| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Byli jsme na rodeu

 Celkem 3 názorů.
 Sara 
  • 

Odpoved na "Byli jsme na rodeu" 

(11.10.2001 21:26:34)
Pisete o rodeu v Imperial Valley. Nema se ale konat Brawley Rodeo az na pocatku listopadu? Overila jsem si to na internetu. Slo o jine rodeo?
 Vera S. Clarisska ,USA 
  • 

Re: Rodeo 

(14.10.2001 19:23:04)
Mila Saro,
ano letosni rodeo ,a to vyrocni 45., bude v Imperial Valley zacatkem,listopadu, jako kazdy rok. Je to jedno z poslednich v sezone a muze se proto konat prave jen tady...Fotky i vypraveni jsou z lonskeho rodea . Take kralovna rodea je "lonska", jak stoji pod fotografii. Neni
to reportaz, ale povidani o tom, jake takove rodeo je. Pokud se tam letos chystate, treba se tam uvidime. Do programu patri i cteni kovbojske poesie, Bluegrass festival, chili cook-off atd...
Vera S.
 Libor D 
  • 

Rodeo je o kráse zvířat ne o týrání 

(8.8.2006 7:12:14)
Paní, která psala tuto reportáž zjevně nepochopila pravý princip rodea a jeho disciplín. Tyto disciplíny jsou založeny na co nejlepším zacházení se zvířaty! Pokud kdokoli z Vás nahlédne do pravidel o rodeových disciplínách, uvidí že je kladen velký důraz na pohodu rodeových zvířat před, při a po rodeu! Paní vzrušeně píše o podvazování genitálií býků a koní, což ve skutečnosti není možné. Divocí koně na rodeu jsou již valaši - vykastrovaní hřebci nebo klisny a sami uznáte, že není co zaškrtit nebo podvázat. U býků je to naprosto stejné, protože k místu, kde má býk genitálie není možné se při jeho velmi živém chování dostat. U všech rodeových zvířat je využita jejich přirozenost a rodeo předvádí krásu a sílu mohutných býků a koní. Ano většinou to jezdci odnesou zraněním, ale to není týrání zvířat, ale sebetýrání lidí. Není to trošku rozdíl? A Španělská korida s rodeem není nijak srovnatelná i když i tam dochází ke smrtelným zraněním lidí. Někdy se Vážená paní podívejte do zákulisí rodea a sama pochopíte, že o týrání rodeových zvířat nemůže být řeč, a to už proto, že tato zvířata jsou bez stresu! Přeji všem příznivcům tvrdého Amerického sportu dobrou podívanou!

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.