| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdy už táta přijde domů?

 Příspěvky 110 z 109 [Dalších 99 >>]
17.6.2010 8:14:01
Myslím, že nejs blázen. Já bych taky počkala, i když nejsem ve stejné situaci jako ty. Ale i tento čas uteče jako voda avy budete zase celá rodina spolu. Zvládnete to a budete zase moc šťastní. ržím Vám všem pěstičky :D
14.6.2010 13:18:51
Moc Vás chápu, před půl rokem jsem zůstala sama s tříletým synem, v rozdělaném baráku, bez peněz, bez topení a bez práce. Manžel sice nešel do vězení, to by snad si říkám bylo lepší, ale odešel k milence. Taky jsem moc bojovola, plakala a čekala, starala se o barák, dítě,že ho to přejde. Dneska je opět zpátky, vzorně se stará. Bydlím na vesnici, lidé si šuškají leccos, ale já jen říkám KDO NEZAŽIJE, AŤ NESOUDÍ. Hodně sil, ještě to určitě nebudete mít lehké. Jitka
14.6.2010 13:00:26
Ani jsem tolik celkem kladných reakcí nečekala. Spíš těch negativních. Jen abych Vám to trochu urovnala v hlavičkách, tak můj manžel nikdy nikoho nezabil, nikdy nevykradl byt a nikdy nikoho nenapadl. Je to podobné jako u Kateřiny, jen se jednalo o plechy na střechu. Škoda nedosáhla milionů ale nekolika desítek tisíc. Podmínku dostal na čtyři roky, ale měl tam uvedeno, že peníze, na které firma "ukradené" plechy ocenila musí do konce podmínky splatit. To bohužel kvůli finanční situaci nesplnil a proto dostal porušení podmínky. Ne proto, že chodil hrát automaty. Čtenářkám s právnickým vzděláním bych chtěla vzkázat, že pouze polemizují a případ zde podrobně rozepisovat nebudu. A jak píšete o kriminálnících. Mezi právníky je jich také spousta.
Jinak za příspěvky mockrát děkuji a za přání výdrže obzvlášť.~3~
Mišák
  • 
14.6.2010 8:53:58
a ... NEDEJTE SE!
Ren
  • 
14.6.2010 8:47:39
Ja autorku chapu a drzim ji pesti. Znam spoustu lidi, co nekdy udelali chybu a pak ji proste pred sebou tlacili a doufali, ze se na to treba neprijde, ze to nejak vysumi. Ne kazdy je dost silny, aby sve problemy vyresil razne predem. Myslim, ze manzel za ty roky manzelstvi ukazal, ze se chce snazit. Paradoxne bych se obavala, aby mu to vezeni v te ochote se polepsit spis nepritizilo. Kdovi s jakymi typky se tam pozna, jestli se od nich dokaze distancovat, kdyby chteli pozdeji navazat kontakt a tahat ho do nejakych pruseru.
14.6.2010 0:34:44
Nebo je to jen beletrie? To mě tak občas napadá u podobných článků, kde se do diskuse nezapojí autorka.
14.6.2010 0:26:12
proč by dcera neměla vědět, kdo to je, až se táta vrátí domů, když za ním jezdí celá rodina každých 14 dní. Jinak soucítím. Jen mě tak ale v této souvislosti napadá, o tatínky bylo dříve ochuzeno i mnoho rodin s otci s čistým trestním rejstříkem - můj tchán strávil v době, kdy se narodil můj manžel, 2 roky na vojně, takže se spolu ze začátku také moc neviděli... (co si pamatuju z vyprávění, domů z vojny se myslím jezdilo méně často než 1x za 14 dní, nevím, jestli pro otce od rodin byly nějaké zvláštní výhody...). Jejich vztah to myslím nepoznamenalo.
Petra Vondrušková
12.6.2010 14:53:15
já vlastně nerozumím tomu proč bys na něj měla nahlížet zle, je důležité jak se choval za dobu co byl s tebou tedy s vámi a pokud neudělal nic nezákonného v té době tak není důvodu proč si nemyslet, že je to jeho minulost za kterou udělal tlustou čáru a demonstruje to svým současným chováním.Třeba jste byli jeho druhá šance.
12.6.2010 6:06:26
Mam ten pocit, ze v tomto pripade to bylo trosku jinak, oni tu vatu prodavali za penize...takze slysny melousek nebo bokovka nebo vedlejsak, jak se tomu rikavalo, ne? Rozhodne by asi bylo spravnejsi zajit za vedenim podniku a domluvit se bud, at s tim podnik neco udela, anebo jestli je ok to dal vyuzit.
Hrochy
10.6.2010 18:09:32
~R^~R^
 Příspěvky 110 z 109 [Dalších 99 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.