| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Montessori školička: Mlýnek na mouku

 Příspěvky 15 z 5 
Hana Daňková
  • 
23.12.2012 10:04:54
Kde koupím mlýnek?
VeroniqueP
23.3.2011 14:56:31
Nie je na tom ziadna veda:-) Iba maly typ ako tento "mlynek" vyuzit, ked nemozeme byt na plazi alebo na pieskovisku alebo ked sa nam prave nechce alebo nemozeme byt vo vani:-)
ivet+tom+vašík
22.3.2011 21:40:33
No, nevím, co je na tom za vědu, ale my tenhle mlýnek používáme na hraní cca od 1roku věku syna. Hraje si s ním ve vaně, na pláži, na pískovišti... Je to velmi oblíbená hračka.
VeroniqueP
18.3.2011 11:33:35
Mila Hanko,
ta nadobka s nepravidelnym okrajom nema ziadny specialny vyznam:-) Myslim, ze teraz ju tam uz ani nemame. Ale je na kazdom, kto s tou aktivitou pracuje, ktoru nadobku na naberanie pouzije - deti skumaju, takze to skusaju rozne a maju radi prekonavat prekazky:-) No keby ste si tu aktivitu vybrala vy, nie je nutne, by ste nadobku, ktora Vam vadi pouzivala. Je to kazdeho slobodna volba:-)
Hanka 75
18.3.2011 10:27:54
Vždycky když s tímto s dítětem pracuji, tak mne osobně tam vnitřně rozčiluje tak nádobka s nepravidelným okrajem. Když nabíráte přímo tou, tak to samozřejmě jde špatně, a já cítím tu nesmyslnost hrabat a nabírat takovouto nádobkou. Ale nevím, zda je tam schválně, že se má jen nabírat do ní tou menší, a tak dítě neusměrňuji, že se má jen do ní nabírat. Přijde mi to také totiž takové nesmyslné, tak jako dítě na obrázku zkouší i mé děti různě, takže někdy nabírají a sypou menším nabírátkem přímo do mlýnku, někdy nabírají do té nádobky s okrajem a sypou z ní, někdy se snaží nabírat přímo do té větší (a to mě rozčiluje, proč je u toho tak nepraktická s nepravidelným okrajem).

 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.