| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nepodceňujme citovou výchovu

 Příspěvky 12 z 2 
Jana, 2 děti
  • 
2.1.2001 17:21:01
Souhlasím. Některé ženy jsou zralé stát se matkami ve 20, jiné nejsou ani ve 40. Někdo je dospělý člověk ve 20, jiný v 25, ale kdo
nedospěje do řekněme 30, dospělým už asi nebude nikdy. A moc neuznávám "věčně mladé" ženy, které někdy ve 40 zjistí, že biologické hodiny přece jen existují a pak si
opatří dítě, aby měly všechno, co život nabízí...

Jana

(Sama jsem měla děti ve 30, ale o věku to není. Daleko více o zodpovědnosti a bohužel o těch penězích. Možná v téhle zemi nikdy nebylo tak těžké žít normální život,- najít si partnera, opatřit bydlení a mít děti.., kdo ví.)
Božena
  • 
30.12.2000 20:12:12
Pěkný článek. Ve všech směrech pravdivý.... jen jednu malou výtku mám. Kde stojí psáno, že 20 rodič své dítě "odvrhne", protože mu je překážkou??? Věk bych do toho nezatahovala. Ani bych na něj nikterak nepoukazovala. Vše je v otázce chtění. Chtěla jsem miminko, těšila jsem se na něj, mám miminko. Myslím, že se o svojí dceru starám dobře a že se jí snažím dát všechno ze sebe. Mimochodem, porodila jsem ji ve 20 letech. Nashledanou.
 Příspěvky 12 z 2 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.