| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ať vám peníze neutíkají

 Příspěvky 110 z 197 [Dalších 187 >>]
rotekja
11.12.2014 19:00:17
Ahoj, pokud hledáte přivýdělek doporučuji placené dotazníky. Například Marketagent nebo zkuste Clixsense, kde je víc možností výdělků.

Další odkazy na placené průzkumy zašlu mailem. Dejte vědět na rotekja@seznam.cz

http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=456666

http://www.clixsense.com/?4111054

https://www.facebook.com/groups/onlinejobnow/
  • 
17.4.2013 9:57:02
Dobrý den můžete mi taky poslat program na domácí účetnictví děkuji pěkný den
Alice
  • 
17.7.2011 22:03:37
Před 2 lety jsme rekonstruovali domek a v průběhu prací nám došly peníze. Nyní jsou na řadě okna a dveře. Vybíráme okna od společnosti well okna v Třemošné, kterou nám doporučili kamarádi, ale neradi bychom se spálili a vyhodili peníze z již zmiňovaných oken. Konkrétně máme vybrány Plastová okna Zendow trend Nemáte je někdo? Jak jste s nimi spokojeni. Děkuji. Alice
MartinaNov (dva rošťáci
20.1.2011 15:23:54
proč by vyhazovali???
Já střádám dvacky, padesátikoruny. Nemáme prasátko, máme ježečka. Plný ježeček se rovná 4-5 tisícům a to je celkem maličký.
Jdu s tím k nám do Hrušky, rovnou za paní účetní, která už mě zná a je ráda, že jsem jim donesla drobné.

Určo se stačí zeptat třeba v trafice, jestli nechce koruny apod. v hodnotě cca 400, anebo to nabalíčkovat a hodit na poštu.

Jediné, co stojí za houby, je většinou vklad na účet, za který mnohá banka chce poplatek ~q~
MartinaNov (dva rošťáci
20.1.2011 15:09:47
já si časopis dopřeji, mám ale předplatné a vždy si předplácím tak, že dostanu dárek. Např. Marianne mám od jejího samého začátku, počkám si, když je kosmetika, kterou potřebuji a předplatím. Předplatné cca 500 za rok a dárek kosmetika např. Vichy za 1000. A mám luxusní krém pro sebe nebo krásný dárek pro maminku.
A každý měsíc super počtení.
Stejně tak Apetit. Navíc, s dobrými recepty i na levné rychlé večeře.

Na internetu mě to číst nebaví, mám ráda ten pocit, když si vlezu do vany, nikdo mě neotravuje a já si lebedím.

MartinaNov (dva rošťáci
20.1.2011 14:57:16
máme 3 šuplíky v rámci ledničky a jeden je na pečivo.
Nejde vždy jen o cenu, i pohodlnost, když je hnusně, děti nemocné, táta chodí pozdě z práce nebo vůbec (služebka) a já vím, že třeba 4 dny nemusím jít ven, abych nakoupila blbé pečivo, to mi za těch pár korun za mrazení stojí.

A kdo žije na vesnici a musí si pečivo objednávat, ano i takový tržní systém ještě funguje, se mnohdy nechytá už v jedenáct dopoledne
MartinaNov (dva rošťáci
20.1.2011 14:55:13
taky máme rádi rohlíky, z dlouhodobého hlediska je rozdíl, jestli jich vezmu dvacet za 1,40 nebo 2,90.
Já mrazím, vyndám rohlíky podle potřeby, nejsou žádné zbytky. Stejně tak chleba. Koupím v Globusu, kde je nejlepší, nakrájím a z mrazáku odebírám potřebné krajíce. Nesnáším totiž den staré pečivo 8-)

Ve velkoměstech se dá celkem levně nakoupit v akcích, aspoň já na mateřské mám prostor a čas se kouknout, co kde mají a sjet tam nakoupit. Mám to do různých řetězců blízko, tak mě nestojí moc benzín. Problém je, držet se pak napsaného seznamu, často kupuji i další věci, na které si vzpomenu hlavně proto, že je vidím v regále.... ale bohužel, 4 členná rodina má prostě své potřeby.

Hodně jde ušetřit právě při nákupu v akcích na plínkách, umělém mléku, i pracích prostředcích - jeden rok jsem nakoupila plíny v akci sice za 3000, ale pak jsem přes půl roku nepotřebovala ani balík a navíc jsme dostali super odrážedlo od Chicca, takže byl krásný dárek pod stromek.... a jelikož se na něm vyblbnou oba synové, taky dobrý
Netina
18.10.2010 14:18:24
Pro všechny šetřílky, jsme spustili domácí Účetnictví na Netině.
Vyzkoušejte si to, je to zadarmo na http://ucetnictvi.netina.cz/
Přejeme si aby Vám to pomohlo udělat si přehled v rodinných financích.

~;((

14.3.2010 23:36:50
Zdravím. Naše soukromé účetnictví vedu již 6 let. Je pravda, že to pomáhá, ale přesto bych chtěla také požádat o vzor tvého rozpočtu- jak píše i jiná mamina- klidně s fiktivními čísli~;)
Já to mám dosud rozepsané na: potraviny, drogerie, lékárna, auta, oblečení, a kolonka ostatní- kam zahrnuji i nezbyzné výdaje domácnosti jako jsou pojistky, internet, vodné, elektřina atd.
Můj mail je pikiota@seznam.cz
Třeba mi ten tvůj postup v šetření pomůže ještě víc.:-)
Předem moc díky
Hanka 75
9.3.2010 23:07:17
Tak to dávám klobouk dolů. Já jsem z těch, které šetřily rády, ale nikdy jsem nemusela takto, že bych přemýšlela nad krajíci chleba a hlavně tak dlouho ! To muselo být opravdu náročné, 2 roky bez výdajů na kulturu, divadlo, bez výdajů na dárky... Jak na tu dobu vzpomíná dcera ? Dalo jí to či vzalo - z jejího pohledu, nevíte ?

 Příspěvky 110 z 197 [Dalších 187 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.