| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Za milování krásnější

 Celkem 18 názorů.
 Petra 
  • 

To je vtip? 

(14.3.2002 7:49:41)
Články na mě působí dost komicky.To myslejí autorky opravdu vážně nebo to je jen nějaký vtip?Copak jsme stroje? Ne, děkuji tento "trénink" se mi příčí.
 Jana 
  • 

Re: To je vtip? 

(14.3.2002 10:30:18)
Ne, to neni vtip. To opravdu funguje. Posiluje se tim totiz tzv. Kegeluv sval (svalstvo panevniho dna), coz jsou dulezite svalove partie pro vaginalni orgasmus.
Nejsem odbornice, mozna by mi nekdo vytkl, ze to neni presne tak, jak pisu, ale hlavni je, ze se jena o tenhle princip a ze mnoho zen muze potvrdit, ze to opravdu funguje (nektere z nich teprve po systematickem posilovani tohoto svalstva poprve v zivote prozily orgasmus pri milovani - tedy orgasmus docileny jinak, nez primim drazdenim klitorisu).
A jeste jednu vec, neni k tomu cviceni vubec nutne lezet s stahy svalu kontrolovat prstem, jde to klidne ve stoje treba pri vareni. A nevim, proc by sis pri tom mela pripadat jako stroj.
Jana
 Petra 
  • 

Re: Re: To je vtip? 

(14.3.2002 11:06:19)
Ale ne Jano,tohle posilování pánevního dna vím,že je účinné třeba pro ženy při inkontinenci,po porodu a tak,já jsem narážela na skutečnost, že se zkoumá mechanismus orgasmu(jako laboratorní pokus).Já si totiž myslím,že hodnota milování přece závisí na tom, jak se ti dva mají rádi,ne?Pitvat se v typech orgasmu mi připadá dost uhozený,natož jako nějaký trénování lepšího(to je jako kdyby ta žena řikala tomu muži:víš mně je přednější kvalita orgasmu než ty).No přece když se manželé mají rádi,tak mají všechna milování krásná,to jsem z toho jelen..
 marika 
  • 

Re: Re: Re: To je vtip? 

(14.3.2002 11:22:14)
je sice moc pekne rikat ze pri milovani nejde o pozitek nebo az na druhem miste ale o slynuti dusi podle me jsou to ale reci!
copak jste nikdy nemeli chut se pomilovat jenom k vuli rozkosi?
ja se svym muzem urcite vic splyvam dusi pri povidani a sex mame radi pro pozitek z tela nerikam ze by to bez lasky slo to asi ne aspon u me ale prece si nebudeme namlouvat ze pokud v posteli citis jenom splynuti dusi tak je to co to byt ma:)

 Petra 
  • 

Re: Re: Re: Re: To je vtip? 

(14.3.2002 13:31:44)
No dobře, když ti je tak dobře.Ale mně by tak bylo ošklivě.Na mně tohle neni.
 yes, 2 k 
  • 

Re: To je vtip? 

(5.11.2009 13:29:32)
co na to říct? jedna paní kdysi v cizině říkávala: a u nas v savjetskom sajuze seksa nět!!!
prostě něco tak ošklivého je hanba zmiňovat, to mají na zhýralém západě, kde se brodí v morálním bahně. to byl jeden z mála bodů, kde se jezuité setkali s komouši....
 Ene 
  • 

Re: Re: Re: To je vtip? 

(13.7.2005 0:39:07)
Petro, tvuj prispevek mi prijde znacne naivni. Ten clanek je mozna to jedine, diky cemu jednou poznam orgasmus. S partnerem to zkousime tri roky a porad nic. Nemyslim si, ze by tim autorka delala z zeny stroj, ale dala ji recept, jak sebe samu poznat a zazit konecne to, po cem cele roky touzi a ostatni zeny to bezne maji. Takze: Bud stastna, ze tento clanek nikdy nemusis vyuzit ve skutecnem zivote! Me s nim nepomohli ani tisice utracene u psycholozky..
 Ene 
  • 

Re: Re: Re: Re: To je vtip? 

(13.7.2005 0:45:57)
Ponekud jsem zapsala dobu, omlouvam se za prispevek, je k jinemu tematu..
 Miriam 
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: To je vtip? 

(13.7.2005 7:14:20)
Ale ne, je to k tématu. přečetla jsem články teď, díky tobě, jinak bych je nenašla, a jdu cvičit. Dík.
 Sylvie 


Re: To je vtip? 

(14.3.2002 13:48:42)
Petro, pokud se ti tento cvik příčí, je to tvoje věc, ale tento cvik (a jeho modifikace) je snad jediný na posílení svalstva pánevního dna. Takže mi ho doporučovali už tři odborníci - porodní asistentka v rámci těhotenského cvičení, rehabilitační sestra v rámci cvičení po porodu a rehabilitační lékař v rámci nácviku správného držení těla.
S.
 Sylvie 


Re: Re: To je vtip? 

(14.3.2002 13:51:21)
Á, koukám, že od posledního připojení se to už vyřešilo... Jinak s tebou ,Petro, souhlasím.
S.
 Petra 
  • 

Re: Re: To je vtip? 

(14.3.2002 13:58:47)
Ale ne,mně se Sylvie nepříčí cvičit pro zdraví.Já to špatně napsala?Mně se příčí trénovat orgasmy.No tak snad mě do toho nebudete nutit :))
 Sylvie 


Re: Re: Re: To je vtip? 

(14.3.2002 19:15:56)
Petro, promiň, vzkaz jsem psala odpojená, no a když jsem měla čas se připojit a zadala ho, tak jsem si všimla, že už jsi to tu objasnila... Ale hned jsem poslala další vzkaz a omluvila se ti, všimni si... :-)
S.
 Jana 


Re: To je vtip? 

(14.3.2002 16:33:37)
Neni to vtip, je to uplne dobrovolne cvičení, nikdo nikoho do ničeho nenutí :o)

Jinak ja osobne na tom nevidim nic spatneho, cviceni je to skutecne velmi nenarocne, ve stoje se da provadet treba v autobuse, nebo kdekoliv jinde, kde neni co delat a musite stat na miste.
Krome vsech zdravotnich ucinku, ktere zminila Sylvie, to ma i ten priznivy dopad, ze zena lepe citi a ovlada sve telo. A muz to pozna taky ;o)

Tak proc to nezkusit?
 jaroslava 
  • 

Re: Re: To je vtip? 

(15.6.2004 16:34:57)
Samozřejmě!proč to nezkusit.
 Normina 
  • 

Re: To je vtip? 

(8.8.2004 22:09:18)
No, jaký autorky? Tohle nenapíše ženská!
Ty "články" píšou ňáky chlapi a podepíšou se ženským ménem.
Papír snese všechno a internet je jeden takovej velkej papír, hajzlpapír.
 sex-town 
  • 

sex-town 

(31.8.2006 5:23:23)
http://www.sex-town.info/
 Varanka + Kateřinka(9/09) 


Ten pravý 

(29.5.2008 11:26:47)
NIKDY předtím jsem nepoznala skutečné kouzlo sexu, a tak jsem jeho kvalitu nahrazovala kvantitou a doufala, že třeba se to povede. Pak jsem našla JEHO!!! Od prvního milování (byť bylo technicky stejné, jako ty předtím) si jej užívám naplno a se vším všudy! Nikdy jsem nevěřila na lásku na první pohled, ani na to, že by nějaká milostná chemie mohla zafungovat právě u mě, ale stalo se. Od té doby zastávám názor, že pokud chtějí mít dva lidé kvalitní sex, musí si odzačátku "sednout jak prdel na nočník". Měla jsem pár partnerů a ač byl tenhle dokonalý společník, tanhle perfektní ochránce rodiného krbu, nebo super kuchař, nikdy jsem nic podobného jako s člověkem, kterého jsem znala pár hodin, nezažila. A že to nebylo jen chvilkové poblouznění dokazuje i to, že spolu budeme rok a je to stále stejně nádherné a intenzivní jako poprvé!!!

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.