| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Sama na děti i na život

 Příspěvky 110 z 94 [Dalších 84 >>]
  • 
16.7.2019 11:11:59
Jsem zde, abych řekl světu dobrých děl Velkého dr. WEALHYho. Jmenuji se Lakeisha jsem z Velké Británie a toto svědectví stojí za to sdílet. Můj muž mě a mé děti opustil na 14 měsíců. Pro mě to nebylo tak snadné. Obrátil jsem se na tolik kouzelnických koleček, kteří mě dělali o mé peníze, ale nic se nestalo. Miluji svého manžela tolik a já jsem neztratil naději a já jsem se snažil, dokud jsem se setkal s velkým Dr WEALHY, jak mu pomohl tolik lidí. Kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu. Řekl mi, abych se nebál, že za 3 dny vrátí mého muže. Konzultoval své pravomoci a ujistil mě, že se nemusím obávat, že za 3 dny vrátí mého muže. Dělal svou práci a kouzlo a k mému největšímu překvapení přišel můj manžel třetí den, jak řekl Velký dr. WEALHY. Prosil mě o odpuštění a slíbil, že mě z žádného důvodu neopustí. Jsme šťastní a žijeme spolu jako jeden. Kontakt Skvělý Dr WEALHY nyní na: wealthylovespell@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho email wealthylovespell@gmail.com nebo na něm Whatsapp. + 2348105150446
Uzo
2.7.2019 11:21:56
Nejlepší jsou dobří přátelé. Vztahy se dneska nějak komplikují, lidé se honí za penězi a kariérou a na vztahy je málo času.
patera
12.2.2017 12:23:22
Výborně, prvně si necháš od alkoholika udělat dítě a teď zase někomu rozbíjíš rodinu. Jsi fakt žena snů.~Rv
SamotaMeDesi
21.1.2012 14:09:53
nechápu, jak chlap, který vydělává 25 tis. měsíčně, může brečet, že má málo peněz!!!! Co mají říkaz maminky, které berou rodičák 7 600,- a k tomu jim ex smrkne pár tisícovek alimentů. Výsledek je takový, že chlap má ca 20 000,- na bydlení, jídlo a další výdaje, ale jen pro sebe, kdežto žena má ca 12 000,- na to samé + věci pro dítě!!! Problém pak je o to větší, pokud dítě potřebuje např. speciální stravu, kosmetiku, léky... To tisíce jen lítají... Chlapi, prosím Vás, přestante se už litovat a koukejte se taky kolem sebe, nebudte zahleděni jen do sebe!!!!!
5.11.2011 22:38:09
Mě by jen zajímal názor všech dětí (v dospělosti jelikož je to nový trend), které si tou střídavou péčí museli projít. Schvaluju názor, domov budou střídat rodiče né děti. Připadá mi to absurdní, v takhle vyzrálé době kdy se kasáme tím, jak netestujeme na zvířatech, ale testovánímu na dětech nikdo nezaraží, naopak to schvalujeme, kam jako lidé až hodláme zajít? Je to k pláči "lidičky, rodiče zamyslete se! Vždyť děti jsou naš všecko a né kus hadru, nebo hračka" ~n~
5.11.2011 22:16:08
S tímto nesouhlasím, právě jsem absolvovala roční soudní řízení ohledně svěření dítěte do péče a rozhodně náš právní systém neukládá styk s dítětem 2x do měsíce a ještě za dozoru zodpovědné osoby. S expřítelem jsme nebyli sezdaní a nikdy se o syna nestaral, chodil po hospodách a buhví kde ještě, tak jsem se rozhodla vrátit se od něj do svého, nicméně začali výhrůžky střídavou péčí z jeho strany, tak jsem vše na rady paní ze sociálky dala k soudu a představte si, že nejen že tam ze mě udělali úzkostlivou matku, ale taky otec má právo si syna odvézt na Vánoce na 5dní styk má každou středu a každy sudý víkend od soboty do neděle, o prázdninách 3 týdny v kuse a to vše mu přiklepli na jeho žádost styk bez matky. Protože se tam hájil tím že má rodinný dům (který je jeho matky) a maminku v důchodu, která mu se vším vždy pomůže. Takže syn má 2,5 roku, jelikož se otec občas objeví na návštěvu tak řešíme po nocích proč s námi nebydlí když kamarádi tátu doma mají, sám k němu nikdy nechce a nedovedu si představit (nebo spíš ani nechci) jak to bude vypadat, až si ho odveze na tak dlouhou dobu jako je třeba těch 5 dní na Vánoce, když nikdy u něj být nechce. Přesto všechno to soud nezajímá, protože otec má právo na dítě pokud projevuje zájem a nijak ho netýrá. Máme úžasný právní systém a nikdo se ani dětí nezeptá na jejich názor protože i když jsou synovy necelé tři roky myslí jako 4letý, ale pro soudce je malý a nemá tudíž právo se vyjádřit.
2.3.2011 0:15:04
Teda Heli jsem zcela na Vasi strane nechapu jak se tady do Vas strii ani nemuzu verit co tady pisete my bychom si meli koukam o cem povidat mam pocit jako by jste psala muj pribeh presne psychicke deptani rvani na me pred mym od 2 do 4let ditete neustale hadky chytani me pod krkem zacal uz v tehotenstvi a skoncilo to pred zraky mamky ta mi rikala proboha utikej od nej nebo te jednoho dne zabije.je to 3 mesice co jsem od nej pryc nejevil o nej nikdy zajem malej si chtel hrat tak bud ho nasilim vyhodil z pokoje az mi malej zacal brecet nebo po nem rval a proc celych 6 let travil tim ze byl zavreny v pokoji cetoval si z holkala koukal na p...... a a hral hry strasny neporadnik permanentni nevery vsude po svete na sluz.cestach nejhorsi je ze to ani neskryval nikam me nepoustel bral mi klice od auta a proc ten konec?protoze se zareg.ze hleda thajku manzelku pro novy zivot napsal si tam svuj plat ktery cini kolem 100000 prosim to je pravnik kdyz jsem rekla ze koncim a ze toho mam dost a ptala se ho proc thajka rekl mi ze to jsou takovy otroci ze udelaji vse a ze chce zenu bez volby v zivote by me nenapadlo co se z neho vyklube navenek pusobi strasne seriozne a nikdo by neveril jaky je to clovek.proste hruza teror neskutecnej vyhodil me z baracku loni na vanoce s malym ze si mam jit kam chci tak jsem jela rychle na moravu k nasim.hruza byla jsem v ty dobe na md nedal mi ani korunu a po 2mesicich se mi s posklebkem zeptal chybi ti penize co?sem si rikala s takovym clovekem ja mam dite?A navic si ted pred mesicem udelal testy dna blbec tak me to urazilo ze nevim co si o nem mam myslet samozrejmne ze to bylo na 99,88 pozit.Budu to mit hodne tezke zacinam pracovat rodice mam az na morave ale musela jsem i odejit z domu ktery byl na hypoteku sice psany na me ale platil ji on pry jak neodejdu tak to prestane platit a me ho banka veme.proste jeden klacek pod nohy za druhym musim podotknout teda ze je to Portualec ale vyborny manipulator neskutecnej.Jeste mi rek ze jestli chci ze muzem jit k psychologovi ze se neboji ze mel vzdy psychotesty v poradku a ze to co tam reknu mi stejne nikdo nuveri.Pry budou verit tobe nebo me?A to my spadla brada a rikam si zbal se nasetri si a rychle utikej s prckem od nej pry nez skoncis v blazinci.:-)Omlouvam se za ten roman musela jsem se taky ozvat.
19.9.2010 12:03:17
Ahoj Honzo, možná to opracdu u vás funguje. Je pravda, že Vaše děti jsou starší. Ale neznám Vaši sitaci. Možná, kdyby jsme mohli prohodit pár slov, změnila bych názor nebo bych zauvažovala o jiných možnostech.
Ivusa-liska
15.9.2010 15:39:02
Jen blázen by svolil k "šoupání dětí" mezi dvěma domovy. jedním z důvodů odcizení a rozchodu byly i jiné priority na výchovu. byla jsem dost zaměřená na využití volného času dětí, společného času a na důslednost. S taínkem to bylo 3x ano, jednou ne bez udání důvodu. Nyní jsem šřtastně rozvedená, děti josu OK. Otec má novou rodinu a dalšího syna, který na něj kašle ve svých 4 letech- resp. respektuje ho minimálně.
každému, co jeho jest
~j~
14.9.2010 7:06:55
Dobrý den Radko
Nevím kolik nás je co takhle uvažují. Ale to je moje osobní situace. Dobře vím, co jsem pokazil (slušně řečeno) a tak se snažím ji přijímat takovou jaká je. Trochu to komplikuje to, že bývalá partnerka má viníka rozchodu jasně daného (já 100%,ona - ano, vychází tam 0)- ne neodešl jsem z jinou ženou, aby to tak aspoň vypadalo. Ale to sem nepatří. Takže ta má situace není zcela dobrovolná ale budiž. Pracoval jsem a pracuji, žena byla s dětmi 10let doma (jestli vím, jaká je to dřina? - vím, občas jsem měl holky den dva dny na starost, jindy týden na horách - a to jsem jen řešil oblečení, jídlo, jak je zabavit - bez praní, žehlení, uklízení, nákupů), do hospody nechodím a mým koníčkem byly děti (dnes bych chodil víc sportovat a měl tak chladnější hlavu, doporučuji všem mužům). Takže ta změna byla pro mne šokující. A přišlo mi že v té chvíli má ona všechno - především děti kolem sebe. K ní se ony přitulí před spaním, najednou nebylo komu číst pohádky, s kým si povídat co zažily, nikdo nekřičel po odemčení dveří "táta přišel" žádné víkendové výlety...jen soudy o výživné (řekla že chce mít jistotu, že ji můj slib a vůle platit nestačí), uprošování že chci vidět děti a vědomí, že ony slyší jaký ten tatínek je. Takže mladší dcera se mnou zpočátku vůbec nekomunikovala...no dost dojímání, někdy jsem prostě jen seděl a brečel - to byla ta moje svoboda - poslat "alíky" a vyrazit...Ne, nejsem myslím ani hloupý ani ošklivý...ale náruč sebekrásnější ženy to nenahradí.
A co se týká toho - to raději milence či milenku? Vím jak to myslíte, tak nebudu moralizovat. To není osobní - ale snad jen stručné - to opravdu ne. A myslím že není argument pro výjimku. Snad kdyby to mělo zachránit zdraví či život mých dětí, ale jinak je to cesta do pekel. Stejný útěk, jako to třeba zapíjet alkoholem. Máte přeci svou důstojnost a právo na lásku, ne podvádět sebe, muže (a jestli za to nestojí, tak raději žádný vztah než nějaký) a svým způsobem i děti. Vím, není to snadné téma, ale nevidím tu prostor pro takový kompromis. A vím o čem mluvím...Krásné dny přeji.
 Příspěvky 110 z 94 [Dalších 84 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.