| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Sága mého života pokračuje

 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]
14.6.2010 0:18:35
Popravdě řečeno, tu rekvalifikaci Lektora jsem dělal hlavně kůvli tomu, aby jsem měl nějakou kvalifikaci pro práci s dětmi. Nejspíše v MC nebo RC nikdy pracovat nebudu (Ne že by jsem nechtěl, ale jsem spíše spontání typ člověka... chytam se prostě věcí již vymyšlených a rád je obohatím.... ale vymýšlet program.... i když kdyby jsem měl tak taky něco dohromady dám :)) Třeba v tom azylovém domě mě to jako výpomoc baví, jsou tam jak menší, tak i větší děti, což je pro mě fajn. Malým mohu pomoct a větším poradit.... prostě to je asi to pravé ořechové pro mě..., jen jestli se tam náhodou najde místo, tak budu muset absolvovat psycho testy, které asi opravdu nedám. Jelikož mám za to že v tomto případě se dělají i testy na pozornost atd.... (pamatuji si ze ZŠ že jsme jednou dělali nezávazně test na toto téma a měli jsme na papíře vel. A4 zaškrtat mezi čísly od 1 -9 všechny 5ky do určítého času) Ne že by jsem na text neviděl (na blízko je to naštěstí u mě lepší než na dálku) ale přeci jen jich bohužel za stanovený čas najdu jistě míň než zdravý člověk. Tudíž neprojdu. A kdo ví, co se u těch testů zjistí za psycho. poruchu.... třeba jsem psychologicky nevyvážený jediněc ~:-D
Blanka+Adámek
12.6.2010 1:06:53
Pruhovana, ono je to tezky. U nas (Praha 3) nekdy v dubnu zjistovali, jestli budeme mit zajem o skliku v lete. Ale kdyz jsem se zeptala, kdy by to bylo, abych si podle toho naplanovala dovolenou, tak rekli, ze nevedi, ze to teprve musi rozhodnout OU. Coz je teda informace dost naprd, tak jsem si musela zaridit hlidani na prazdniny jinak a kdyz se konecne vyzvejkli, kdyze bude skolka otevrena, bylo mi to uz k nicemu. A ted to taky stavi tak, ze o otevreni skolky vlastne neni v lete zajem. ~a~
Jája
  • 
10.6.2010 15:46:12
Našla jsem tohle: http://www.sprace.cz/nabidka-prace/cestovni-kancelar-ck2/vychovatelka--vychovatel-na-svp-o971017.html
Taky chtějí praxi, ale jen týdenní.
Pruhovaná
10.6.2010 8:36:42
Děkuji za pokračování příběhu. Je mi líto, že určitá skepse, kterou jsem měla po přečtení prvního článku, byla oprávněná. Pracuji v podobné oblasti a domnívám se, že například mc nemají tolik peněz, aby mohly uživit lektora, který by to dělal jako povolání. Ale ta dobrovolnická praxe bude pro vás určitě zásadní přínos! Držím palce!
Pruhovaná
10.6.2010 8:29:03
To jsou jen takové stesky...
otevřeli jsme prázdnonovou školičku na dny, kdy zavírají všechny školky v našem obvodě, zájem je mizivý, asi ji budeme muset zrušit. Lidé si sice stěžují, ale zjevně hlídání mají :-). Nebo je to kvůli ceně - šolky jsou za pakatel, ale my nejsme školka, takže zadarmo to dělat nemůžeme, děti jsou malé, takže grant nám v současné době nikdo nedá (MŠMT kupodivu podporuje jen děti nad 6 let)... takže ani tudy asi cesta moc nevede.
vlad.
10.6.2010 7:42:22
Držím palce ~;((, nevzdávejte to! A myslím, že ten zdravotnický kurz by se v budoucnu mohl hodit.
9.6.2010 21:12:55
Jak už jsem řekl, zkouším vše co mě napadne, jen se najde většinou někdo, kdo se hlásí také ale tu praxi již má. Odpovědi jako: My by jsme rádi chlapa, moc se nevidí. Jenže praxe zatím vždy na konec vyhrála.
9.6.2010 21:09:46
Mám ještě v plánu že si (až si trochu odpočinu od té první rekvalifikace :-)) udělat si nějaký zdravotnický kurz. Mám to v plánu již pár let. Už jen z důvodu že první pomoc je věc která se může hodit vždy. A kdyby jsem si udělal nějakej kurz na to aby jsem mohl jezdit jako zdravotník třeba na tábory a tak... Nechám se překvapit, kam mě život zanese.~;)
9.6.2010 21:04:33
Děkuji za informace, ale samozřejmě nehledám jen školky. Zkouším i asistenci atd. A i jiná zaměstnání. Bohužel, zatím se nepoštěstilo. Ale ono se něco najde. Jinak děkuji za pokus pomoci co se týče internetových stránek... samozřejmě ty mám křížem krážem prošlé taky :-)
Markéta s párkem
  • 
9.6.2010 18:06:49
Karle, co to zkusit v hlídací agentuře? Sice nemáte praxi, ale zase máte pedagogické vzdělání a začít byste mohl u větších dětí.
 Příspěvky 110 z 17 [Dalších 7 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.