| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak zvládnout první nápor kultury

 Příspěvky 15 z 5 
Jana, syn 3 roky
  • 
17.4.2003 9:26:35
I u nás byly tlaky okolí, ale opravdu je lépe počkat a kolem 2 let v klidu naučit, boj s ročním dítětem kolem nočníku mi připadá zbytečný a pro všechny dost stresující.
Darina
  • 
28.3.2002 13:04:28
neviem, ake plienky pouzivas a ci ti to pomoze, ale my davame bavlnene, na noc tri a je to celkom v pohode. Treba kupit akurat vacsie (najvacsie) plienkove nohavicky. Znama pouziva papierove a takisto sa jej mala obcas precura, ona dava dve na seba, mensiu a vacsiu (pampers 4 a na nu 4+ alebo tak nejako). No, mozno tento odkaz este najdes a pomoze ti (alebo niekomu inemu)
20.1.2002 21:15:04
Terezka 19 měsíců , úspěšně kaká od 10 měsíců , jen s čůráním jsme pomalejší , ale už se začíná dařit , již tři dny si nosí nočníček i na čůrání , ale v noci jsme ještě mokrý .Před spaním máme cvičení , hlásí asi tak 15x , že chce nočník a pokaždé je to když je v postýlce , nadělí tak 2x no a pak konečně usne. Snad se zadaří vše vychytat.
Petruše, syn 2 roky
  • 
12.3.2001 22:33:21
Můj synáček, byl v létě u babičky, a když se vrátil, odmítal chodit na nočník. Mám pocit, že ho babička nutila. Vždyť oba její synové chodili už od sedmi měsíců! Tak jsem netlačila na pilu a nezbylo nic jiného, než dál kupovat plíny. A stalo se, že moje trpělivost přinesla růže. Už ani nevím, jak k tomu došlo, ale nočník jsme schovali a Marťa začal sám chodit na záchod. Teď má plínku jen venku a na spaní. Bohužel je zvyklý hodně pít i v noci a to je problém. Kdykoli se probudí, chce napít. Zkoušela jsem mu to rozmluvit, dát jen maličko, neosladit, ale nic nepomohlo. Rozplakal se a o to dýl mi trvalo znovu ho uspat. Někdy ho musím přebalovat i třikrát za noc a někdy to odnese i pyžamko. Prosím, poraďte. Jaké jsou vaše zkušenosti?
  • 
10.11.2000 22:26:02
Pane doktore,oslavili jsme nedavno narozeniny a jako jeden z dárků jsme dostali hrneček. začali jsme ho využívat a chteli by jsme u toho zůstat. Zatim se to Dominikovi moc líbí a je za to patřičně pochvalen. Jenom by mě zajímalo jestli je šance to od jednoho roku nenasilně a štastně dotáhnout do vítězného konce.
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.