| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme válčili s ADHD

 Příspěvky 110 z 126 [Dalších 116 >>]
Sylva, syn první třída
  • 
2.11.2012 13:18:10
Zrovna jsem s paní učitelkou mého syna (1. třída) mluvila o tom, že naše kroky budou časem asi směřovat do poradny, protože náš syn má nějspíš poruchu pozornosti a nebo tedy možná adhd, ještě nevíme...seděla jsem doma a byla z toho smutná, i když jsem to tušila a říkala jsem si vždy, že jsem na to připravená...nejsem...otevřela vaše stránky a našla tento článek...máte pravdu, můj syn možná neusedí a má plno nedodělaných věcí ze školy, ale má skvělou učitelku, která ví, že nemá cenu tlačit na pilu a je to hodnej malej kluk, co svojí mamině navleče korálky pro radost a neublížil by ani mouše....je to tak, ale přesto děkuji za ty řádny, prostě to sedlo....
Gréta Garbo
19.2.2011 17:41:11
jedná se o Pí dr.Heyrovskou???
PATRICIE
  • 
20.9.2010 17:31:31
Jééé, úplně mi mluvíte z duše. Těchto specielních škol je opravdu velmi málo, mohu se zeptat kampak Váš synek bude chodit? ZŠ je moje noční můra, syn má také ADHD byť nosím zprávy od lékaře tak mám pocit, že stejně se na to moc zřetel nebere a chodím na kobereček snad každý týden.....
Lenka, syn Ondra
25.5.2010 19:50:25
Jo, taky to na mě občas přijde.
Jsem pak pyšná, když jindy dokážu synovi zopakovat, že vím, že když mu někdo něco povídá, on to slyší. Ale že je potřeba dát domu druhému také najevo, že slyší :-)
Jsou to bitvy, co? Ulítnu občas, to se ví.
štěpánka
  • 
23.5.2010 23:57:13
Christie, 13 let. Klika je, že s ekluci většinou vyřádili doma. Intelekt naštěstí nadprůměrný a velká klika na učitelky, takže jim leccos odpustí. Vždycky, když tu čtu, co některé maminky zažívají v předškolních a školních zařízeních, děkuji za naše "úči". I když teď na gymplu už je to ososba od ososby, ale asoň kluci rozliší, jaký kdo je a dají si pozor (snad). Za úspěch považuju, že jen jeden měl třídní důtku, jinak zatím skončili napomenutím a pak si dali větší pozor. Doma tedy takto nefungují, jsou čím dál horší. Ale ve škole jsou OK a teď na ně je i míň stížností. Držte se, obě, dcerka i Ty!~x~~x~~x~
Christee
21.5.2010 11:28:09
Štěpánko, klobouk dolů. Mít jen samotná dvojčata, jsem na blázinec. Ale ještě s ADHD?~e~ Jak jsou stará? Dceři teď bude 12. Puberta ji začíná měnit. Už tolik neskáče roznožky přes sedačku v obýváku a nehoupe se na Lustru. Zato se sebevědomím to zamávalo, jak si konečně začíná uvědomovat sama sebe. Nevím, kam to bude směřovat, jsme teprve na začátku :-)
štěpánka
  • 
20.5.2010 20:33:17
christie, OK, s tím že je nutné vůle na obou stranách jedině+ souhlas.
Já mám dvojčata, výběr počtu dětí nebyl~t~~t~~t~. Ale jsem za ně moc ráda. Jak rostou, problémy s ADHD se fakt zlepšují. Nevím ale, zda puberta není horší.~3~
20.5.2010 9:17:40
Máme syna s AHDA a navíc je nadprůměrně inteligentní. Nejhorší známka je dvojka, ale poznámek má nepočítaně.
V první třídě to nebyl problém a pak dostal jinou paní učitelku. Nejvíc mě dostalo když se pokoušela nahradit slovo "nepozorný" slovem nevychovaný.
Absoluhovali jsme neskutečné množství prohlídek a vyšetření a pravidelně jí "zahazuji" spoustou papírů. Trochu se to zlepšilo. Jsem sice vedená jako "problémová matka", ale upřímně je mi to zcela jedno když syn nebude každý den nosit poznámku že lítá po třídě a neposlouchá!
Christee
20.5.2010 6:34:38
A taky, jak pravilo moje dítě: Jinde budou zase jiný blázni. Myslím, že je ve dvanácti docela chytrá :-)))
Christee
20.5.2010 6:32:36
Majo! To znám :-) Mně pomohlo přehodnotit životní hodnoty a nad maličkostmi se nečílit. Asi bych mu řekla: Napiš tu větu a pak mi to řekneš :-) Aspoň by trénovalo výdrž :-) A že si nemůže vzpomenout na tvar písmenka, to může být dysgrafie.:-)
 Příspěvky 110 z 126 [Dalších 116 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.