| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O dvou dětských domovech

 Celkem 2 názorů.
 Lucie, 33 let 
  • 

dětský domov 

(9.4.2001 15:10:05)
Vážený pane Matějčku,
myslela jsem si donedávna, že takový dětský domov existuje pouze v knize amerického spisovatele Irvinga Pravidla moštárny.
Děkuji za článek, potvrzuje moji teorii, že dítě ví, kdy je milované a potom ani "nesprávný" záhlavec mu neublíží ve zdravém vývoji. Nemám ráda tělesné tresty u dětí, ani trestání nadáváním. Já sama jsem matkou tříleté dcery, velice vymodlené a tudíž poněkud rozmazlené holčičky, která mě však již několikrát "vytočila". Myslím si, že si je velice dobře vědoma lásky, která ji obklopuje a že ví, že nikdy není "trestána" bezdůvodně. Myslím si, že pro děti je nejhorší sterilní prostředí s nedostatkem emocí a zážitků (zde mám na mysli drobnou pomoc v domácnosti, či společné činnosti při úklidu, vaření, nákupu -- mnohdy je to pro ně větší dobrodružství než výlet).
S pozdravem
Lucie
 Petra Sojková 
  • 

prosím o pomoc 

(25.2.2004 11:55:33)
VĚŘÍM, ŽE MÁTE K POSKYTNUTÍ NĚJAKÉ INFORMACE NEBO JEŠTĚ JINÉ ZKUŠENOSTI. STUDUJI A PÍŠU ROČNÍKOVOU PRÁCI O DĚTSKÝCH DOMOVECH. MOHL BYSTE MI PROSÍM POSLAT INFORMACE O PŘIJÍMÁNÍ DĚTÍ CO SE TÝČE ÚŘADŮ, VEŘEJNÉ SPRÁVY ATD.MOC DĚKUJI ZA POMOC.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.