| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
 Názory 110 z 58782  [Dalších 58772 >>]
Beat 107867
18.1.2025 11:07:33
K nemocem velmi doporučuju na Radiozurnalu poslech rozhovoru Lucie Výborné s primářkou mikrobiologie Václavou Adamkovou.

O nadužívání antibiotik vím, přesto jsem se v rozhovoru dozvěděla mnoho nových informací, nejen o atb, které považuju za velký přínos. Je dobry vědět maximum, pro rozhodování o svém zdraví.
Beat 107867
18.1.2025 10:45:10
Kat, uplne te v te vymrzlé chaloupce vidim. Chudinko ~6~Dovedu si to živě představit. Ted taky míříme na chalupu a vytopena nebude. Ale je tam normální záchod. ~:-D Vždycky, kdyz ji vytápíme, mam chuť se nějak namotat na kamna, nebo se nasoukat do prostoru na pečeni.

Ale mělo tam být krásně. Zatím jedeme Prahou východ a stále mlhou..
Evelyn1968,2děti 6269
18.1.2025 10:43:49
Taky máme v pondělí poradu, beze mě :-)
Senedra 14756
18.1.2025 10:42:21
K_at, bacha, já si takhle jednou vypěstovala z nevinné virozky zápal plic.

Uvidím, co po víkendu bude, kolegové začínají odpadat.Jsem zvědavá, jak to zvládli tělocvikáři na lyžáku... Před víkendem jsme posílali domů děti s "bolí mě hlava", "není mi dobře", "tlačí mě břicho"...
Senedra 14756
18.1.2025 10:39:49
K_at, jj. A v pondělí máme pololetní poradu, kvůli velikosti sboru se scházíme v jídelně. Nebývá tam tak zima jako v tělocvičně, ale žádná diskoška to taky není. Asi si uvařím do termosky čaj.
Evelyn1968,2děti 6269
18.1.2025 10:38:42
Kat, v běhu to nemá cenu, možná tak někde v kanclu, kde se sedí v teple.

Já to zkoušela 3 dny a jsem nakonec na PN, poslední přesun dětí v mrazu mě dorazil. Děti mají denně aktivity mimo školu, při plavání musíme s dětma do vody, to se při nemoci nedá.
Stáňa * 7932
18.1.2025 10:36:11
Kat,
u vas je adi poradna mlha, ne?
my se po obede chystame na hrebenovku. Podle web kamery je tam nadherne.
K_at 121378
18.1.2025 10:19:31
Sendero, ty taky? My vyrazili na chalupu. Výjimečně jsme nezazimovali. A už jsme potřebovali někam vypadnout. A včera cestou metrem na autobus jsem si říkala "doufám, že se mi to jen zdá". No nezdá. Takže teď sedím v tý naší vymrzlý chaloupce s venkovním WC. ~b~
Ale ven půjdu. Je tu sníh, pes má radost. Blbý je, že v pátek padla 1 kolegyně. 2.je na pn s 2.atb. Takže to asi bude zase léčba v běhu. Zbylá by tam 1 učitelka a říďa s OCR.
Senedra 14756
18.1.2025 8:03:26
No, já chtěla vařením rozmazlovat dceru, protože se učí na poslední zkoušku, ale ráno jsem vstala s něčím, o čem jsem doufala, že z "nějak mi není dobře", nevyklube.
Takže zařídím jen to nejnutnější a zbytek víkendu strávím v posteli nebo alespoň bez námahy.
Blanče 42184
18.1.2025 0:43:18
Chtěla jsem od známého kousek zvěřiny a on mne obdařil třináctikilovou srnčí kýtou. Takže aktuálně je v troubě svíčková, venku uvařený kotel guláše, přes noc se bude táhnout vývar z kostí, zbytek jsem zamrazila. Upekla jsem základ na dort. Zítra budu dopoledne na dílně s nějakým programem, na oběd dorazí všichni, přejeme synovi k 35 narozeninám, omladina zůstane s dětmi tady a my, pokud se to nevyvine jinak jdeme na obecní ples. V neděli se asi zase nevyvlíknu z dílny, ale snad jen dopoledne, odpoledne doufám dáme bazén a návštěvu tchyně. Totálně jsem si rozhasila spaní, chodím spát nad ránem, přes den jsem jako zombie, večer mi nejde usnout, musím s tím něco udělat, zatím jsem si naordinovala každý den alespoň hodinu venku. Takže jdu spát, ráno bych měla nejpozději v osm vylézt.
 Názory 110 z 58782  [Dalších 58772 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.