| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč se trápit v obchodech?

 Celkem 4 názorů.
 Iva R. 
  • 

PR? 

(25.10.2001 10:02:29)
Normalne nemam takzvane "PR" moc rada, ale tohle je zajimave, prinasi to nove a hlavne prinosne informace. Jen tak dal a diky!
 Lucka (21) 
  • 

hmm 

(26.10.2001 8:14:16)
Nemyslím, že by měl mít člověk v kamenném obchodě při nákupu bílého zboží trpět stresem a mít pocit, že obtěžuje nerudného arogantního prodavače. Toto je podle mě napsáno poněkud jednostranně. Prodavači si v žádném případě nemůžou dovolit být nerudní či arogantní, protože vědí, že by přišli o "kšeft". A vzhledem k tomu, že prodat např. ledničku znamená utržit dvacet a víc tisíc, není to zanedbatelné. Musím se ale přidat ke chvále stránky www.bilezbozi.cz, protože jsme sami jejím zákazníkem. Jejich služeb jsme využili spíše z časových důvodů, protože jako většina lidí pracujeme, tudíž není zas až tolik času běhat od obchodu k obchodu a shánět informace, porovnávat ceny apod. Pravda je ta, jejich ceny jsou nižší oproti "normálu" a dovoz zdarma po celé ČR není také zcela běžně poskytovaná služba. Během dvou dnů máte doma bez námahy nový spotřebič. Skutečně mohu vřele doporučit.
 Zuzana,32 let,syn 8 let 
  • 

Re: hmm 

(26.10.2001 10:24:24)
No Lucko,to máš pravdu,že prodavač by si neměl dovolit být vůči zákazníkovi arogantní.Dáváme jim přece dost peněz.Ale to je teorie,druhá stránka věci je prax.A pravdu řečeno,mně se mnohokrát stalo,že jsem pani nebo pána vyrušila svojí otázkou u svačiny a to jsi měla vidět-pohledem vraždící pani nejdnou nic nevěděla,obtěžovala se max. s tim,že mi oznámila,že co potřebuju vědět mám napsáno na pračce nebo jiném spotřebiči.A to víme,že tam není zdaleka tolik informací o výrobku jako třeba na zmiňovaných www stránkách.Dokonce se mi stalo,že jsme si chtěli koupit nový vysavač.Vybrali jsme si ten co nám vyhovoval,ale ouvej v prodejně měli pouze 1 exmplář a ten byl zrovna ve výloze.Prodavač mimochodem i majitel prodejny mi řekl,abych si týden počkala,že ho objedná,z výlohy ho brát nebude.Pěkně mně to naštvalo,ale přes zuby jsem mu řekla že dobře.A víš co jsem udělala druhý den?Zajeli jsme si autem do Č.B a vysavač jsme tam koupili bez problémů.A prodavčky nám ještě děkovali za nákup a usmívali se.Tak by to mělo být.Nic pro ně nebyl problém.A co udělal prodavč v našem městě s oným objednaným vysavačem?Jelikož jsem v té prodejně víc krát nebyla,tak nevím a ani mně to nezajímá.Ale ty stránky www.bílé zboží se mi moc líbí.Určitě je využiju.Probíhá tam nákup opravdu bez problémů?Ještě jsem takhle nenakupovala.
 Lucka (21) 
  • 

Re: Re: hmm 

(14.11.2001 15:04:32)
na jejich stránkách jsme vyčetli vše, co jsme potřebovali. když pak taťka vyplnil elektronický formulář a odeslal tak objednávku, volali mu zpátky, aby se ujistili, jestli si třeba někdo nedělá legraci, a domluvili se na podrobnostech. za dva dny byla pračka pod střechou. se servisem zkusenosti nemame, pracka slouzi perfektne. mej se a kupte dobre!!!

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.