| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Únava v těhotenství

Celkem 5 názorů.
 Kateřina, 33. týden - první těhotenství 
  • 

Re: Jsou i jiné maminky tak unavené ? 

(16.2.2001 19:10:40)
Já osobně jsem začala být unavená tak kolem 8. týdne těhotenství a můžu Ti říct, že to byla dost hrůza. Nebyla jsem schopná vůbec normálního žití, spala jsem až 20 hodin denně. Vždycky když jsem byla vzhůru jsem zvracela a pak vyčerpáním zase usnula. Myslím, že je to běžné a samo to odejde. Tak v půlce 5. měsíce jsem začala být teprve čilá. Pak jsem pro změnu nemusela spát vůbec.
Hodně štěstí přeje Káča
 Zuzka,ve 21.týdnu 
  • 

Re: Re: Jsou i jiné maminky tak unavené ? 

(15.12.2003 21:07:38)
Já osobně jsem byla v prvních dvouch měsících těhotenství unavená pořád.Po každém jídle jsem si musela schrupnout a byla jsem schopna prospat celej den.To ale pak zničehonic přejde a člověku se zase spát vůbec nechce a tak si užívej spánku.Co bych teď dala za tvrdě prospanou noc....
 Sylvie 
  • 

(18.2.2001 17:24:41)
Ahoj Katko, jestli Vás to potěší, já byla unavená zhruba mezi čtvrtým a dvanáctým týdnem tak, že jsem usínala i v autobusech MHD. I pozdějji jsem byla unavená, ale kupodivu po těhotenském cvičení jsem se cítila lépe, ne tak unaveně. Zdraví Sylvie
 Vendula,syn 21 měsíců, 28. týden těhotenství 
  • 

Re: Re: Jsou i jiné maminky tak unavené ? 

(20.4.2001 20:32:39)
Milá Katko,
prožívám nyní již druhé těhotenství a obě se vyznačovala tím, že jsem byla zhruba mezi 4. a 14. týdnem neskutečně unavená. Ačkoli nejsem jinak příliš spavý člověk, v tomto období jsem byla schopná jít spát v 19 hod a vstávat opět hrozně unavená a téměř nevyspalá v 10 hod dopoledne. Především můj manžel nebyl a není sto dodnes pochopit můj stav, když přece "žádné břicho ještě nemám" a navíc "těhotenství není žádná nemoc". Ovšem mohu tě ujistit, že toto období únavy bylo v obou případech jen přechodné a tak jak začalo, tak také, jako mávnutím kouzelného proutku, odeznělo. Nyní jsem již v 7. měsíci těhotenství a mám spoustu energie na domácnost, občasné přivydělávání i svého velice živého téměř dvouletého synka.
Tedy, Katko nezoufej a věř , bude lépe.
Držím palce a přeji hodně radosti s miminkem.
S pozdravem Vendula
 Zuzka 13.týden, Valerie 2roky 
  • 

(21.2.2001 19:57:33)
V době prvního těhotenství jsem neměla absolutně žádné problémy, zato v těhot. druhém jsem doslova usínala na každém kroku, trvalo to 6 - 12. týden, nyní už se opět cítím skvěle.
Přeji ti krásné prožití celého těhotenství, ať mimčo hezky roste.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.