| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 19522  [Dalších 19502 >>]
Jana a Vendulka,Kristýnka 44687
5.3.2013 21:58:41
Zdravím holky,

můžu taky poprosit info kde Vás najdu??Díky moc:-)
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
5.3.2013 21:36:13
Peťo - díky za info. To jsem netušila, že se diskuse přestěhovala, nikde to nebylo napsané. On nás zase chodí někdo číst????!!!~o~~o~

Můžete mi napsat na mejla jak diskusi najdu? Na facebooku nejsem, možná že se kvůli vám přihlásím.

Super, že jsi si užila hory, já bych taky jela znovu.

Zítra nám přivezou novou ledničku, takže jsem dneska šůrovala. Těším se jako malá holka, že se nám snad přestane kazit jídlo v nové ledničce.

tak zatím papá

Zenoa 13866
5.3.2013 19:28:32
Ahojky Firsty,

přesídlily jsme všechny na Facebook. Není to otevřená diskuse a nikdo nás nečte. :-)Tak pojď za námi.

Jinak hory byli perfektní, první sjezd byl hrůza, ale jak se říká lyžování nezapomeneš.
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
3.3.2013 21:09:51
Ahoj holky,

jak se máte? Co nového? Nikdo nepíše a mě je to líto.

Péťo - tak jak jste se měli na horách? Měli jste hezké počasí a sníh? Povídej, přeháněj...

Romčo - to jste fakt dobří, že chodíte takto po koncertech. Já bych taky šla, ale nemám s kým a manžel na to není. Ale chodíme do divadla a tak máme alespoň nějakou kulturu.

Sís - na tebe jsem si vzpomněla jak bojuješ... Doufám, že zvládáte vrámci možností dobře a drž se!

Jak se těšíte na jaro? My jsme byli o víkendu zase "lovit" poklady a došli jsme zablácení všichni až za ušima. Ale kluky to moc baví a nás taky. Chodíte taky někdo hledat poklady? Já jsem to zkoušela před lety, když byli kluci ještě kočárkoví, ale to nebylo ono, takže jsme začali před pár týdny znovu, máme konečně GPSku a tak to jde snadno.

Já jsem nějaká přichcíplá, mám zelenou rýmu, která se mi táhne už týden a není mi úplně ok.

Holky, zase se ozvěte, jo? papa
Zenoa 13866
21.2.2013 13:38:25
Romčo, Jančo užívejte prázdniny.

Romčo díky, snad to nějak půjde. Jak se říká: Nemusí pršet, hlavně že kape. A být pánem svého času...

Na Kabáty i s Adámkem? Mazec. Já si neumím představit jít s Edit i na divadelní představení. ALe ona je lumpice.

Edit má za sebou testy ohledně dyslexie a dysgrafie a tak podobně, v pondělí jdu na pohovor k psycholožce. Tak jsem zvědavá.

Firsty naše škola s pouštěním dětí nemá problém, stačí prý na začátku měsíce zažádat. Zdeněk si bere v květnu na týden do Francie budou brázdit pobřeží na kolech, tak jsem se na to ptala učitelky. :-)

Firsty nejhorší je, že chalupa je uprostřed svahu. Takže pokud chci někde spát musím hned vyjet s batohem na kotvě. ~a~ Bude to zážitek fakt se těším. ~y~
Kolářová Adéla 53847
19.2.2013 13:19:39
Ahoj holky,

taky se jdu ukázat... my máme prázdniny příští týden, pojedeme k našim, snad ještě bude sníh, aspoň na horách.

Ajuško, mooooc gratulujeme!!!!! Přejeme Bětunce všechno nejlepší do života. Co na ni říkají děti? U nás by Adámek taky chtěl ještě miminko, ale Viktorka nechce :-).

Firsty, zdravíme na hory! Ono jsou ty prázdniny každý rok jinak, aby se to prostřídalo, takže když je letos máte tak pozdě, tak příště je budete mít dřív. Jinak nám ve škole na rovinu řekli, že jedna týdenní dovolená během šk.roku se toleruje, že není problém uvolnění z vyučuvání, že si nemusíme vymýšlet žádné nemoci apod., my to chceme využít v červnu moři, snad nám to letos vyjde.

Hani, co že už nepracuješ v lázních? Držím palce, ať brzo něco dobrého seženeš!

Peti, ty budeš mít svoji kavárnu? To je hezké. Přeju, ať se daří!

Jani, to věřím, že koncert byl super zážitek. Já půjdu s Adámkem v květnu na Kabáty, už máme i lístky. A taky jsme min. týden malinko bourala při couvání, taky musí auto do servisu, jsem nemehlo.
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
18.2.2013 20:33:27
Ahojky holky,

zdravím vám z orlických hor a tak mám trochu času napsat. Jinak je to u nás děs běs. Čas je u mě nejcennější věc a mám jí tak málo. Najít si práci, kde bych dělala jen 8 hodin denně mi není asi souzeno.

Péťo - jestli jsi sportovně založená, což na mě působíš že jsi, tak se lyžování neboj! Půjde to samo. Já jsem taky začátečník, ale tzn. "věčný" a dneska už jsem jezdila bez potíží. Sice jezdím skoro pluhem, ale snažím se hlavně bezpečně. A manžel začal včera taky lyžovat, stál na lyžích po 20 letech a jde mu to líp než mě, která jsem to už párkrát zkoušela. Postavili jsme po roce na lyže i děti a bohužel ve školičce toho moc nepředvedli a učit se nechtějí. Ale ještě jim jednu dvě hodiny zaplatíme. Sedím a jsem úplně hotovvá - bolí mě děsně ruce, nohy, celý člověk, protože na pohyb na lyžích nejsem vůbec zvyklá, ale baví mě to. Kluci chtějí teda jenom pekáčovat, takže jezdí na bobech, ale je to docela adrenalin, protože se neustále válejí v kotrmelcích.

U nás budou jarní prázdniny až od 5.3. což je na pobyt na horách už hodně pozdě a to mě štve. Ale zatím to bylo jedno, když byl Maty ve školce, ale příští rok budeme moci jet na hory až budou mít děti prázdniny, že?

Nevíte jak to chodí - je možné vzít děti na týden ze školy ikdyž nejsou prázdniny? Je to běžné a nevíte jak se na to tváří učitelé?

Mějte se krásně

Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
18.2.2013 20:14:48
Ajuško,
také opožděně velká gratulace k miminku! ~x~~x~~x~ Máte pěkné jméno!
To jsi teda měla bleskový porod! Já jsem ho zažila při Matouškovi a dost mě to zaskočilo.
Zenoa 13866
18.2.2013 14:05:29
Ajuško moc blahopřeji k holčičce. Přeju hodně zdraví a samé krásné zážitky. ~s~ Je super, že to bylo tak rychlé, také bych si to přála při třetím. Ale to je otázka tak ještě 2 let. Ale už teď se těším.

Jančí téda, jsem ráda že jste oki. Sice je to jen kus plechu, ale zase spoustu starostí. ~6~ Užívejte jarňáky. My už je máme za sebou. Byli u babičky a moc si to užily, tak jsem ráda. Vím, že na školu ani nepomyslely. ~o~
A koncert musel být super. Já teda na žádném nikdy nebyla...

Hani taky jsem od ledna na ÚP a celkem si to užívám, konečně se věnuju dětem a mám klid na přípravy a zařizování kavárny. Doufám, že v květnu to otevřem.

Za 14 dní jedeme jen s Tomem na 3 dny na hory. Nestála jsem na nich snad od prváku. To je asi 12 let. A příští zimu vezmem i děti. No strašně se těšim. ~t~ To bude ostudy.







Hani+Leonka6/06 38767
17.2.2013 22:02:23
Ajuško,moc gratulujeme:-)A těšíme se na fotečky:-)

Taky máme od zítra prázdniny:-)Já je mám teda už od ledna/na ÚP/.Ale Leonka si to určitě užije,zítra jedem zavést tatku k babi na prázdniny,v ut.si berem Leončinu kamarádku,a uvidíme,jak podle počasí:-)

Jé,koncert,Jani,v dobrém závidím:-)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 19522  [Dalších 19502 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.