| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vy jste se snad zbláznili!

 Příspěvky 110 z 56 [Dalších 46 >>]
alikla
6.8.2010 9:15:14
omlouvám se za zmatky - bylo to na příspěvek busyembee...:-)
alikla
6.8.2010 9:14:39
Ahoj, už jsem psala příspěvek u Dany, mohla bych tě také poprosit o nějaké informace ohledně práce v Austrálii s dětmi (4 roky a 1,5)? Díky moc Klára
alikla
6.8.2010 9:12:19
Ahoj Dano, omlouvám se, mohla bych poprosit o mail a případně co nejvíce informací ohledně vaší cesty? Chtěli bychom s rodinou s 2 dětmi vyjet do Austrálie na půl roku až rok pracovně a cestovně. Nevím moc kde a jak začít a kolik to tak případně bude stát. Díky moc Klára klaraptackova@seznam.cz
Marti2008
3.5.2010 13:17:27
Děkuju za krásný článek, nepokrytě závidím. A opět se přesvědčuju o tom, že to jde.
Mám 20měsíční dcerku a mít příležitost jedu okamžitě i s ní!
Znám ty reakce ostatních (hlavně rodičů) - vy jste se snad zbláznili. Měla jsem dojem, že cestovat s dětmi je už naprosto normální, ale narážím pořád. Ať jedeme na víkend do Krušných hor (dítě v krosničce), nebo na týden na Moravu na kolech (dítě ve vozíku).... Letos bych chtěla vyrazit do ciziny, a třeba na kola a třeba pod stan a třeba putovně, a vím, že reakce budu muset odrážet.

Naše dcera patří k nám, takže nevidím nejmenší důvod, proč ji nechat na víkend u babičky (natoš déle) a jet někam bez ní.

Přeju autorovi mnoho dalších nádherných cest.
Marti
3.5.2010 9:48:42
Dekuju za clanek, ktery me pohladil i trochu rozesmutnil....temer po deseti letech jsme se vratili z Australie zpet do Cech. Jsem rada, ze nejenom my vzpominame na Australii v dobrem :)
Káča+3chlapy
2.5.2010 14:27:37
Ahoj, krásný článek, skoro závidím... Cestujeme s dětmi často, ale zatím to jsou jen blízské destinace jako Chorvatsko, Itálie, Korfu... Cesta bývá náročná, kluci jsou dost živý, ale nikdy jsme nelitovali. Ba naopak, naše dovolené bych nazvala rodinným stříbrem. Letos mám kulatiny, a tak se chci podarovat nějakou pořádnou výpravou tak na 2 měsíce. Zatím jsme ve fázi kam? Kdyby měl někdo tip, sem s ním. Díky a všem cestovatelům dobrý vítr.
Kateřina
Dana
  • 
2.5.2010 12:53:11
my jsme také byli v austrálii a na novém zélandu s 15ti měsíční dcerou a musím jen potvrdit, že ani let ani pobyt tam není s dítětem žádný problém. s časovým posunem se narozdíl od nás vyrovnala skvěle. lidé jsou tam skute moc milí, děti mohou téměř cokoliv. jediný problém byl po návratu, když se na ruzyni na dceru ostatní cestující místo australských úsměvů mračili a místo 35 stupňů tady bylo -10.
letu s malým dítětem se rozhodně nebojte a pokud si jako rodiče věříte, jděte do toho!
busyembee
  • 
1.5.2010 3:31:50
Jeste jsem zapomnela dodat, ze bydlime v Australii od roku 2001 (manzel je Australan) a cestujeme i tady casto. Nasi rodice maji farmu 12 hodin cesty odkud bydlime a jezdime tam porad. deti jsou na to zvylki, maji vzadu na sedackach jidlo, hracky a jsou v pohode. Ale je to opravdu o tom na co si zvyknete a deti, ty se rychle prizpusobi. Moje dcerka ma vysokofunkcni autismus a cestovani uplne miluje :-).
Busymbee, holcina 6 a klucina 5
  • 
1.5.2010 3:28:33
Ahojte,
precetla jsem si par komentaru a vidim, ze jsou dve skupiny lidicek - jedni cestuji s detmi v pohode a druzi ne...My s detmi cestujeme od jejich narozeni a obe cestovani s nami miluji a uzivaji si to, uplne po svem. Mozna, ze mimino nema nic z toho, ze bylo v cizine, ale ma hodne z toho, ze bylo s mamou a s tatou. My brali deti vsude s sebou, protoze jsme rodina. je to sice drazsi a kdyz byly deti male tak si moc nepamatovaly, ale ted se divaji na fotky a uz vi - je to jsem ja v Rime, kdyz jsem byla miminko a uz toho o Rime vi dost :-). ted uz si obe deti pamatuji z nasich spolecnych dovolenych a putovani hodne, ale casto si pamatuji uplne jine veci nez my dospelaci. Rekla bych, ze zacinaji mit docela obzor - nase strasi uz ma svuj maly globus a dokaze uz spoustu zemi bezpecne najit a vi jak tam ziji a co tam delaji, atd. Cestujeme opravdu dost, ale ne s cestovkami - sami, coz je 100 x levnejsi. A cestujeme vsude - v zemich civilizovanych i v zemich, kteri lide popvazuji za ne prilis civilizovane (my si to nemyslime). Byly jsme treba s detmi i v Jemenu a vubec jsme necitili, ze je to tam nebezpecny. Clovek musi vedet, co muze a co nemuze, ale jemenci byli velmi pratelsti a maji krasny vztah k detem :-).
sally
29.4.2010 21:38:34
Jo, ještě k dotazu, jeslti nemáme nic blízko... no máme... hromadu věcí... jenomže tam jezdíme o těch víkendech, kdy nejsme na dovolených - myslím místa do 150km od domova, které dáme na jeden den na otočku.
 Příspěvky 110 z 56 [Dalších 46 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.