodě

 Celkem 2 názorů.
 Marek Matúš(holčička půl roku) 
  • 

Spinkání 

(3.8.1999 11:01:45)
Problém s nočním spánkem a usínáním je dost znám všem, kdo mají doma malinkatý upíry.
Předpokládali jsme ho i my, ale nekonal se. Proč?
Asi proto, že naše maličká má od narození své místo v postýlce jen na noc. Ostatní čas, ať spí, nebo ne je na dece. Večer, když příjde správný čas, je dána do postýlky a s pusinkou na dobrou noc zavírá oči a okamžitě spinká.
Usíná vždy s usměvem a ráno nás upozorní radostným výskotem, že je čas na krmení. Od narození nevíme, co je probdělá noc. Až na očkování u doktorky nebrečí. (ani při narození nebrečela) Je veselá, hravá a šťastná.
 Mirek 
  • 

Re:Spinkání 

(3.8.1999 21:50:51)
Plne s tebou souhlasim, take davame naseho 6.mesicniho Lukase do postylky jen na noc a nemame problemy se spanim, az na rano, kdy jiz od 6,00 keca sam pro seba a moji zenu to budi nemuze jiz si prispat, ale me to nevadi, ja zase podle nej vstavam do prace. Vecer je to obcas problematicke - je plny humoru a vyzaduje si nasi pritomnost a chce se bavil, ale jak jsem jiz napsal po 15-20 min. v postylce usne.
Doporucoval bych vsem davat deti do postylky jen na noc, aby se naucili, ze do postele se jde spat. Pres den davame spat do kocarku na zahradu a nebo usina jen tak ted v lete na dece na travniku. vyhoda tech co maji kousek zahrady. Nechlubim je jim, bydlime u rodicu a nic nam tu nerika pane - jsme jak se rika tu trpeny :-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.