| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Projekt Mámy pro mámy

 Příspěvky 16 z 6 
21.6.2010 11:20:23
přesně, to máš pravdu - já když začnu plést šálu, tak je nakonci poloviční počet ok než na začátku :-). ale moje babička už napletla víc jak dvěstě ponožek s čepičkami a hrozně ji to baví-splní to i funkci pomoci na druhé straně, protože si připadá užitečná a dělá jí dobře, když ji sestřičky a personál v nemocnicích chválí...klára csirková
21.6.2010 11:14:19
Děkujeme moc za pochvalu a za nápad. Ponožtiček není nikde v nemocnici dost, to je pravda a pokud byste se jednou chtěla do pletení pustit, návod vám pošlu :-). Přeji hodně šťastných chvilek s dětičkama :-)
Klára Csirková
Hlavní koordinátor projektu Mámy pro mámy
NEDOKLUBKO os
tasipaldrem
20.6.2010 8:03:21
opravdu miniaturní čepičky a ponožečky ,plete a háčkuje sdružení babyklokánci já sama mám zrovna doma krabičku mini ponožek a čepiček,akorát jsem to ještě nesihla zanést na neonatologii předevčírem jsem se vrátila s mým nedonošeňátkem z nemocnice ted mu je už 7 měsíců.
sdružení babyklokánků,tiskne letáčky s příběhy miminek předčasně narozených a také brožurky,
vůbec není špatný nápad dávat čepičky a ponožečky přímo maminkám,
ony si to berou domů né jen na pamaátku,ale i kvůli funkčnosti zkuste si v čr sehnat nějaké mimi oblečení na 2kg dítě té správné velikosti
posílám odkaz jsou tam i návody na to jak čepičky uplést http://babyklokanci.blogspot.com/~g~
Linda
  • 
16.6.2010 21:48:16
Určitě se hodí ponožtičky i čepičky různých velikostí. Já po prckovi nechávala pidi oblečení na oddělení, protože toho maličkého mají opravdu neodstatek a já měla něco už vel. 38 (ze zahraničí, tady tak malé není, nebo alespoň před dvěma lety nebylo). takže pokud se najde nějaká šikovná maminka nebo babička, která by ráda pomohla, určitě by se hodilo i něco ušité. Dokonce tam i maminky dávaly oblečení na Baby born a protože to je oblečení poměrně kvalitní, tak se užilo i když je na panenky.
DENISA
15.6.2010 15:21:46
Taky se pripojuju k chvale prima napadu. A co se tyce ponozticek a cepicek na mrnata, tak me napada, ze reknu svoji mame az nastoupi za par mesicu do duchodu. Ja uz se plest ani hackovat v zivote nenaucim, navic jak pises, s detma to je tezky, ale nase matky by to jiste zvladly, hodne z nich to umi.
15.6.2010 14:39:42
Tohle mi přijde jako prima nápad. Taky jsme po porodu strávili chvilku na neonatologii, tak vím, jak je to tam pro maminky těžké. Možná by je nějaká drobnost jako talisman pro štěstí trochu rozveselila. Jen mě napadlo - na "naší" neonatologii byl trvalý nedostatek tavých těch malinkých pletených ponožtiček pro nedonošeňátka. Maminky si je prý braly sebou domů jako suvenýr a pro oddělení je tam pletla jen jedna hodná maminka jedné sestřičky, která tam pracovala. Tak jsem koketovala s myšlenkou jich také pár uplést a poslat je tam. Bohužel jsem nesehnala rozpis na pletení (no, moc jsem nesháněla, s 3 dětma je to docela fofr - ale třeba to někdy v zimě vyjde, až bude víc času.. :-)) Možná, že by se to někomu hodilo jako tip, co posílat.
 Příspěvky 16 z 6 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.