| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Plazení

 Celkem 6 názorů.
 Jana, 13. tyden 
  • 

Gratuluji se zpozdenim! 

(18.1.2001 21:50:44)
Mila Kaco,
Moc Vam i manzelovi gratuluji k tak krasnemu detatku. Prave v tyto dny jsem objevila strany www.Rodina.cz a na nich Vase prispevky. Moc se mi libi. Velmi rada jsem si precetla, jak probihaly posledni tydny pred porodem i samotny porod.
My se s manzelem moc radujeme z kazdeho dne naseho ocekavani.
Prejeme cele Vasi rodince vsechno dobre a jeste jednou dekujeme za tak hezke povidani.
Jana

PS: Omlouvam se za chybejici diakriticka znamenka. Snad to bude citelne :-)
 Jana, dvě dcery /5 let a 10 měs./ 
  • 

Kabely 

(18.1.2001 23:12:28)
Ahoj Kačko,
to, že Adámka nejvíce zajímají kabely, mě rozesmálo. Má starší dcera nechtěla být "zavřená" v ohrádce, když byla miminko a vymyslet něco, co by ji zabavilo alespoň na malou chvilku, bylo docela náročné. Až jednou manžel přišel na to, že ji hrozně zajímá, jak opravuje počítač a nejvíce ji zaujaly kabely. Od té doby, když chtěl mít chvilku "volna", jí dal do ohrádky na hraní volné počítačové kabely...
Teď začínají kabely maximálně zajímat moji mladší dcerku, ta starší už "válí" na počítači dětské hry...
Zkrátka počítačová generace.
Hodně radostí přeje Jana
 Monika Fictumová, 26 let,11 týden 
  • 

Skvělé! 

(6.2.2001 11:48:08)
Milá Káčo,
Vaše psaní o Adámkovi a všem, co "tomu" předcházelo mě jedním slovem nadchlo! Stránky, potažmo Vaše povídání jsem objevila 5.2.01 při hledání informací o těhotenství, porodnicich apod. Přečetla jsem to jedním dechem. Moc Vám fandím a přeji jen to dobré, /v mnoha věcech a názorech/ "jsme stejné". Ještě jednou hodně štěstí a Vaše povídání budu dál sledovat!
 Vendula,syn Filipek tri mesice 
  • 

Spani 

(8.2.2001 14:59:39)
Ahoj Kaco,predem bych Ti chtela moc a moc podekova ze Pri tom vsem shonu ktery jiste ted mas, jeste porad stihnes davat rady ostatnim maminkam ktere to jiste ocenuji.Jedna vec me ale udivuje,to ze se Adamek jeste porad v noci budi.Nas syn Filipek mel vcera teprve tri mesice a spinka nam uz celou noc.Usina kolem desate vecer a budi se kdyz muj manzel vstava do prace,to je asi o pul osme rano.Moji rodice se tomu nejdriv taky divili,ale pozdeji jsme prisli na to cim to asi je.Nikdy jsem Filipka nekojila,nemela jsem mleko.Zkouseli jsme vsechno,neuspesne.Dovrsila to nase prvni navsteva u detske doktorky,zacala na nas rvat(a to bohuzel doslova),ze je nase miminko hladove a proc jej nekrmime.Byla jsem tak vynervovana ze sem sahla po umele vyzive.jeji vyhrozovani tim,ze mi odvezou dite do nemocnice a ze bude muset jit na operaci me odrovnalo.Dalsi jeji vyrok znel ze kdyz synovy nebudu pretahovat predkozku,bude muset jit na obrizku.Jiny kraj jiny mrav.Filipek se nam totiz narodil z USA.obrizku tady ma devadesat procent muzu.Jak jsme proti tomu zabojovali?Zmenili jsme doktorku.Zatim to funguje,ale zajimalo by me na jak dlouho?
 Marie 
  • 

Ahoj 

(9.2.2001 14:40:53)
Ahoj, predem se omlouvam na pravopis, ale mejsem ceska, a estje sem se ne naucila moc dobre psat, jenom cist.
Chtela sem vam trema rici, ce moc drzim palce, a prei vsehno nej-lepsiho, hlavne miminklo aby bilo zdrave, a moc vas ne zlobilo!!
Ctu tvuj denicek este ot sameho zacatku.
Ja isem novinarka, bidlim v Bulharsku, a taky moc chcy mit miminko. S mim manzelem sme se snazili skoro pres rok. Skouseli sme vsehno a daval;i sme na vsehny rady. Naconec sme byli snad i presvedceny, ze se to nigdy ne povede.
Bohuzel, v bulharskeho internetu o otehotneny toho moc neny, tak skoro vsehnou informaci sem sehnavala s ceskeho a americkeho internetu.
A az ted, pred trema dnema sem zistila ze sem tehotna - spis este doufam, protoze se to prokazalo enom trema testama, a krevnim vysetrsenim, ultrazvukem to este neny moc dobre videt. Aspon ze pani doktorka rekla, ze se ne edna omimodelozni tehotenstvy! :) proste mimco je este moc malenke.

Proto i pisu tady - mas taky nejakou zasluhu, protoze este ze zacatku si psala mislim americke adresi, gde se muzes o otjehotneni neco dozvedet, a mne pomohli!
Ted musime cekat jenom na posledne vysetrseni, protoze na ultrazvuk to este neny moc dobre videt.
Este ednou - dekui, drzim vam vsem palce!!
 Milena C. 
  • 

Spani ve vlastni postylce 

(28.1.2002 1:41:31)
Rada bych neco napsala k clanku "Plazeni". Jsem matkou skoro devitimesicniho syna, ktery uz od svych 6 tydnu spi ve svem pokoji a nemuzu si tuto radu, kterou jsem jeste pred porodem dostala, vynachvalit. Chlapecek se od svych 4 mesicu prestal v noci budit a taky jsme cetla, ze pokud rodice s ditetem spi v jedne posteli, deti jsou nachylne k buzeni, citi matku a jeji mliko a chteji kojit i nekolikrat za noc. Muzu jen rict, ze misto kojeni mu v noci dejte trochu vody, syn vam bude chvilku plakat, ale nechte ho, on se pak prestane budit a vy se konecne vyspite. Zni to asi "krkavsky", ale vim presne jake to je byt unavena a jeste kdyz se vam miminko budi v noci. Jinak byl clanek velice prijemny na cteni a fotky jsou moc krasne. Tak hodne stesti se spanim!!! Milena C.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.