| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 46155  [Dalších 46145 >>]
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Ahojky,

28.6.2006 23:02:07
Lilly,tak doufám,že jste dobře s Domískem vybrali a bude se vám krááásně bydlet.Zítra ti cinknu a domluvíme si ten termín,jo!!A vy v Olomouci jste měli vedro??Dneska u nás v Kolíně bylo super pod mráčkem a dala jsem Agátce dokonce i tričo s dlouhým rukávem a odpoledne jsme i zmokli,tak zítra to určitě dorazí i k vám.

Na reportáž jsem se dívala - nedalo mi to,tak jsem si pobrečela,je to hrozné co všechno se může stát :((.

Ahoj Wall a Leni,je fajn,že jste se tady na nás přišly podívat :)).

je ajenko,já ti zapomnělA POGRATULOVAT,tak dodatečně moc gratuluji k dobrým lékařským zprávám a taky ratuluju ke studentským úspěchům a přeji krásnou dovču.

Gabčo a tobě chválím krásné fotky z Permoníku,jde vidět,jak jste si to tam kráně užívali.My se tam taky chystáme v září i s Lilly a Domískem,to tam budou mít děti super.

Holky krásnou dobrou noc.
L.

Lilly+2 kluci 22726

Re: Tak se jdu na vás podívat!!!!!!!!!!

28.6.2006 20:54:42
Hezky vecer,

ja mam za sebou taky hekticky den, byli jsme vybirat podlahu, obklady a dlazby do noveho bytecku a v tom desnym horku...no hruza!!!!

Vecer budu sledovat tu reportaz o Nelince a urcite si pobrecim, i kdyz jsme ji uz obrecili :-((((
Tehulky by se vazne nemely koukat, myslim, ze je to dost drasticke!

Andy, maji jeste dvouapul leteho chlapecka Matyska, ale i tak to bylo desny, podle toho, co rikal Michal (tatka Nelinky), byla jeho pani na psychiatrii v nemocnici, pac se z toho zesypala. Kdo by to taky vydrzel, ze?

Tak vam vsem preju prima vecer, mozna jeste nakouknu :-)
Walerie 20776

Tak se jdu na vás podívat!!!!!!!!!!

28.6.2006 14:52:25
Jéé to je ale náhoda, já jsem si zrovna včera byla nechat zapsat Esterku do pasu. Chtěli po mě jenom občanku a Esterky rodný list. Celá procedura trvala 5 minut včetně zaplacení správního poplatku:-)
Ovšem to nemůžu říct o své včerejší druhé návštěvě úřadu - tentokráte kvůli řidičáku. Tam jsem stála ve frontě 1,5 hodiny, měla jsem pořadové číslo 20 a v té frontě jsem vydržela jenom proto, že paní přede mnou tam byla již 5x a nikdy na ní nevyšlo pořadové číslo, které stihli za jejich otvírací dobu odbavit.
Na vydání nového řidičáku mají 20 dnů, ale včera mi rovnou sdělili, že za 20 dnů budou rádi, když ty moje data dají do počítače. Prý rozhodně nemám volat dřív než za měsíc. A tu frontu budu muset vystát znovu.

Holky tu upoutávku na Nově jsem taky viděla, ale nevím, zda se budu koukat..........no poučení z toho plyne jasné, hlavně nenechat někde v nemocnici ty naše poklady bez nás. vím, o zkušenosti tady od nás, kdy dali do kapačky v nemocnici na dětském jiný lék a dítě dostalo anafylaktický šok.....údajně to pak mělo být i u soudu, ale nevím jak to dopadlo.

Lenko s Leničkou jsem ráda, že tě vidím.

Lily- četla jsem o té vaší dovolené a to musela být paráda.

Arulko - tobě strašně moc gratuluju k těhu. Krásná, nádherná zpráva. Upřímně tě moc obdivuju a řekla bych, že ti skoro i závidím. Někdy mám pocit, že už bych taky chtěla další mimčo, ale Esterka pak druhý den předvede svůj "uvztekaný a vzdorný" den a já si říkám, že jsem asi včera padla na hlavu.
Přeju vám, ať je mimi hlavně zdravé..........a pak při troše štěstí ať máte i to pohlaví co si přejete.

Těhulím přeju přežití parných dnů.

Majenko-ta tvoje zpráva je taky úžasná. Hlavně, že jsi zdravotně v pořádku a jsi fakt šikulka s tou školou. Tak si pořádně užijte dovolenou.
Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) 20238

Re: hezké dopoledne

28.6.2006 13:18:17
Lili vitaj v klube...:-((((( tak takto vyzera skutocne vybavovanie dokladov v praxi... rodne listy, oddacie listy, doklady o obcianstve... tak takto to skutocne vyzera a skutocne prajem pevne nervy...


Zdravim vas vsetky po dlhokanskej dobe - obcas nieco precitam ale viac-menej nestiham reagovat a teraz prave by som mala pracovat... Lenicka je zlaticko. Spinka od 19:30 do 7:30 (budi sa v noci raz na caj a o 6:00 na mlieko a hned zaspi). Cez obed spi 2 hodky. Je zdravucka a sikovnucka:-). Tieto horuce dni travime doobeda a poobede na kupku - chodíme sa domov vyspať:-). Boli sme na dovolenke v Malej Fatre a bolo krasne. Lenka vsetko zvladla skvele, myli sme ubytovanie v penzione a apartmane a so sebou cestovnu postielku. Presli sme Janosikove diery s malou v krosne - su tam rebriky na prekonavanie vyskovych rozdielov tak vsetci turisti Lenku chvalili aka je statocna nad tymi priepastami ale nikto nechvalil taktku ktory ju cely cas nosil:-)

Vsetkym maminkam s "novymi" bruskami prajeme vela zdravicka a pohodove tehotenstvo. :-)) My druhe planujeme tak za 5 rokov.

Tak to je zatial vsetko:-)

Papa

Lenka
Evís+3 ks 42663

Re: Re: Gabro

28.6.2006 12:47:44
Já jsem takovýhle peripetie se zapsáním Ferdíka do pasu neměla. Jen jsem vyplnila kolonku o dětech a dala rodný list. A hotovo. No, s tím samostatným pasem pro dítě je to hrůza! Naštěstí to snad dlouho potřebovat nebudeme. A třeba se do tý doby ouředníčci uklidní!

Jééééé, holky, mě je dneska tak šíleně zle! Bleeeee....:-(
Gabro 23787

Re: Gabro

28.6.2006 12:36:11
Už si to tak přesně nepamatuji, ale vždyť pas je také doklad, tak na co občanku? Oddací list nevím, ale rodný list jsem s sebou měla určitě. Na co jim je oddací??? Jen jsem vyplnila formulář. Aleš si dělal pas nový, tak si tam rovnou Kao nechal zapsat.

Jo a pamatuji se, že když si nechal dělat novou občanku a měla fotku z automatu, tak mu ji přeměřovali (aby na ní měl dostatečně velkou hlavu). Ještě že ji má tak šišatou, jinak by se musel vyfotit znova :-))).
Lili + 5 :-)) 28559

Gabro

28.6.2006 12:28:15
opravdu nechtěli občanku a rodný list tvůj, nebo oddací????? To snad není možný:-(((

Jo a strory pokračovala, /právě jsem krmila divou zvěř/ tím, že moji rodiče by rádi vzali všechny tři kluky na dovču na Slovensko, proto chtěli, abych nechala udělat všem pasy /pokus o Erikuj jsem vzdala, když jsem se dozvěděla o těch dvou měsících..../ Kluci měli starý, půl roku prošlý , tak mi sdělili, že by mě správně čekala stejná cesta jako s Erikovým, ale, že mi teda tedy pasy udělají, je to "jen" půl roku prošlé...

Už měla úřednice vypsáno lejstro na Sebasťocha, když jsem vytasila foto, zděsila se a poslala mě udělat nové :-(((( Takže opět mě čeká zbytečná hodina života na pasovém. Papír roztrhala , takže budu vypisovat znovu. achjooo
Gabro 23787

Re: hezké dopoledne

28.6.2006 12:10:35
Teda Lili, ještě že už máme oba zapsanou Kao v pase. Po nás chtěli jen rodný list dítěte... Někteří úředníci chtějí být asi důležití, co?
Lili + 5 :-)) 28559

hezké dopoledne

28.6.2006 11:50:39
tak jsem se právě vrátila z byrokratické návštěvy....Byla jsem zase na mém oblíbeném pasovém!!!

Ta "milá" paní po mě chtěla při zapsání Erika do pasu - občanku-kvůli bydlišti, rodný list E . a potom byl potřeba oddací list, nebo můj rodný. Pro jistotu chtěla vidět ještě ten rodný - nevím, co by dělala, kdybych ho náhodou neměla u sebe / po minulých zkušenostech jsem si brala pomalu i průkazku k zubaři:-)/ a aby ho mohla zapsát, ta je strašně důležité vědět, jestli manželův otec je čech:-)))), no a pro jistotu potřebovala ještě manželův rodný list!!!! ten jsem samozřejmě neměla, ale NAKONEC MI ERIKA ZAPSALA!!!!!!! HURÁÁÁÁ


Jo, holky, pokud budete chtít udělat vašemu broučkovi cestovní doklad samostatně, tak počítejte se 2 měsíci, páááč se měsíc vyřizuje doklad o občanství, nebo nějaký podobný samozřejmě zbytečný doklad a měsíc pas.
Evís+3 ks 42663

Re: Re: Hezké ránko,

28.6.2006 9:04:54
Lilly, taky jsem včera viděla upoutávku. Je to hrozný! Asi nebudu mít na to dívat se. Já teď brečím u všeho, takže nechci riskovat mimískovi šok.

Luci, taky myslím, že ten festival musí být fajn, ale s Ferdíkem to asi nebude ono. Loni jsme neodjeli a slyšeli jsme velmi zřetelně hudbu i přes zavřená dvojitá okna. A to bydlíme na náměstí, takže celkem daleko od místa konání. Loni Ferda ještě spal celkem tvrdě, takže ho to nevzbudilo, ale tentokrát nebudu riskovat.

Včera Ferdík statečně snášel to očkování proti meningokoku. Už chtěl natahovat, ale jen to píchlo a nic, takže si to rozmyslel. Pak dostal obrázek, který v kočárku hnedka rozkousal:-)
 Názory 110 z 46155  [Dalších 46145 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.