| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Setonův hrnec

 Celkem 2 názorů.
 Ela 
  • 

dejte tomu čas 

(8.8.2000 15:08:38)
Je to perfektní, ale jen když nespěcháte a nesnažíte se tímto způsobem nakrmit oddíl poslední den tábora před odjezdem, abyste nešpinili nádobí. Hladoví táborníci dokáží donutit i toho nejzkušenějšího vedoucího, "že je to už hotové a určitě právě teď nejlepší". Pokud si pak na nádraží dají na tuto pochoutku vhodnou limonádu, nepřeji cestování s takto postiženým oddílem ani tomu největšímu nepříteli. Děkuji touto cestou mým rodičům, že to nevzdali a vedli nás plných osm let v bezva turistickém oddílu. Ela
PS: je to jinak opravdová dobrota
 Míša 
  • 

Setonův hrnec 

(30.7.2006 19:05:54)
Je to již 20 let, co jsem si tuto záležitost zakusila. Byla jsem na vysoké a jeli jsem na vodu, se školou. Náš skvělý a světem protřelý tělocvikář nám jednoduše poručil: "kopejte" a my kopali, ostatní nosili kameny, topili a připravolali pochoutku. Půl kuřete naplněné čerstvou zeleninou a kořením zabaleno do několika vrstev alobalu jsme vložili do díry a vše udělali, jak je popsáno. Za půl hodiny "vaření" jsme odházeli hlínu a vytáhli rozpadající se masíčko, které nemělo chybu. DOPORUČUJI.
Teď se jenom těším, že se mi to podaří udělat i s mými dětmi.

Míša

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.