| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Plavání před porodem

 Příspěvky 13 z 3 
  • 
20.7.2002 10:38:46
Ahoj,
vim o jakym clanku pises - take jsem ho cetla (asi 3 tydny pred porodem) a hned po precteni mi z kultivace zjistili, ze toho obaveneho streptokoka mam (kde jsem k nemu prisla vubec nevim). Tak jsem taky trochu plasila, ale rekli mi, ze mi pri porodu daji antibiotika. Tak se taky stalo, praskla mi voda - hned jela do porodnice, aby se mimko nenakazilo a vsem sem tam rikala, ze mam tohodle streptokoka (uz si nepamatuju presne to jmeno). Vsichni byli v klidu, dali mi antibiotika (infuzi) a asi do 6 hodin od odteceni vody se mi narodil zdravy kluk a krome zloutenky mu nic nebylo doposud. Kdyz se o infekci matky vi, tak to doktori mohou lecit nebo s tim neco delat. U te maminky byl problem, ze se o tom nevedelo. Ale taky me to pekne desilo.
Pavla
  • 
18.6.2002 15:22:17
Ahojky, bez tamponu (postaci OB) se vubec nedoporucuje plavat v bazenu, zrovna jsem se to dozvedela v agenture POMAD. A nejlepe je zavedeny tampon trochu shora namazat kremem, coz je vlastne jakasi impregnace (rada jedne zdravotni sestricky z Motola). Jinak ja jsem s Juklikem byla v bazenu asi 4x bez tamponu a zadnou mykozu ani infekci jsem nedostala. Bylo to prima. Drzim palce, Katka
  • 
14.6.2002 23:24:51
Nedávno jsem objevila v drogerii speciální tampony určené pro "ženy, které mají při plavání zvýšené nároky na hygienu".
V návodu jsem se dočetla, že je možné tyto tampony používat při plavání ve dnech doznívající menstruace a v těhotenství. Měly by zmenšovat nebezpečí infekce.
 Příspěvky 13 z 3 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.