| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13493  [Dalších 13473 >>]
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
9.2.2014 18:46:36
Ahoj holky, jsem ostuda, dlouho jsem se tu neukázala ~f~
My jsme byli u zápisu tento týden. Musím napsat, že mě docela dostali... Připravili to úplně jinak, než to bylo, když jsme se zapisovali s Helenkou. To bylo na 20 minut a šlo se domů. Tentokrát si vymysleli, že rozdělí úkoly a mělo se obcházet s papírem na 7 různých stanovišť, v každé třídě seděla jiná pančitelka a dělala s dětmi něco jiného - jedna chtěla písničku, jiná šněrování tkaniček, jiná výslovnost, jiná barvy... Těch stanovišť bylo 7 a jak jsou ty naše dětičky silný ročník, tak těch dětí a rodičů se nahrnulo takové množství, že u některých dveří byla čtvrthodinová fronta. Nakonec jsme to po hodině a půl vzdali a odešli jsme bez dvou splněných úkolů. Bylo nám řečeno, že to není povinné, ale trochu se bojím, aby to nakonec nevadilo a aby nám ji přijali ~d~
Pokud jde o zdraví tak klepu na dřevo. To, co píšeš Graace, že máš s Matýskem, jsme my měli vloni s oběma holkama. Na střídačku si předávaly bacila a z jedněch antibiotik do druhých. Letos fakt pohoda. Víc stůně Helenka, ale má vždycky jen teplotu nebo kašle a za dva dny je z toho venku. Tak přeju brzké uzdravení a hlavně tu chybějící imunitu.
Jíťo, držím palce v nové práci ~;((
My tu máme tento týden jarní prázdniny a holky odjely na týden k babičce, tak budu mít čas na daně ~y~ Ne, že bych z toho byla urvaná, ale býva bych si musela vzít dovolenou, protože s holkama doma se to nedá!!!
Všichni se moc opatrujte ~x~~x~~x~
Graace 72462
5.2.2014 10:19:35
Ahoj!
O druhém dítku vážně neuvažujeme. Nikdy jsem o něm nesnila a jsem na tom pořád stejně, manžel druhé také nechce, takže tohle máme vyřešené.
Do školy byl Máťa přijat, ale s ničím jiným jsme tedy ani nepočítali. Už jsem mu objednala školní batohový set a kufřík na výtvarku od Emipa. Asi tohohle českého výrobce nejlehčích školních batohů a aktovek znáte. Jaké tašky budete svým prvňáčkům pořizovat vy?
Jinak Máťa se letošní školní rok pořád plácá v nemocech. Má po třetí antibiotika, mezitím xkrát "virozky bez ATB", hrůza. Původně jsme teď v pátek měli jít na alergoimunulogické vyšetření, ale protože bude až neděle brát peňák, tak jsem nás musela přeobjednat a termín jsme dostali až v květnu. Čím déle chodí do školky, tím je na tom jeho imunita snad hůř. Nosní mandli, co mu ve třech vyndali má zase dorostlou, ale zatím to na další operaci není, jen dlouhodobě stříkáme nějaké kortikosteroidy. Do školkového kolektivu chodí od tří let, takže už by měl být dávno promořený, ale fakt je to čím dál tím horší. Jako jsou na tom se zdravíčkem vaše děti???
Maryl 97104
27.1.2014 17:08:04
Ahojky Graace,
krásnej školáček.:-)
Nás to čeká za 14 dní. To to uteklo. Připadá mi to jako včera,co jsem mezi vás začala chodit,řešily jsme zapruzené prdelky a už máme školáky. Neuvažujete o druhém?
U nás Milan by docela chtěl,ale já už se na to nějak necítím a taky se bojím,jestli bysme to zvládli finančně.
Graace 72462
26.1.2014 0:20:27
Ahoj,

tak už máme po zápise, byla to pohodička, Máťa to zvládl levou zadní. :-) Do 15ti dnů bude zveřejněn přehled přijatých žáků. Neměl by být problém, tak snad nebude.


Maryl 97104
9.1.2014 19:40:19
Ahojky.
Zdravím Jíťo,a co děláš? Pracuješ zas v cestovním ruchu?
Jinak Ríša do školy pravděpodobně půjde,je to velkej cíťa,občas bulí ráno ve školce,ale moc rád tam nechodí a je chytrej,tak snad to zvládne,on sám říká,že do školky už chodit nechce.
Graace,díky za nabídku vložení fotečky.~;((
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
7.1.2014 18:31:28
Ahojky v novem roce. Hlasim, ze uz mi skoncila materska a jsem tez v pracovnim procesu. Tema skoly ted resime. Ja jsem rozhodnuta na 80 % pro odklad. K zapisu tedy pujdeme, ale ceka nas navsteva a posouzeni v PPP. Myslim, ze hlavu na skolu by Max mel, ale socialne je na tom dost bidne a to soustredeni - skoda slov ... ~n~
Graace 72462
3.1.2014 22:00:48
Ahojky v novém roce!

Je tu poněkud pusto prázdno, ale čekám, že když se nám blíží zápisy do prvních tříd, takže to tu tím trochu ožije.

Jak jste na tom? Půjdou všechna naše dubňátka v září do první třídy?

Maryl, děkuji za poklonu vůči Máťovi, ale vsadila bych boty, že Ríša už bude taky pěkně velký fešák. Hoď sem taky nějakou fotečky nebo pošli na mail a já jí sem dám.
Maryl 97104
30.12.2013 17:58:56
Ahoj holky,
Graace,Matýsek je už tak velkej kluk,je to fešák.
Přeji Vám všem úspěšný další rok a hlavně hodně zdraví a šikovné dětičky.~;((~s~
Graace 72462
24.12.2013 15:48:18
Maryl 97104
4.12.2013 19:22:46
Ahojky holky,
Graace, je to těžký,já taky říkám Ríšovi,že čerti neexistujou,my ani nechodíme nikam na mikulášskou,protože Ríša se hrozně bojí a já ho nechci strašit. No, a s Ježíškem je to těžký,protože já jak jsem uvěřila,nechala jsem se i pokřtít,chodím do křesťanského sboru,čtu bibli a ráda bych,aby tam se mnou chodil i Ríša,ale on zatím nechce. Nejraději bych mu řekla pravdu, ale asi by se to nelíbilo mé rodině, kde máme hodně malých dětí a oni chtějí, aby ty děti věřily na Ježíška a Milan to taky nechce,takže musím mlčet,ale vadí mi to.
Příští sobotu jedeme se sestřenkama do Prahy do divadla,budeme tam i spát,tak se strašně moc těším.
Tak přejeme všem krásný předvánoční čas.
S Ríšou jdeme zítra na alergologii,poslední dobou si stěžuje,že se mu špatně dýchá,tak mám strach,aby neměl astma,ale do toho si i stěžuje,že mu buší srdce,tak jsem zvědavá a taky je strašně často nemocnej.Ještě ani jednou nechodil měsíc v kuse do školky,vždy max.14 dní,někdy ani ne a už je doma s kašlem a horečkou.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13493  [Dalších 13473 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.