| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Chtějí, nebo nechtějí?

 Celkem 5 názorů.
 Lili, bez dětí 
  • 

Možná 

(19.11.2001 6:12:19)
Myslím,že není moudré se chtít začít věnovat dětem až v pubertě. Co takhle dávat každodenní příklad svým dětem, již těm nejmenším. Společné zájmy, rodičů a dětí určitě některé problémy vyřeší. Přijde mi, že děti, které trávily bez rodičů, se svými koníčky volné chvíle už od mala, těžko přijímají rady nyní, když své zájmy mají opravdu již vyhraněné a myslí, že ví všechno nejlépe. Jak rodiče sledují vývoj svých dětí, tak také děti každodeně sledují pod drobnohledem chování svých rodičů.
 zdenka,dvě dospívající dcery 
  • 

Re: Marťanky 

(18.5.2005 8:53:50)
Byla jsem se svými dětmi vždy .Doufám že jsem jim dobrým příkladem po celou dobu ,ale stali se z nich Marťanky.Mají období kdy tráví čas na chatu,psaním SMS,díváním se na televizi a mezi tím zkouší svůj ostrovtip na matce,vybuchují v náladách a okolí vnímají jen podle časopisu Girl.Protažené obličeje při návrhu společných aktivit by vás za pár let dospívání přesvědčily,že jsou z jiné planety.Ony mají omluvu -puberta,ale kdo zachrání mámu,která každý den v ohrožení vlastního zdraví nevzdává svoje meziplanetární lety Země-Mars?Pak se doopravdy unaveně ptáte Chtějí,nebo nechtějí...
 Milan 
  • 

dobrý článek 

(12.12.2007 18:15:12)
Přečetl jsem si velmi pozorně článek o puberťácích a o tom, jak jim my rodiče nerozumíme. Souhlasím s vývody autorky. Ale: Při vší vůli a při vší úctě, poraďte mi, jak se zachovat, kdyžVám 16ti letý syn oznámí, že na Štědrý večer bude v hospodě s kamarády, protože je to "normální", a že když ho tam nepustíte, že bude mít totálně zkažené Vánoce.
Díky
 MSteflova 


Re: dobrý článek 

(12.12.2007 18:18:56)
Co ho tam pustit po večeři a rozbalení dárků...(?)
 nicnic 


Re: dobrý článek 

(12.12.2007 18:29:36)
Milane, distancuj se. Nech mu to, aby to zkusil, jinak si vebere napříště ještě větší páky. Mne napadá tento proslov :) : Nikdo tě nenutí trávit vánoce tam, kde nechceš. Je to tvoje volba, kde je budeš trávit. Já budu se svou rodinou.
Milující rodič dovolí svým dětem, aby si nabily obličej (ne fatálně) a je připraven zachraňovat, pokud to dítě potřebuje, myslím tím zachtaňovat v každé situaci.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.