| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Neobyčejné hrátky s obyčejnými věcmi 7: Když honí klubko provázku…

 Příspěvky 110 z 18 [Dalších 8 >>]
Rozállie
15.10.2010 16:15:10
Zamotaný dráty od pc .... ~g~~~t~~t~~t~ dobrý ~R^
Jinak ale tahle série ... nevím jak to říct slušně ... prostě nic moc ...
Irena2
14.10.2010 21:32:51
Je vidět, že už se nám na tohle (světe div se) ani nechce reagovat.~:-D
Na druhou stranu jsem díky tomu našla v podobných tématech článek HRY PRO PRŤATA, konkrétně díl 3. Sice jsou to hry určené o dost starším dětem, než to, co se protřásá tady, ale tenhle článek mě zaujal, přesto, že je z roku 2004. Jdu na jedničku a dvojku.
Jíťa
  • 
12.10.2010 10:17:13
Dřív sem psalo celkem dost lidí. I já jsem sem občas něco poslala. Ale proč bych se měla potom nechat urážet a cupovat na kousky jen proto, že jsem se chtěla podělit o nějakou, podle mě neobvyklou zkušenost?
Dneska jsou tu téměř výhradně články převzaté z časopisů, některé z nich i několik let staré.
Jája
  • 
12.10.2010 8:02:40
On by občas někdo něco napsal, ale proč? Za úsměv jediný? Kdysi jsem dostala nabídku psát články pro web. Odměnou by mi byla reference se sdělením, kde byly mé články zveřejněny. Pardon, to si můžu psát soukromý blog a vyjde to nastejno. Nehledě na to, že článků mělo být asi tak 5 do týdne.
123
  • 
11.10.2010 21:26:40
to je asi z nejaky stary knizky ne. kdyz se driv pletlo a hackovalo tak jednoduse deti mohly tahat klubko. Dneska bych to malym detem ani nedavala. ikdyz nase babka hackuje, klubicka ma a nase mala kdyz se ji do toho jednou dostala a babi ji nechala, ze se aspon zabavi tak mala to vsechno zasmodrchala a pak mela babi celej vecer co rozmotavat aby si vubec mohla dal hackovat. Nastesti k nim nejezdime casto.
Dneska by mozna mohli psat rikanky na zamotany draty od pocitace a tv a ze se k tomu dite snazi dostat a tahat to. nejakou vystraznou basnicku, ze se to nesmi tahat, kousat podobne az mama bude po 150 vysvetlovat a odvadet dite od kabelutak by se ji mozna rikanka hodila.
Evinka
  • 
11.10.2010 17:08:58
Básničky složila sama autorka příspěvku paní Lenková. Když jsem měla možnost číst je někdy před rokem, říkala jsem si, že je to šílený, a že takové nesmyslné bláboly nemůže nikdo dítěti číst. Knížka zřejmě nešla na odbyt a tak si poezie užíváme na pokračování zde na webu. Ach jo.
Jíťa
  • 
11.10.2010 13:44:37
Já bych to viděla tak, že admin nemá co na hlavní stranu dát, tak tam šupne aspoň básničku. Nikdo nic nenapíše, a když čtu diskuze, tak se vlastně není co divit té neochotě publikovat právě na rodině.cz . A těch pár spřátelených časopisů dovolí převzít taky max. 3 články z každého čísla (spíš míň) a ne každý se sem hodí.

11.10.2010 11:58:39
A až si dítě rozmotá dostatečný kus provázku, tak se v něm uškrtí...Fakt bezva nápad na hru pro děti :-© Zajímalo by mě, kdo si zapaltil, aby jeho kraviny šly na hlavní stránku!!!!
A to byly jako hlavní články vždy tak pěkné příběhy....ach jo!!!!
Jája
  • 
11.10.2010 11:23:17
Já taky, ale krkalo mne to. Někdy to byl závod, jestli to dítko dřív vytahá nebo to já uklidím. Pak jsem tak nechala vánoční formičky, dítě v nich rachtalo a už tolik nekrámovalo. Nám vyskládávalo i oblečení ze skříní, knihy z knihovny a mělo v ní schovku... Skoro každé dítě si podobným obdobím projde, jen se mu časem musí vysvětlit, že to prostě nejde, že se to nedělá. Co je batoleti do toho, že je v kuchyni bordel, popř. co to je bakterie, že?
Co pamatuju, tak teta říkala, že źe dvou dětí krámovalo jedno, druhé už ne. My si jako děcka třeba hráli v mycáku. Nádobí jsme dali pryč, z mycáku byl rázem tank a z překlopených lavorů byly fantastické střílny. Akorát před příchodem rodičovstva jsme to zase museli uklidit...
11.10.2010 10:57:35
paní zjevně není normální... co dá děcku příště? žiletku, nůž nebo rovnou bouchačku???~Rv~Rv
 Příspěvky 110 z 18 [Dalších 8 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.