| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Montessori školička: Šlehání mýdlových bublin

 Příspěvky 12 z 2 
ALL
4.2.2011 11:35:08
Moje nastydlá osmiletá dcera se už pár dní léčí doma. Tuhle už se nudila a nevěděla, co dělat, tak jsem jí dávala různé tipy a pořád nic. Až jsem si vzpomněla na minulé video a plácla jsem, ať si nastrouhá mýdlo a pak zkusí našlehat pěnu. To ji hned zaujalo a mělo to ohromný úspěch! Šlehala ruční metličkou. Taky chtěla bublat, ale nenašly jsme doma brčko, tak použila dlouhou skořici. Nakonec v tom vykoupala panenku a vyprala panence šatičky (na valše). (Teď ovšem asi budu muset vytáhnout žehlicí prkno a žehličku, šatičky prý musí vyžehlit... pro pohodlné rodiče to teda není... :-))
Chci tím říct, že některé věci mne fakt nenapadly, když byla malinká, ale evidentně není nikdy pozdě! (teda - předpokládám, že v pubertě už by ji to asi nechytlo ~t~)
Bumbi&05,08,10
4.2.2011 9:47:52
jak jsme mámě šlehali bílky při vaření - milovala jsem tuhle práci. Dneska se ale takovýhle šlehač v mojí domácnosti nevyskytuje, používám elektický. Asi ho u babičky zkusím najít, myslím, že dětem se to bude líbit :-)
 Příspěvky 12 z 2 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.