Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Beat | 107867 |
18.1.2025 11:07:33
K nemocem velmi doporučuju na Radiozurnalu poslech rozhovoru Lucie Výborné s primářkou mikrobiologie Václavou Adamkovou.
O nadužívání antibiotik vím, přesto jsem se v rozhovoru dozvěděla mnoho nových informací, nejen o atb, které považuju za velký přínos. Je dobry vědět maximum, pro rozhodování o svém zdraví. |
Beat | 107867 |
18.1.2025 10:45:10
Kat, uplne te v te vymrzlé chaloupce vidim. Chudinko Dovedu si to živě představit. Ted taky míříme na chalupu a vytopena nebude. Ale je tam normální záchod. Vždycky, kdyz ji vytápíme, mam chuť se nějak namotat na kamna, nebo se nasoukat do prostoru na pečeni.
Ale mělo tam být krásně. Zatím jedeme Prahou východ a stále mlhou.. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
18.1.2025 10:43:49
Taky máme v pondělí poradu, beze mě
|
Senedra | 14756 |
18.1.2025 10:42:21
K_at, bacha, já si takhle jednou vypěstovala z nevinné virozky zápal plic.
Uvidím, co po víkendu bude, kolegové začínají odpadat.Jsem zvědavá, jak to zvládli tělocvikáři na lyžáku... Před víkendem jsme posílali domů děti s "bolí mě hlava", "není mi dobře", "tlačí mě břicho"... |
Senedra | 14756 |
18.1.2025 10:39:49
K_at, jj. A v pondělí máme pololetní poradu, kvůli velikosti sboru se scházíme v jídelně. Nebývá tam tak zima jako v tělocvičně, ale žádná diskoška to taky není. Asi si uvařím do termosky čaj.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
18.1.2025 10:38:42
Kat, v běhu to nemá cenu, možná tak někde v kanclu, kde se sedí v teple.
Já to zkoušela 3 dny a jsem nakonec na PN, poslední přesun dětí v mrazu mě dorazil. Děti mají denně aktivity mimo školu, při plavání musíme s dětma do vody, to se při nemoci nedá. |
Stáňa * | 7932 |
18.1.2025 10:36:11
Kat,
u vas je adi poradna mlha, ne? my se po obede chystame na hrebenovku. Podle web kamery je tam nadherne. |
K_at | 121378 |
18.1.2025 10:19:31
Sendero, ty taky? My vyrazili na chalupu. Výjimečně jsme nezazimovali. A už jsme potřebovali někam vypadnout. A včera cestou metrem na autobus jsem si říkala "doufám, že se mi to jen zdá". No nezdá. Takže teď sedím v tý naší vymrzlý chaloupce s venkovním WC.
Ale ven půjdu. Je tu sníh, pes má radost. Blbý je, že v pátek padla 1 kolegyně. 2.je na pn s 2.atb. Takže to asi bude zase léčba v běhu. Zbylá by tam 1 učitelka a říďa s OCR. |
Senedra | 14756 |
18.1.2025 8:03:26
No, já chtěla vařením rozmazlovat dceru, protože se učí na poslední zkoušku, ale ráno jsem vstala s něčím, o čem jsem doufala, že z "nějak mi není dobře", nevyklube.
Takže zařídím jen to nejnutnější a zbytek víkendu strávím v posteli nebo alespoň bez námahy. |
Blanče | 42184 |
18.1.2025 0:43:18
Chtěla jsem od známého kousek zvěřiny a on mne obdařil třináctikilovou srnčí kýtou. Takže aktuálně je v troubě svíčková, venku uvařený kotel guláše, přes noc se bude táhnout vývar z kostí, zbytek jsem zamrazila. Upekla jsem základ na dort. Zítra budu dopoledne na dílně s nějakým programem, na oběd dorazí všichni, přejeme synovi k 35 narozeninám, omladina zůstane s dětmi tady a my, pokud se to nevyvine jinak jdeme na obecní ples. V neděli se asi zase nevyvlíknu z dílny, ale snad jen dopoledne, odpoledne doufám dáme bazén a návštěvu tchyně. Totálně jsem si rozhasila spaní, chodím spát nad ránem, přes den jsem jako zombie, večer mi nejde usnout, musím s tím něco udělat, zatím jsem si naordinovala každý den alespoň hodinu venku. Takže jdu spát, ráno bych měla nejpozději v osm vylézt.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.