| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O výletě

 Celkem 9 názorů.
 Katka 
  • 

Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(25.10.2001 14:58:50)
Ahoj Magdo, vicemene pravidelne ctu tvoje clanky a musim rict, ze me to skoro vzdycky pobavi a moc se uz tesim na dalsi pokracovani. Dneska si me ale sokovala hned v nadpisu...tobe je 26 ? To snad ani neni mozne...z tvych clanku jsem tak nejak usoudila, ze mas tak o 5-10 let vic...nejmin....ani ne tak stylem, jako spis proto, ze mit v 26 tri deti...to mi prijde celkem dost silene...asi proto, ze je mi taky 26, zadne deti nemam a mam pocit, ze nejakou dobu klidne pockaji...materstvi beru jako na cely zivot, tak si ho chci aspon chvili uzit jako clovek a ne jako vorvana samice :-))) Jinak ale drzim palce a pis pis pis nebo te sni mys.
 Radka, 2 deti (26 let) 
  • 

Re: Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(26.10.2001 7:44:38)
Myslim, ze pocet deti v urcitem veku je vec nazoru daneho cloveka a nemyslim si, ze si Magda pripada jako "orvana samice" , jak ty pises. Mozna jen nekdy. :-)
 Radka, 2 deti (26 let) 
  • 

Re: Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(26.10.2001 7:45:07)
Myslim, ze pocet deti v urcitem veku je vec nazoru daneho cloveka a nemyslim si, ze si Magda pripada jako "orvana samice" , jak ty pises. Mozna jen nekdy. :-)
 Helena 
  • 

Re: Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(26.10.2001 11:17:15)
Ahoj Katko,

je mi 24 a mám krásné tři kluky ve věku 4, 2 a 4 měsíce. Necítím se jako "orvaná samice" ale jako nejšťastnější ženská pod sluncem, co má doma 3 sluníčka. Víc jich zatím neplánujem, ale co kdyby. Navíc si myslím že kdybych 10 let čekala, tak bych byla čím dál víc pohodlnější a nervóznější a taky se nechci kolem 50 starat o malé či dospívající děti. Až nás bude víc tak se ozvu :)))))))))))

Helena

 Katka 
  • 

Re: Re: Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(26.10.2001 13:01:19)
omlouvam se vsem...s tou vorvanou samici to spis byla jen takova legrace...kdyz tu ctu magdiny prispevky, tak me to proste pomerne casto napada, ze materstvi je hrozne strasne priserne narocne a maminy vycerpava uplne hrozne a po par letech jsou tim vyse zminenym...zejmena pokud maji 3 decka hned po sobe :-))
 Jarka, dvě dcery 
  • 

Re: Re: Re: Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(26.10.2001 16:38:31)
Katko, to je dobry :o)))) teda, mluvim sama za sebe. Termin vorvana samice me opravdu pobavil. Ja jsem ho nevztahla na Majdu, verim, ze ani ona to na sebe nevztahla. Ty si jenom neumis predstavit, ze bys uz byla matkou tri deti a pripada ti neskutecny, ze nekdo uz tohle zvladl. Pod terminem vorvana samice jsem si okamzite predstavila ztrhanou, vyhublou zenstinu, s prsama az pod pupik, u jednoho prsu dite a dalsi usmudlane uknucene zavesene ruzne na vsech ctyrech koncetinach. :o))))) Majdiny prihody ctu moc rada a smekam pred ni klobouk, jak si to materstvi dokaze krasne uzit. S humorem, s nadhledem, i kdyz nekdy urcite leze po zdi .... :o))))
 Miška, 3 děti 
  • 

Re: Re: Re: Re: Ty brdo...to je ale sok :-)) 

(26.10.2001 19:02:19)
Já se musím zastat Katky. Já totiž měla přesně takovouto reakci, jako ona. Když jsem viděla ten titulek, nejdřív mě napadlo, o kom to ta Magda dnes bude psát?
No a to mám tři děti. Takže tohle nenapadlo jenom holku, která na své ratolesti ještě čeká, ale i vorvanou samici, která už je má.:-)))
 zuzka 
  • 

Magda je stastna zena!!! 

(26.10.2001 23:49:02)
ahoj Katko, taky se te musim zastat, podobny dojem nepredstavitelneho vypeti ve mne take casto pri cteni tech pribehu vyvstava, ale to, ze je magda jednou z nejstastnejsich zen pod sluncem vypovida jasne napriklad minuly prispevek, kde doslova "nejvetsi katastrofou, ktera muze nasi rodinu potkat" je poradny slejvak, ktery je zastihne venku na ulici - jen si rikam, ze opravdu preji vsem maminkam, kolik jich jen na tom svete je, aby nejvetsi katastrofou, ktera kdy potka jejich rodinu, byla krasna letni bourka.
 Magda Silná 
  • 

Pozor vorvaná samice! 

(30.10.2001 19:25:38)
Ahoj Katko, tvůj příspěvek mne velmi pobavil. Děkuji. Ta vorvaná samice už jsem a promiň, budu upřímná, tebe to teprve čeká. Nic nezmění fakt, kdy děti chceš, ale šok to je vždy, i když si připadáš maximálně připravená. Přeji ti, aby se ti povedlo vše tak, jak si přeješ a jako vorvaná samice si se cítila jen velmi mizivě. To hezké, lehoučké šmátrání dětské ručičky po mé tváři mi za tu samici fakt stojí. Měj se a zůstaň mi věrná
Magda Silná

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.