| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Moje maminka je krásná

 Příspěvky 110 z 105 [Dalších 95 >>]
19.3.2010 20:33:54
ja měla jedno dítě ve 22 a druhé téměř ve 40.Oba kluci,takže v obou případech do dvou let šílenství.Byla jsem naprosto vyčerpaná.Rychlá sprcha byla jediná moje vlastní chvilka.S váhou jsem tudiž neměla žádné problémy a dodnes ji mám stejnou jako na základní škole.Nosím praktický účas a moc se nelíčím,tudíž si nikdo nemyslí,když jsem nenamalovaná,že jsem nemocná.V rámci možností si nakupuji oblečení,ale před běháním po obchodech jdu raděj na tenis,plavat nebo do angličtiny.Takže v tom mám bohužel trochu deficit.Jinak bych si ráda koupila hezké věci.Jenže ten čas...,s dítětem po obchodech nelítám,páč ho to nebaví a raděj něco čteme,lepíme nebo malujem.To mě nijak nevyčerpává,ale není to čas pro sebe,že..Takže taková zlatá střední cesta.Jen tedy chápu maminky,co zůstanou i celý den v pyžamu.Každé dítě je jiné,takže některé mamky se nudí a druhé jsou vyčerpané.Já byla a jsem ta druhá.
K_Daniela
  • 
16.3.2010 14:16:41
Jak kdo zvládá péči o dítě a o sebe, není až tak o tom, jaké má priority. Můžu srovnávat dvě rozdílné situace, které jsem zažila s jedním dítětem. Prvních osm týdnů mi malá proplakala, problinkala, spala v kuse 20 minut, kojení po půl hodině. Pláč dítěte ještě dodnes slyším všude, i ve zvuku přijíždějícího autobusu. Já jsem zpočátku spala 2 hodiny denně, pak jsem malou dávala na hlídání všem lidem z rodiny, protože jsem to už nemohla vydržet, a spala jsem tedy necelých 5 hodin denně. Šíleně jsem zhubla a nemohla být řeč ani o tom, že bych přemýšlela, co si vezmu na sebe. Byla jsem ráda, že v šestinedělí zvládnu základní hygienu. Pak jsme přišli na to, že malá prostě trpí hlady. Ona sice přibírala dobře, byla pěkná, nic tomu nenasvědčovalo, ale v zoufalství jsem jí začala přikrmovat. Nedovedu si to vysvětlit, ale ona měla asi větší potřebu, než jsem jí byla schopna dát. Od té doby máme jiné dítě. Teď sedím u PC, malá leží už čtyři hodiny v postýlce, odkud ji vyndám jen na přebalení a nakrmení, občas si broukne, občas na ni kouknu.. Prospí celou noc. To se prostě vůbec nedá srovnat. Najednou skoro nevím, co s časem. A to se mé priority nezměnily ani náhodou. Gratuluju ti k hodnému dítěti. Ale prostě jsi nezažila to, co zažije mnoho jiných žen. A troufám si říct, že většina...
16.3.2010 13:08:08
Souhlasím,spát každý den max.3 hodiny je fakt hukot,ale co s tím prostě ho nepřemluvíš at spinká.
Mám známou co jí mimčo spinká 14 hodin v kuse nedivím se že je odpočatá.
Naše malá prostě nespí a rto už jí budou 2 roky.
15.3.2010 21:12:16
Moje dítě tohle dělá už od 3 týdnů a ne od půl roku~n~ já ho jen položím na chvilku a už ječí a nezavře tu pusu do večera , kdy zas ječí než usne. No, je to s ním záhul. První byla taky prudivá,ale tohle je extrém!! Kojím co hodinu , někdy spíš po půlhodině. Musím dokrmovat, pořád řve hlady, jen si čůrne a řve, že v tom nebude...MASAKR, ale stojí to za to:-)

Kéž by třetí bylo za odměnu a aspoň více spalo. Malý nespí, teda spí, jestli se dá říct 2x20minut spánek~Rv
Lenule
  • 
14.3.2010 21:41:19
přijďte na týden k nám a poznáte z čeho budete uštvaná a to mám jen jednoho malýho 4měs. zlobiváčka a divila by jste se jak by jste se ztahala! A nezapomeňte, uvařit, uklidit, vyprat, vyžehlit, nanosit dříví, topit apod...
Kopřiva Dvoudomá
14.3.2010 13:29:51
Renato, týbrďo, to bych druhý mohla mít za odměnu taky takový :-)
13.3.2010 23:36:13
Nenudím se. Nejsem totiž na mateřské. ~t~
Martina
13.3.2010 17:34:08
To nebude nespanim, ja nespim uz osm let a vrasky nemam zadny ;-) ~y~
Marcela
  • 
13.3.2010 16:11:08
Pro Monty!!!!
Jde vidět, že se nudíš a jenom blbě kecáš. Opravdu nechápu, proč můžeš někoho tak kkritizovat, když máš podle toho co píšeš, jen jedno dítě a ještě abnormálně hodné. To ti opravdu přeji, ale může se ti státm, že jak se ti narodí druhé, tak rychle změníš názor a budeš se zpětně omlouvat všem. U prvního jsem si taky dokázala odpočinout ale u dvou už to taková paráda není. Každý má svůj názor, ale ty jsi vyloženě trapná!!
Pavlína, 2 děti
  • 
12.3.2010 7:34:37
Probůh chození do kavárny je nějaká rezignace?????????????????Načinčaná matka=spokojená matka a obráceně???????????Moje velmi dobrá kamarádka si na nějaké módní trendy nepotrpí, ale je to úžasná bytost a skvělá máma 3 synů.
Autorka je mimo a její článek paskvil.
 Příspěvky 110 z 105 [Dalších 95 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.