| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Babičky, nespořte vnoučatům

 Celkem 12 názorů.
 Míra & spol 
  • 

stavební spoření 

(8.1.2001 7:45:58)
Našemu synovi (Martin, téměř 2 roky) jsme koncem minulého roku založili stavební spoření a doplatili částku za celý rok. Stavební spoření tak máme uzavřené všichni 3 v rodině u jedné spořitelny. Neplatíme maximální částku. Jednak bychom to neutáhli a rovněž je finančně výhodnější rozložit sumu peněz na více lidí). Náš původní záměr byl časem všechna tři spoření sloučit a koupit si rodinný dům, ale teď se dozvídám o nějakém opatrovnickém soudu a nevím jestli to vlastně vůbec půjde. No, budu se na to muset ještě přeptat. M.
 Míra & spol 
  • 

Re: stavební spoření 

(8.1.2001 8:11:24)
Tak jsem se telefonicky doptal na rozhodnutí opatrovnického soudu v případě nezletilého dítěte a je možné se mu vyhnout právě v případě sloučení s jinou smlouvou a převodem nároku na úvěr na jinou osobu (rodiče). M.
 Iveta 
  • 

Re: Re: stavební spoření 

(23.11.2005 9:23:34)
bojuji již delší dobu s tímto problémem u Raif. SS a asi to podstoupím médiím, zatím mne to stálo hodně úsilí a nic.
 Jitka 
  • 

Re: stavební spoření 

(1.3.2004 22:03:01)
test - omlouvám se, ale jen testuji ...
 Rozara 


Re: stavební spoření 

(15.9.2007 22:04:43)
dobrý den ,ano pokud budete čerpat peníze ze stavebka detí vždy musíte dát ,,žádost,, kos ,sama jsem tímto procesem prošla a je to vcelku zdlouhavý a papírově náročný proces..............
 Zora 
  • 

Moje zkušenost 

(9.9.2005 13:20:16)
Jsem pěstounka. Když jsem hledala možnosti jak spořit pro dítě, aby mu na to nemohli rodiče - ti mají stále spoustu práv, (povinnosti si samozřejmě nepřipouští) tak mi vyšlo skutečně jen životní pojištění - je spojené s úrazovým a má tu výhodu, že v případě problémů ho já, která spořím mohu zrušit a vše vybrat.
 Gábina 
  • 

Poradím, pokud budete potřebovat 

(21.12.2005 18:44:09)
Ahoj,

i já jsem se tímto tématem intenzivně zabývala. Zabývala jsem se tím tak intenzivně, že jsem pojišťovnictví začala studovat a nyní pomáhám v tomto směru rodičům, prarodičům a pěstounům, aby pro děti založili životní pojištění, které nejen pomůže spořit, ale hlavně "vytřískat" z pojistky co nejvíce peněz.

Existují produkty pro děti, které jsou samozřejmě zajímavé, protože peníze dítě v 18 letech opravdu dostane a je i pojištěné pro případ úrazu nebo v případě úmrtí rodičů. Často ale jsou tyto pojistky nevýhodné protože dítě nedostane na konci pojistné doby tolik, jako by dostalo v případě úplně jiné pojistky, která vyjde často levněji a ještě je státem dotovaná (popř. nedostane v případě úmrtí rodičů z této dětské pojistky tolik, kolik by dostalo, kdyby rodiče uzavřeli úplně jinou pojistku - na příklad u dětské pojistky dostane každý rok 20% z pojistné částky a v případě jiné pojistky, (kterou je dítě také chráněné v případě úrazu) by při úmrtí rodičů dostalo ihned 100%. Navíc existují pojistky, kdy si rodiče (popř. ten, kdo pojistku platí) ještě může dát spoustu peněz do odpočtu základu daně, což u dětských pojistek vůbec není.

Pokud byste potřebovali v tomto směru poradit a jste z Prahy a okolí (nebo do Prahy jezdíte) můžete se na mě kdykoliv obrátit. Můžu Vám vše vysvětlit - samozřejmě zdarma :o) - a poradit ten nejlepší způsob pojištění, abyste na této pojistce vydělali hlavně Vy a ne pojišťovna.

Bacha ve všem jsou triky!!

Klidně mi zavolejte na tel: 603749230 - kdybyste se nedovolali zašlete mi SMS a nechte na sebe kontakt a důvod proč píšete stačí napsat "pojištění dětí" nebo něco podobného a já Vám zavolám. Nebo napište na e-mail.

Ahoj Gábina
 conguerror 
  • 

Re: Poradím, pokud budete potřebovat 

(31.12.2005 22:49:16)
Tak toto je reklama jedné mazané pojišťovačky. Nic víc...
 Roman 
  • 

Re: Poradím, pokud budete potřebovat 

(27.2.2006 9:31:33)
Moc krásná reklama ...
 Romana Vránová 
  • 

Poradím 

(6.9.2006 6:49:45)
Dobrý den,
pokud by měl někdo zájem, mohu bezplatně poradit. Pracuji jako finanční poradce a zaměřuji se na zabezpečení dětské budoucnosti.
 WawEliniarign 
  • 

adderall 

(29.10.2008 3:32:44)
http://www.nationalchamps.net/2008/coaches/list1/canadian-product-monograph-for-.htm http://www.nationalchamps.net/2008/coaches/list1/adderall-overdose.htm http://www.nationalchamps.net/2008/coaches/list1/how-to-get-a-prescription-for-.htm
 SHUSTOXSHINIA 
  • 

medications 

(11.11.2008 13:02:02)
http://www.tiffany-glas.ch/beitrag/ppp/gnc.html adipex free shipping

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.