| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 33163  [Dalších 33153 >>]
petsimsof 27628

Tak

12.7.2005 23:18:52
já jsem pro dnešek úplně vyřízená:-(
Dopoledne bylo v poklusu, odpoledne jsem se taky nezastavila, páč jsme byly venku na hřišti a Sofie, ale i Síma s Ájou, řádily jak černá ruka, a když jsme dorazily domů, já je všechny vykoupala a už se těšila na klídek, až usnou, tak Sofie se rozhodla, že si zdřímne čtvrthodinkou a bude mi tady dělat společnost bééé. A završení úžasné, Honza se přijel domů akorát převlíct a před hoďkou dorazil domů z tréninku, vzal si jídlo, já šla věšet prádlo a mezi tím, než jsem ho pověsila se s ním Sofinka vydatně nakrmila sýrem, bych se picla, já jí celý den držím na dietě a teď je to v pr... . Teď se mi tu za to omlouvá, že si to neuvědomil, bych ho zastřelila.

Bézi, tak bylo u Bati veselo, jsem slyšela, hlásili to, ale že jste to vy???...:-)))

JaniM, to je skvělý, že máš doma takový pomocníky, aspoň je to zvykání na novou rodinnou sestavu snažší, tak si to užívej a využívej co to jde.

Marti, nevím jak ti pomoct, Sofie až tak urputně neposlušná není a Simonka byla vždycky vzorový díťátko, co se poslušnosti týče. Když už jde u nás do tuhýho, tak taky plácnu, bohužel u nás taky bez efektu:-). Tebe si ale vůbec nedovedu představit, že jsi něčeho takovýho schopná, když jsme se viděly v Příbrami, tak jsi mi přišla jako ohromný kliďas a velice trpělivá. I Matěj mi přišel naprosto v pohodě.

Loučím se, jdu chrnět, zítra dopoledne jsme doma, tak se objevím, dobrou.
Beezi,V+J 27353

Kdepak

12.7.2005 21:17:22
dneska všechny jste???

My zítra odjíždíme ke kamarádce se dvěma holčičkama a budeme tam až do neděle. Takže Vojta bude mít harém a já s kým klábosit :-))).

Akorát nevím, jestli se sem dostanu, tak jsem myslela, že ještě pokecáme dneska večer, a vy asi spíte nebo co? :-)))


Peťulo držím palce, ať to se Simonkou není nic vážného. Když jinak nemá žádné potíže, tak je dost velká pravděpodobnost, že to nic není, ne?
Mišpule a Domule 18330

To co používá Anička

12.7.2005 19:34:21
na Helču spolehlivě fungovalo na Katku , ale to bylo až když byla starší , pamatuju totiž , že vždycky lítaly potom odvedení hračky a já jen nakoukla a povídala že ať si to rozhází že si pak taky uklidí a tak toho nechala , ale dnes má podobné výstupy zas chichi to už je zase jiný problém :-)
Anca 12452

Marti

12.7.2005 19:11:22
ja bych taky obcas potrebovala manual na deti, ale ten bohuzel neexistuje. Helca je strasne palicata, na tu placani pres zadek nepomuze, akorat pak nasleduje vetsi rev. Tu kdyz chytaly amoky, tak jsem ji odvadela vedle do pokoje, at si tam hulaka (nechavala jsem si pootevreno a kontrolovala, jestli se v tom revu nadechuje). Kdyz prisla driv nez se uklidnila, tak jsem ji tam za veeelikeho revu odvedla znovu. To nam docela fungovalo.
Hanicka sebou o zem obcas taky baci a jeci, ale netrva to moc dlouho, takze u te to zatim neresim.

Beezi,V+J 27353

Re: Bezi

12.7.2005 18:32:14
Álo a jak často tam Majdalenka chodí a kolik platíte, jestli se můžu zeptat?
Beezi,V+J 27353

Re: Ájo

12.7.2005 18:31:39
TAk už jsme zase zpátky z procházky. K vašemu tématu - musím říct, že Vojtova povaha je pro mě taky dost trénink trpělivosti. Já jsem taky normálně trochu "vyskakovací", dokážu se pěkně rozčertit, a tak když mi Vojta dělá ty svoje scény, dost často si musím počítat do deseti nebo si třeba vší silou praštit do polštáře (nebo čehokoli neživého, co je po ruce - někdy to dost bolí :-) ). Jinak je fakt, že jediné, co na něj platí je ignorovat nebo odvádět pozornost. Plácnu ho občas taky, ale musím říct, že výchovný efekt to příliš nemá a většinou mě to pak mrzí. Ale svatá nejsem, taky mi ty plácance ujedou. Někdy z něj fakt lezu po zdi, ale pak jsem zas ráda, že je to takovej živej rošťák. Lepší už to asi nebude, je třeba děti usměrňovat, ale taky respektovat jejich povahu (i když to většinou není nic snadného).
Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 10897

Ájo

12.7.2005 16:43:55
Taky nejsem žádný kliďas, ale Petr mi kolikrát řekne, že mám nervy ze železa:-) Já, která jsem vždycky vyjížděla kvůli všemu. Podle Petra jsem se hodně změnila v tomhle směru. A stejně to nepomáhá. No musím to nějak vydržet. Ala jak jsem řekla, už jsem si zvykla, jen někdy se to nahromadí a docela mi to mrzí...i to, že s tím nic nezmůžu.
Ála&Majdalenka
  • 

Marti,

12.7.2005 16:26:59
tohle bych asi nevydržela. Majda taky neslyší a je tvrdohlavá, ale rozhodně ne jako Matýsek. A já rozhodně nejsem kliďas. Taky dostane přes zadeček, nedělám to vůbec ráda a ne nejak casto. Ale kdyz uz to fakt nejde tak ....
Ála&Majdalenka
  • 

Bezi

12.7.2005 16:21:46
jsem z Prahy. Bydlím na Praze 9 a do jesliček chodí na Praze 4 - Rabasova. Mam to 2 stanice metrem.
Mišpule a Domule 18330

Když

12.7.2005 16:09:39
už to přehání .... nedá se nic dělat :-(
 Názory 110 z 33163  [Dalších 33153 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.