| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O muzeích, dětech, Čechách a Americe

 Celkem 5 názorů.
 Gabulina,Eliska a Alenka 


Dekuji za prispevek 

(29.3.2002 17:06:27)
Diky za moc pekny prispevek o USA. Nase rodinka si ted proziva to, co vy jste prozivali na zacatku[jsme v USA teprve pul roku]. O sobotach a nedelich mame take nadbytek volneho casu a nevime kam s ditetem jit. Prave se chystame take do muzea [vystava starych aut]s nasi rocni dcerkou a tak jsme moc zvedavi, jak to dopadne.
Mozna by nebylo spatne, kdyby jste se na "Rodine" mohla podelit o vice vasich zazitku z USA. Mnohym maminkam v cizine by to mohlo pomoci a ceske maminky by to jiste take zajimalo, co a jak funguje jinde ve svete.
Mejte se moc pekne.
Gabina a dcerka Eliska.
PS:Clanek je moc pekne napsany a byla bych i rada, kdyby jste se mi mohla treba ozvat.
 Martina 
  • 

Re: Dekuji za prispevek 

(3.1.2003 21:36:49)
Jsem v Minneapolisu. Napis, jestli budes mit chut.

Martina
martinaz@transition.com
 Dana, Lucka (2 a 1/2 r.) 
  • 

Muzeum hraček 

(30.3.2002 8:16:29)

S dětmi doporučuji navštívit Muzeum hraček, které se nachází v Praze na Hradčanech. Paní, které na expozici dohlížejí, tam byly velmi vstřícné. Nikdo nás nenapomínal, když naše dvaapůlletá dcera nadšeně pobíhala sem a tam a i přes naše neustálé upomínání všude nechávala na vitrínách otisky prstíků a nosu. Paní pokladní nás sama upozornila, že je výhodnější koupit si rodinnou vstupenku, když jsme si toho sami nevšimli (ušetřila nám tím asi 50 Kč).
V nejbližší době se chystáme na zvířátka do Národního, tak jsem zvědavá :)
DANA
 Lucie, dcera Tinka 
  • 

Re: Muzeum hraček 

(2.4.2002 16:07:40)
Kromě Muzea hraček máme ještě dobré zkušenosti s Náprstkovým muzeem mimoevropských kultur na Betlemském náměstí -- paní, které hlídaly, byly k naší tehdy asi 3leté Tince velice vstřícné, mohla si sáhnout na nějaké předměty, potom máme dobré zkušenosti s regionálním muzeem v Roztokách u Prahy.
 Ivka, Tom 22měsíců 
  • 

Re: Re: Muzeum hraček 

(6.4.2002 22:08:56)
S dětmi (i sotva chodícími) je prima navštívit Technické muzeum v Praze. Dopravní hala je sice plná nástrah v podobě fůry schodů (s kočárkem nelze absolvovat, ale lze jej odložit v šatně) a nebezpečně "děravého" zábradlí na ochozech, ale vidět zblízka letadlo, balón či lokomotivu je prostě pro prcka zážitek. V ostatních expozicích zdejší "hlídací paní" ochotně ukazovaly synovi, kde má co zmáčknout či kde se co hýbe, tiká či jezdí. Vřele doporučuji.
Ivka

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.