| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dala jsem za porod přes jedenáct tisíc a nelituji

 Příspěvky 110 z 234 [Dalších 224 >>]
janapelka
5.3.2013 22:53:07
Dobrý den, vím že diskuse je už celkem stará, přesto , pokud paní Alena ještě někdy zavítá na tyto stránky, chtěla jsem se zeptat, jak poznat kvalitní dulu?Je jich spousta ale jak poznat tu solidní?
Karla
  • 
31.1.2011 22:07:39
Pro odlehčení: Muž je dynamický, žena je hysterická.
Katka + 2
  • 
29.8.2010 11:53:53
ale tolik peněz bych radši investovala do něčeho lepšího.. Já měla první porod bez epidurálu, taky nic moc, šili mě hodinu bez umrtvení, ještě čtvrt roku jsem si nemohla sednout, další rok měla problémy spojené s porodem a stejně jsem další dítě rodila znova přirozeně a zase bez epidurálu a jakýchkoliv jiných "oblbováků", radši jsem využila sprchu, nahřívací polštářek, balon a prodýchávala.. A taky jsem měla obě děti klidný, druhý bylo navíc na mou postavu trošku větší, dalo mi zabrat, ale porodila jsem ho normálně přirozeně.. Nevím, proč bych měla oblbovat sebe i to dítě nějakými léky.. A to jsem dost citlivka, rozhodí mě i odběr krve, po vyřezávání znamínka, lokálně umrtveném, jsem omdlela.. A upřímně, radši bych znova rodila, než šla vyřezávat další znamínko..
15.8.2010 19:16:32
My jsme za porod dali asi tak 200,-? A to byl ještě nějaký poplatek za otce u porodu nebo co :-) Nejdřív jsme uvažovali, jestli nepůjdeme do toho vyhlášeného Šternberku, nakonec jsme se na to vyprdli a šli normálně do Olomouce, která je svou porodnicí zde mezi dámami dosti neoblíbená, nicméně jak se ukázalo, pro normální lidi co nepotřebují plyšáčky nebo TV u postýlky je to prostě normální porodnice. Je to z 90% o lidech. I v této, řekl bych, staře vypadající porodnici se rodí denně, úspěšně a dobře.

Takže - někdo na to má, rodit zcela běžně a bez vymožeností, někdo na to nemá a tak platí. Jistě, každý to má prostě jinak.
12.8.2010 22:12:54
Ano souhlasím, že žena, která nemá ráda bolest a porodí, může být dobrou a dovolím si i říct, že velmi dobrou matkou.
Pawlla
12.8.2010 21:52:39
No a taky nemám pocit,že si autorka hraje na chudinku,naopak si pochvaluje,že si porod zařídila ke své spokojenosti a tak to má být.~b~
Pawlla
12.8.2010 21:50:24
Jeremias,tohle je diskuse,takže není od věci reagovat na něčí příspěvek,jestli je to stěžování,to nevím,ale budiž~;)můj názor je ať si každý rodí jak chce,jak to jemu vyhovuje a pokud dá někdo za porod i 100 000 tak je to jeho věc,nevím proč by mě to mělo rozčilovat,moje peníze to nejsou.A ano myslím si,že i žena,která neumí zvládnout bolest může mít děti a může být dobrou matkou.~2~
12.8.2010 21:26:28
Tak podívejte, mě nerozčiluje to, že někdo si dál epidurál před porodem, aby měla menší bolesti apod. mě jen vadí to, jak tady každá dělá chudinku jak hrozný byl porod. Nevím, co to je v dnešní době za módu dělat z porodu něco strašného. Naše maminky rodily bez epidurálu, bez duly, bez manžela a také to zvládly. Já měla u porodu jen manžela a mám šťastné dítě, které se jen pořád směje. Jo, a autorko článku, jelikož jsem astmatička, tak jsem i během těhotenství brala léky na astma, které byli právě vhodné pro těhulky. Když člověk musí brát nějaké léky i během těhotenství, tak se prostě nedá nic dělat a pokud porod neprobíhá přirozeně a musí jít císařem, tak se také nedá nic dělat, ale rvát si dobrovolně do těla nějaké léky, které nejsou až tak úžasné pro tělo a jsou tam veliká rizika, je nad moje chápání. Pawlla, já nenapsala, pokud nejste schopné rodit přirozeně, tak nemáte mít děti. Já napsala, že pokud nezvládnete bolesti, které jsou naprostou samozřejmostí porodu, tak je lepší děti nemít a to je trochu rozdíl. Řekla jsem svůj názor a nevím, co Vám na tom vadí. Já nikomu neradím co má dělat a nebo nedělat, ale prosím vás tak si nestěžujte!!!!!
lonkue
12.8.2010 17:00:02
manyry dnesnich rodicek....? A to rikas ty po tom co jsi popsala porody tvoji maminky za hluboke totality...? Nechapu! Vzdyt checme jenom citlivy a lidsky pristup.... Pokud neni porodnik schopen byt stejne mily a citlivy ke vsem rodicim zenam, tak by nemel tuhle praci delat (nebo porodni sestricky, asistentky). Je mi jedni v jake nalade je zrovna muj porodnik a jestli se doma pohadal s manzelkou. Budu od neho ocekavat vzdy a za vsech okolnosti profesionalni a mile chovani. Kdyz bude opak budu si stezovat....
 Příspěvky 110 z 234 [Dalších 224 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.