| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak vznikne autista?

 Příspěvky 110 z 414 [Dalších 404 >>]
Simona
  • 
19.3.2011 11:52:49
Kdo tě kili platí? To nepřiznáš že?....
  • 
11.2.2011 2:42:17
je to mozne
Lenka2811
31.1.2011 18:46:24
Vážený pane, klesl jste už asi hodně hluboko, když se navážíte do maminek, které tu jen prezentují svoje zkušenosti, asi nemůžete přenést přes srdce, že opravdu existujé lidé, kteří mají s očkováním svých dětí negativní zkušenosti. Chtěla bych vidět vaši reakci, kdybyste vy sám byl na místě těchto maminek, kdybyste měl zdravé dítě a po očkování se vaše dosud zdravé dítě začalo měnit a jeho psychomotorický vývoj začal progredovat... Vůbec nechápu, jak můžete tyto maminky urážet, dělají toho pro své děti tolik, že si to ani nedovedete představit!
Vendula Baker
  • 
18.1.2011 9:42:09
Nutit lidi očkovat, když o to nestojí a nutit ich aby podstoupili rizika(i doživotní)pokutami je nemorální,neetické a zvrhlé!Nakazit nekoho hypotetickou nemocí-nelze, leda zastrašit. V právnické rovine, taky nemužete stíhat neočkovaného za ohrozování, protože, tady se reší až to, co kdo už UDELAL a ne co MOHL UDELAT.A taky by musel být prokázán úmysl!!Když se neco musí povinne,je potlačena moje svoboda rozhodnout se. Toje nevolnictví (17. století).V EU je to dobrovolné, ale CZ.a SK. jsou iste vyspelejší státy:-) a jsou napred.
kili
  • 
17.1.2011 21:07:50
kladete striktní podmínky, ale nic podstatného proti nim. A nyní to obraťme : Očkování nepovinné : v rámci subsidiaritního zdravotního pojištění není většina jeho plátců ochotna zavzít do subsidiarity
úhradu péče pro onemocnění, proti kterým očkování nebylo z rozhodnutí rodiče provedeno dle doporučeného očkovacího programu, ačkoli provedeno být mohlo. Včetně například postexposiční profylaxe tetanu.

Myslím si, že řešením potřebným je vytvoření národního očkovacího prohramu a v jeho rámci pak národní očkovací rady, která může pružněji než zákonodárce reagovat na epidemiologickou situaci,
Efekty jsou zřejmé ze zkušeností některých zemí, které toto zavedly.



Vendula Baker
  • 
17.1.2011 10:57:37
Základ-dostatek informacií(bez cenzury),1.povinne očkovat-povinne odškodnovat následky 2.zavést poištení násl. očkování 3.vyvodení dusledku a odpovednosti pri poškození zdraví očk.Když tohle chybí, nemuže byt očkovaní poviné.
kili
  • 
15.1.2011 12:19:38
kdo bude mít čas a chuť, nemusí se namáhat s čtením toho co je v odkaze, ale najde si to samé, ba shrnuté z více zdrojů na vakcíny.net, kde u každé vakcíny jsou vyjmenovány vedlejší a nežádoucí účinky v daleko větším rozsahu, včetně frekvencí výskytu a dalších údajů.
.....
  • 
15.1.2011 10:17:52
http://www.whale.to/vaccines/damaget.html
kili
  • 
15.1.2011 8:45:31
- myslet si můžete cokoli, nijak Vám v tom nebráním. Nicméně ADHD není syndrom poruchy soustředění, jak byste mohla pochopit i z textu, který jste kopírovala.

- i přes funkční negramotnost, kterou jste mi přisoudila, vnímám dvě věci jako dvě a ne jako jednu. Pro ilustraci - hrušku můžete definovat jako ovoce, ale ovoce definovat jako hrušku je projevem nepochopení obecného smyslu definice. Mezi dětmi, které trpí jen poruchou (neddostatkem) pozornosti,
(nedostatkem schopností soustředit se) a těmi, které trpí ADHD, je zcela zásadní rozdíl, který Vám evidentně uniká. Žába na dnu studny si myslí, že nebe je velké jak poklička od hrnce. Vy v její posici kvákáte cosi o čtení v jazycích a nechápání smyslu přečteného, jakkoli o věci nevíte zhola nic
14.1.2011 23:34:35
kili napsal: "nevím, zda jsou chybné materiály z lékařské fakulty,
ale ADHD není syndrom poruchy soustředění a co to je, to si přečtěte třeba zde
http://www.aap.org/healthtopics/adhd.cfm"

Dočetla jsem se tam, že:
"Attention-deficit/hyperactivity disorder (ADHD) is a condition of the brain that makes it hard for children to control their behavior. It is one of the most common chronic conditions of childhood. All children have behavior problems at times. Children with ADHD have frequent, severe problems that interfere with their ability to live normal lives."

kili, kili, Vaše pochopení angličtiny je hodně omezené ~6~ , pravdu má Luci.
Dokonce bych na základě této diskuse řekla, že se u Vás projevuje tzv. funkční negramotnost, protože číst umíte, ale smysl přečteného (účelově?) nechápete. Bohužel nejen v angličtině. Teda jako nic proti Vám...
 Příspěvky 110 z 414 [Dalších 404 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.