| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku 1. tip na víkend: Aquapark Babylon v Liberci

 Příspěvky 19 z 9 
23.7.2004 20:25:43
Jano,

zrejme jste vytah z autoparkingu prehledli..ja tam byla s kocarkem, parkovala jsem v autoparkingu primo pod Babylonem ..

jana
23.7.2004 19:46:03
Během dovolené jsme navštívili i opěvovaný Babylon a těšili jsme se, jak se tam vykoupeme. Při příjezdu ale přišlo první rozčarování, že velkokapacitní parkoviště je téměř plné, parkovali jsme až ve třetím poschodí, dolů vede jen úzké schodiště, jak se pak má člověk dostat dolů s kočárkem? Zvlášť když taťkovi nechce pomáhat těhotná mamina? Ale dobrá, vykoupat jsme se šli přece bez kočárku. V kase jsem se zeptala, jestli je aquapark vhodný i pro naši roční holčičku, paní řekla, že ano, ale ne dneska, protože uvnitř je 1200 lidí. Byl všední den dvě hodiny odpoledne, půlka července. Takže jsme nešli. Rádi bychom se vrátili pro kočár, abychom si to tam prošli, ale nezjistili jsme, jak by se tam dal dopravit, aniž by muselo auto vyjet z garáže. Na lunapark jsme se dívali skrz plot, dcerce to ale i tak stačilo. Atrakce taky ještě pro ni nebyly, a ty, které by eventuelně mohly být, byly plné dětí. V městečku nás mile překvapil koutek s hracími automaty, nevzpomenu si jak se jim říká, takové jak tam dítě posadíte a dáte pět korun a ono se to začne hýbat. Byli jsme na třech za sebou, ty byly opravdu dobré.

V Babylonu jsme se pak už dlouho nezdržovali, protože jsme přece jen chtěli jít s dcerkou někde plavat, jeli jsme do krytého bazénu jinde ve městě. Tam opravdu tak narváno nebylo.
Kenča + 2 kluci
  • 
5.3.2004 13:05:32
Vedle lunaparku maji jeste detsky koutek od 3 let, jezdila jsem tam s klukama kdyz jsem jeste maleho kojila a ten vetsi si tam v klidu prolezal a ja sedela naproti nemu. Je to soustava prolezacek, kulicek, siti, velkeho lega, umelych motorek a traktoru a pousti tam deti do 140 cm, stalo to 10 kc na hod a je tam spousta zidlicek pro rodice. Ted uz kluci povyrostli tak jezdime do lunaparku, jsou tam auticka, kacenky jako vlacek, ktery projizdi tunelem, retezak a prolezaci hrad, pro taty motorky a pocitacovy hry, vse v cene vstupenky, coz pro prcky je 30 kc!!! V kazdem pripade to stoji za to, vrele doporucuju!
lucie
  • 
14.11.2000 21:13:54
nejsem si jista, zda uvedená cena 140 Kč platí stále. Mě řekli cenu podstatně vyšší a tahle byla platná jen po dobu zkušebního provozu.
Monika a Monička 7měsíců
  • 
14.11.2000 18:16:41
Rada bych jsem se dozvěděla, jestli tam také chodí maminky s tak malými dětmi, jako je Monička.
Chodíme plavat 5 měsíců a rádi bychom se jukli do Liberce.
Díky
Zdenka + Zdenka 14měs
  • 
23.10.2000 22:29:44
Byli jsme pouze v Aquaparku, takže nemohu říci jaký je Lunapark, ale jen tak z venku (rozuměj ze zastřešené pasáže - vše celý areál je pod střechou)mi přišel docela fajn. Asi kdybych se chtěla sejít s nějakou další rodinou a měli jsme to napůl cesty nabo tak nějak, tak bych asi toto místo vybrala, myslím, že se k takové akci hodí. Pod jeddnou střechou můžete vlastně zaparkovat a pak už jen jít do Aquaparku, Lunaparku, na oběd či svačinu (restaurací je tam dost) nebo se cournout pasáží, kde je i minisamožka, takže když si vzpomeneš že vlastně doma nemáš chleba, tak si ho tam koupíš aniž by si vyšla ven - třeba do deště.
Pavlína
  • 
23.10.2000 10:38:56
Naprosto souhlasím s autorkou článku o kulturně zabavném centru Babylon.
Babylon navštěvujeme a zatím jsme nenašli místečko, kterému by se dalo něco vytknout.
Vždy když navštívíme Liberec (jsme z okresu Mělník) plánujeme to tak, abychom se dostali alespoň na pár hodin do Babylonu.
Chcete-li potěšit své děti - vezměte je do již zmiňovaného Lunaparku nebo Aquaparku !! Zážitky a příjemná překvapení na sebe nenechají dlouho čekat.
Fajn pohodu Vám všem přeje Pavlína
Míša, syn 3 a 3/4
  • 
23.10.2000 9:22:46
Ahoj Zdenko,
pročetla jsem si tady pozvánku na výlet do Liberce, podívala se i na vlastní Babyloňácké stránky a teď ještě hledám doporučení někoho, kdo to viděl na vlastní oči.
Navštívili jste i jiné atrakce? Slibují něco jako Lunapark - je to taky pod střechou? Myslíš, že by se tam dobře zabavili dva chlapečci (skoro 2 a skoro 4 roky)?
Hledáme totiž nějaké vhodné místo, kde bychom se mohli sejít se spřátelenou rodinou, která má taky malé dítě. Venku už je docela zima a v restauraci se dobře pobavíme my rodiče, ale dětičky se nudí. Babylon by mi přišel ideální.
Předem děkuji za jakoukoli zprávičku.

Zdenka + dcerka Zdenka 22mes
  • 
22.10.2000 23:23:09
Jen pár slov k aquaparku. Cca před měsícem jsme si udělali v neděli výlet do Liberci do auaparku v Babylonu (z Prahy). Přijeli jsme okolo poledního, takže jsme se rozhodli, že se nejdříve najíme - a opravdu jsme si mohli vybrat kde, v centru Babylon je restaurací několik a všechny vypadají celkem dobře. Nakonec jsme zvolili samooblužnou jídelnu hlavně z časových důvodů. Prostředí příjemné, ceny více než přijatelné, chuť a výběr na jídelnu docela dobré. K samotnému aguaparku. Nemám moc ráda společné šatny s převlékárnami. Po návratu z bazénu se nerada převlékám po vysprchování do již mokrých plavek a s ručníkem na těle to také zrovna není ono ( nemám toho tolik za co by držel) takže to je takové malé minus. šatny jsou jinak pěkné moderní, možná by tam častěji mohl někdo chodit z hadrem a košttětem a vytírat mokro, ale ten den tam možná bylo až moc lidí. Samotným aquapqrkem jsme byli hroně nadšení. Zdenince se samozřejmě nejvíce líbil malý bazének kde si "plavala" občas si "žbluňkla", jezdila na skluzavce, snažila se došlápnout na naistalované kolo a nebo se "sprchovala" pod pramínkama vody. Vytaáhla jsem ji i na malý tobogan - nahoře vždycky prtestovala že nepojedem, ale když jsme dojely tak byla nadšená. Vyzkoušeli jsme i větší skluzavky, i soustavu skluzavek - umělý potok (akorát že jsme nakonci nestačila, ale to je můj problém. Nadšení jsme byli z jeskyní s akváriami, světli a hudbou ! V odpočinkové části AQ jsem si všimla dětských židliček a ohrádek a dokonce jsem tam viděla maminku přímo s kočárkem! No to je docela super ležet si na takovém tom bílém lehátku ¨v plavkách, 30 m od bazénu vedle lehátka mimino v kočárku a venku třeba 20 pod nulou! Tobogany zkoušela hlavně teta a byla také nadšená - samozřejmě nejvíce z trychtýře. Zklamané jsme byly z výřivky, buď nebyla zapnutá neb plná (když je o ní takový zájem tak by snad mohla být zapnutá pořád !) Bufety přímo v areálu jsou také super, výběr je sice slabší - zapomeňte na to že tam koupíte něco co by mohlo být třeba jen trochu zdravé (typický český bufetový repertoár).No bylo to prostě super a rozhodně to stálo za cestu i za ty peníze co jsme utratili. A jinak i okolo tím myslím nákupní Centrum Babylon atd, na mě velmi dobře zapůsobilo - jak svojí úrovní tak i "esteticky". Už se těším že zase někdy "vyrazíme do Liberce".
 Příspěvky 19 z 9 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.