| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Miminko nanečisto

 Celkem 4 názorů.
 Lucie 19let 
  • 

deti 

(20.10.2000 0:29:21)
Kdyz mi bylo prave asi 12, cetla jsem nejakou knizku, presne o tomhle.. vzdycky jsem si prala, aby to u nas bylo taky, ale nevim no.. ted si myslim, ze 12 a 13 je trochu malo na takovy experiment.. I kdyz vetsina studentu v pozdejsim veku by to asi nebrala moc vazne.
 S. Sládková, dcery 3 a 2 let 
  • 

Experiment mimnko 

(21.11.2000 8:34:36)
Moc se mi váš systém výchovy k rodičovství líbí, je škoda, že to na dalších školách také tak nefunguje. Mám dceru v sekundě a žádnou výchovu k rodičvství nemají. Nevíte proč?
Myslím si, že jsem jí řekla hodně, ale někdy je lépe, když nemluví "jen rodiče".
 Agnes (1,5 dítěte) 


experiment ve 13ti... 

(31.5.2002 14:41:30)
já byla poučená z největší části ze školy. doma jsme o tomto tématu nijak zvlášť nemluvili, i když nemůžu říct, že by to bylo úplné tabu. cokoli jsem potřebovala vědět, mohla jsem se zeptat a mamka mi odpověděla. já se ale neptala, protože jsem se styděla. a potom navíc, se stala taková "příhoda", kvůli které jsem se bála "průšvihu", takže zase bylo ticho po pěšině. bylo to tak, že jsme se s bratrancem dostali z hry na doktora k "pravé nefalšované" souloži. zkoušeli jsme to podle nějaké "chytré" knížky a vůbec jsme netušili nic o početí. prostě nás napadlo, že se "to" "tam" může strčit. v té době jsme nevěděli, že se to tak dělá a že jsme tak byli počati i my. bratranec dokonce dosáhl orgasmu, ale byl z toho vedle. říkal mi, že se mu chce čůrat, a když už to nevydržel, tak to nebylo čůrání, ale "divná bílá hmota". s odstupem času nevím, jestli to byla škoda, takovýmhle způsobem přijít o panenství (aniž bych o tom věděla), nebo naopak zkušenost. asi toho ale nelituju, protože můj první kluk, se kterým bych o to panenství opravdu přišla, mě znásilnil a když si zapnul poklopec, tak se mnou nechtěl nic mít. takhle "nanečisto" to možná bylo lepší...
 Jířa, 2 kluci + mimi (?) 
  • 

reakce dětí 

(24.4.2004 16:42:29)
Experiment vypadá moc pěkně, když o něm paní psycholožka píše, lákalo by mě to vidět a třeba i něco podobného organizovat. Když si ale přečteme reakce dětí v druhém článku, většinou jsou negativní, děti hlavně vnímají omezení, která jim život s dítětem přináší.- miminko se MUSÍ přebalovat a krmit, NESMÍ se kvůli němu jít spát... Panenka se bohužel neumí usmát tak, že člověk to MUSÍ rád změní na CHCI, snad z experimentu v dětech nezůstane jen pocit, že mít dítě je něco obtížného a náročného.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.