| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co by měli jíst budouci tatínkové

 Příspěvky 19 z 9 
tata
  • 
28.1.2007 15:47:35
jasne kalcium je i obsazeno v zelenine a fazolich tedy lusteninach take mleko kazdy nema rad a nebo nesnasi patri to prece teleti ze ano. Kalcium je i kozich mlecnych produktech a ovcich. A take v mase.
tt
  • 
17.8.2006 17:38:56
to by museli pit mliko rovnou od kravy, v dnesnim polotucnem toho kalcia moc neni...nejvetsi prisun kalcia (nejenom) se ziska z morskych ras...i kdyz to nechutna zrovna nejlip
Lenka Nová
  • 
27.2.2006 10:58:13
Myslím, že s tím alkoholem se to odvíjí spíše od matky!!! I když se mužskej "setne", spermie budou fit, protože včera byl fit. A nevím, jestli by někdo páchal potomstvo s mužem typu smrdutý bezdomovec- každý den hektolitry piva- nevycházející z opice.
Můj 1 muž pil víc než zdrávo a víc než bych chtěla. děti byly- 3,95kg, 3,45 kg a 3,65 kg.
A to snížení váhy jsem si korigovala u posledních dvou dětí já, protože1. porod se skoro 4kg dítětem byl dost krutý....
Marie, bez dětí
  • 
9.6.2003 13:20:14
Akoholismus se mi zdá trochu přemrštěné, na několik piv. Můj manžel taky vypije několik piv denně (0 - 5), záleží na okolnostech, třeba v týdnu když chodí do práce dá si tak max. 1 k večeři,ale když jsme na stavbě a je horko, tak na žízeň pije pivo (slabou 8°). Není ten typ, že celý týden nepije žádný alkohol a o víkendu si mockrát vynahradí (tady tomuto říkám alkoholismus).
sally
5.3.2002 16:53:06
Několik piv denně je alkoholismus. Samozřejmě záleží na spoustě věcí - můj prapradědeček byl sklář a majitel sklárny nechával pro svoje dělníky u pecí vyrábět čtyřstupňové pivo - chlapi to pili radši než vodu a alkoholu v tom bylo minimum, zahnalo to žízeň - a stejně všechno vypotili (pradědeček zplodil šestnáct dětí - dospělého věku se jich dožilo šest)... Ale pochybuji, že toto je ten samý případ ev. potecionálního otce. Nevím, jestli má alkohol až tak špatný vliv na spermie, ale plánovat rodinu s někým, kdo "několik piv denně" považuje za normu, mi přijde přinejmenším krátkozraké. Jakkoliv je takovéhle množství (bohužel) společensky přijatelnou a běžnou normou.
  • 
5.3.2002 13:31:32
Ahoj Marti,

spermie se tvoří asi 81 dní. Jakoby dozrávají stejně jako vajíčko, takže je to s tou životosprávou pravda. Pokud chlap papá vitamínky, nepije a nekouří (a nenosí upnutý džíny :o)) tak by je měl mít v pohodě. A samozřejmě před milováním žádný horký koupele, to prý dřív dělali jako antikoncepci - horký sedací koupele...To mi řekněte, co potom s tím spařeným ptáčkem dělali...:o))))
Ahoj Jana
Marta
  • 
5.3.2002 12:21:43
Je několik piv denně (žádnej tvrdej) "nadměrnou konzumací alkoholu" (u potencionálního otce)?
Taky jsem slyšela, že spermie se drží v těle až 3 měsíce, takže se správnou životosprávou by měl potencionální tatínek začít 3 měsíce před "plánovaným" početím. Víte o tom někdo něco?
Verca
  • 
24.8.2000 13:04:05
Miro a spol.,
to je ironie? Nebo to myslis vazne? Nevim, jestli deti mas nebo ne, treba nebudes chtit mit deti (i taci jsou...), ale jestli jednou budes dite chtit a zjistis, ze to nejde - humor Te prejde. A jeste budes zkouset to, cemu se dnes vysmivas. Anebo se taky muze stat, ze se narodi nemocne dite - to taky neni zadna sranda (vim o cem mluvim), mozna se Ti zda, ze jsem zbytecne rozhorcena, ale ver, ze dnes mit zdrave dite neni samozrejmost a jsou lide, pro ktere neni ani uplna samozrejmost dite pocit.
Takze zkus brat nektere veci vazne.
Verca
Míra & spol
  • 
7.8.2000 8:08:28
Jo a taky je nejlepší dívat se v televizi na sportovní přenosy a seriály jako třeba Dlouhá míle nebo film Osamělý běžec. Mělo by to podpořit vytrvalost spermií...
 Příspěvky 19 z 9 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.