| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 76117  [Dalších 76107 >>]
Kristina Y&M 34526

Re: Re: Re: RADY

31.8.2006 21:20:30
Ono asi jediny, co pomuze je ignorovat. Clovek s tim nic neudela.
Hlavne, aby to neznicilo tvuj vztah s brachou.
Mamina se takhle X let nebavi s brachou, protoze tam bylo neco s tetou.
Ja si sice se strejdou a bratrankem rozumim, ale k nim jsem si netroufla kvuli tete...
Ja to vypinam, preju vsem dobrou noc
Larsi 22391

Re: Re: RADY

31.8.2006 21:12:53
Kristi, to pochybuju :-((( ALe nápad je to dobrej.
Kristina Y&M 34526

Re: RADY

31.8.2006 21:09:40
Ja teda na to nak porad musim myslet, nechat holku cuchat....
Udelat to nekdo Misimu, ja nevim, co bych s tim clovekem udelala, jen ta predstava mi vari krev.

Larsi, dyk mas doma slavnyho prominenta :-)))))))) treba by taky rada medialne znamyho manzu ;-)
Bižu 27203

Re: Re: Hezky vecer

31.8.2006 21:05:39
Ahoj.Tak jedna rychlá zprávička, než nám začne english. Dočetla jsem a nestačím se divit. Teda Rady, to je fakt síla. Ten chlap je normálně na rozbití tlamy. Jenže. Ono se to říká, ale je jasné, že asi Fanda přemýšlí, co s tím, když ho Nika prosila, aby tam nejezdil. No, je fakt, že jsem taky ráda, že mám chlapa bez závazků. Je to podobné jako u Adámků. Sice jsem věčně sama, ale už jsem si taky docela zvykla. O to víc mám pocit, jak Pepan Klárku bezmezně miluje a samotnýho ho mrzí, že je pořád v práci a s náma tak málo.

Holky, dneska jsme byly s maminkou a Klárkou v Mostě v Tescu a udělaly mega útratu. Měli tam toho medvídka, co psala Jíťa, tak jsem ho koupila a živou abecedu. Tu nechám Klárce, až trošku vyroste, ale se mi to fakt líbilo a byla zlevněna z 599 na 399. No a na závěr žehlící prkno, tak ho asi zítra prubnu.
No, koukám, že mi bliká english, tak mizím. :D
Larsi 22391

Re: Re: Hezky vecer

31.8.2006 21:04:53
Jo a když jsem se tak rozjela, tak vám ještě řeknu, že naší maj zítra výročí svatby - 34 let. To je jak věčnost, co?
Larsi 22391

RADY

31.8.2006 21:03:21
Nevím, jestli jsem to nepřehlídla, ale jestli máš dneska narozeniny, tak ti přeju všecicko nejlepší, aby na tebe a Nelinku byl Fanda moc hodnej a pozornej a aby vaše rodinný problémy byly co nejdřív fuč a abys byla hodně spokojená!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Larsi 22391

Re: Hezky vecer

31.8.2006 20:48:17
Ahojky, tak konečně! Tenhle týden jsme stěhovali počítač asi o půl metru a rozhodl se, že opět bude zlobit, tak jsem se sem dostala až teď.
Koukám, že jsem vyvolala hezkou debatu a vztazích, potřebovala jsem se jaksi "vyprázdnit", protože jsem se včera kapánek rozhorlila. Teď už nevím, kdo se ptal, ale vězte, že švagrová je žena mého bratra a mají 3 děti. Nevím, co by nám měli závidět, mají narozdíl od nás hezký nový zařízený dům, mnohem menší dluhy a narozdíl od nás se spolu vidí mnohem častěji. :D Mě už ani tak nevadí, že pořád pomlouvá nás, dokonce mi to přijde dost směšný, ale spíš, že se furt naváží do našich. Ona pracuje u mamky a brácha u taťky ve firmě a nemají se zrovna špatně. No, ale odtud to asi všechno pochází. Tak a konec, puntík, už to neřešíme.

Jo, dneska jsem prodala golfáče, hurááááááá. Paní si pro ně přijela až z Loun nebo Žatce nebo odkud a my kvůli tomu vstávaly v 7, brrrrr. Ale kočár je pryč, penízky doma, tak mám radost.

Dneska jsem viděla úžasný boty!!!!!........holky, ale 1800,- káčé, tak jsem je tam nechala :-((((

Rady, tak jsem četla o Nice a můžu říct, že jsem si nejdřív myslela, že to dělal psovi, dost mě překvapilo, když mi došlo, že se jednalo o ní. To je teda fakt HUSTÝ! Fanda by tam měl dojet a normálně mu rozbít hubu! A kdyby to děti odnesly, tak by to měl opakovat tak dlouho, až by pánovi došlo, že TOHLE se nedělá. Přece Fanda nemůže dovolit, aby někdo tejral jeho děti. No, já vím, realita je asi jiná, ale já bych tohle asi nedovolila. Brrrr.
Modrobílá 23364

Hezky vecer

31.8.2006 19:40:18
Ahojte,
narychlo jsem docetla. Rady, to je strasne, co se deje to Fandove dceri a vubec jeho detem. Je to desne prikori, ponizeni .. fakt hruza. Chudaci mali. Nejhorsi je, ze takovy to teror se na nich opravdu muze za par let projevit. pravdu byt vama, tak zkontakuju nejakou tu linku duveru, oni vam muzou poradit, co delat. jestli ta manzelka dela na socialce, tak nevim, jestli to bude to prave orechove, preci jen ty zenske si to mezi sebou urcite reknou. A co se tyce skoly, no nevim, co ta s tim zmuze. NAvic se vsadim, ze spise reknou, ze to je vec rodiny a ze to mate nejak vyresit. NAvic opravdu, jestli ta ucitelka nebo ucitel bude nejaka slepice, tak to mozna situaci jeste vic zhorsi. To se mi to radi takhle od stolu, ale ten chlap si nic takoveho nesmi dovolovat. Kam zajde dal? At je tvuj manzel, jaky je, z tvych prispevku bych rekla, ze by taky zaslouzil, ale tohle si nezaslouzi. Musi to byt hrozne i pro nej vedet, ze nekde ma deti, kterym nekdo ublizuje.

Jinak u nas se uz spi a ja se jen modlim, at Krystufek neni nemocny. Je tu dost zima,no snad je opravdu jen unaveny. Ma z ceho, mel dost narocny den.
Resily jste rodinu :-))) No ja si uz radsi nestezuju, muze to byt horsi. Ale hlidani teda nemam zadne, na petra se v tomhle spolehnout nemuzu, proste on je porad v praci. My jsme spolu uz hodne dlouho, bydlime spolu pres 7 let,takze ja proste vim, do ceho jsem sla, nez jsem sis nim poridila. A priznavam, ze jsem stastna, ze zadne deti krome Krystufka nema. Neumim si predstavit, ze bych se o nej mela delit s nekym jinym. nevim, jak to napsat, ale dlouho jsem citila, ze nez chlapa s ditetm, tak to mozna radsi zadneho. Mozna to zni silneji, nez treba sama myslim, ale proste jsem vedela, ze takoveho nechci. Ajsem fakt stastna, ze tohle mi vyslo. Byt taky moucha, ale na konci dne vi, ze lepsiho bych k sobe nenasla, ze ho mam opravdu hooodne rada a jsem stastna, ze ho mam.
Ale hlidat by mohl casteji :-))) No obcas by se fakt nekdo na vyvenceni hodil, ale mam smulu. Jsem holt zvykla delat vsechno s Krystufkem, i na gynekologii jsme ho mela sebou a zase mit budu. Ale zas mam stesti, ze moje dr byla u porodu a myslim, ze i ona sama se rada na Krystufka podiva. TAky chodim do soukromeho centra, kde jsou na tohleto zvykli a kdyby byl problem, tak si myslim, ze mi jej nekdo z recepce pohlida.

Dneska jsem byla temer cely den v praci. Musela jsem tam udelat prezentaci. Nez jsem sla na rizikove tehotenstvi, tak jsem tam mela takovou funkci, pak jsem ji rekla, at ji klidne daji nekomu jinemu, ze neplanuju se vracet driv, nez budu muset - tedy jako na plny uavzek. No a mela to kolegyne, bohuzel nejak to nedopadlo dobre a oni mi dnes nabidli tu funkci znovu. Takze mam ode dneska opet asi 20 podrizenych :-))) Detske oddeleni budu vest tak nejak z domova, jednou tydne tam zajedu a vyridim, co budu muset na miste. A tim, ze tam nastupuju na uceni na te VS, tak tam stejne budu muset jezdit.No jsem zvedava, jak to budu zvladat. Ale dohodla jsem se, ze kdyby neco, tak toho proste necham.

Tak ja jdu rychle nachystat veceri - mame sojove maso a ryzi, Petr se snad uz brzo vrati, a v 9 nastup na Skype English :-)))
Kristina Y&M 34526

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rodinné vztahy

31.8.2006 19:03:43
Ja si teda nedokazu predstavit situaci s malyma detma.
Hansovo syn uz je preci jen starsi a da se s nim rozumne mluvit.
Kvuli byvale jsem se taky nekolikrat rozcilila, ale to bylo jen kvuli penezum.
Fincne je to taky zaprah, kdyz se musi platit na deti. Je to samozrejmne v poradku, ze se plati!!! Jen rodina kasa se bez pekne sumy musi obejit.
Nas uz ceka jen rok, ale devet tisic mesicne by uz za tech par let dalo peknou sumu...
Ale tim, ze u nas jsou vztahy opravdu dobre a jeho syn uz preci jen neni dite, ja urcite nelituju.

Ale vas holky urcite neodsuzuju. Clovek sice vi, do ceho jde, ale netusi, co to vse obnasi!!!!

Tak vam preju pevne nervy!!!
nikolice + Viktorka (15.6.05) 23552

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rodinné vztahy

31.8.2006 18:43:41
tak jsem v rychlosti proletěla ty vaše příspěvky (zběžně) a je to jako když kecám se svýma nejlepšíma kámoškama - obě každou chvíli litují, že si vzaly rozvedeného chlapa s dětma a hlavně jejich "bývalkama". Takže Rady, já bych Tě neodsuzovala, to bych musela odsoudit spoustu svých kámošek :-)
 Názory 110 z 76117  [Dalších 76107 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.