| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku eMiminko se jmenuje Adam

 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]
Iva, Simona pul roku
  • 
18.6.2001 3:40:33
Adamku, prejeme Ti vsechno nejlepsi k prvnim narozeninam! A vsem Skokanum k tomu, ze uz rok jste TRI - rodina :-)
  • 
29.6.2000 22:09:53
Milá paní Ivano,

děkujeme za blahopřání. Asi se budete divit, ale asi na 2 minuty jsme o ustecke porodnici take uvazovali, tedy asi Skoky vic nez ja. To bylo asi nekdy v breznu. Pak jsem Skokymu vysvetlila, jak je Usti daleko a hned od toho upustil... Ach ty kilometry.
Prave na internetu jsme si ji také prohlédli.
Mějte se pěkně,
Káča
Jana
  • 
28.6.2000 10:24:39
Mila pani Ivano, marne hledam nekoho z oboru, kdo by mi mohl odpovedet na mou otazku, zda se da po odstraneni delozniho cipku ocekavat rizikove tehotenstvi a jak narocny je porod. Slysela jsem, ze prave diky zakroku ktery mi byl proveden (rekonizace - leden 2000) by nemel byt porod těžký.
Byla bych moc rada za Vasi odpoved. Dekuji Jana
  • 
27.6.2000 11:12:53
Blahopreji k narozeni vaseho syna Adamka.
S velkym zajmem jsem sledovala prubeh Vaseho tehotenstvi, moc se mi libilo, jak popisujete sve pocity, ale nezapomnela jste ani na toho budouciho tatku.
Samozrejme jsem nejvic byla zvedava jak popisete zacatek a prubeh porodu, trochu jsem se obavala, jak zvladnete tu zmenu porodnice.Ale zvladli jste to na jednicku.
Takze Vam, manzelovi a Adamkovi preji jeste jednou hodne stesti, zdravi a lasky.
SRdecne zdravi Ivana Pfefferlova, stanicni sestra, porodni sal, Usti nal Labem
P.S.Skoda, ze neznate nasi porodnici, slovy jedne maminky: pry jsme skryta perla mezi porodnicemi...Ale mame webovou stranku, tak se nekdy pro zajimavost mrknete(www.mnul.cz)
Romana, roční Filípek
  • 
21.6.2000 22:55:17
Ať má bezva život!
  • 
21.6.2000 11:40:44
Kaco, Skoky, Adamku,

posilame ty nejkrasnejsi gratulace, co jen muzeme zaslat. Je to jiste ten nejbajecnejsi pocit, co jste po tolika mesicich cekani prozili a my vam jen muzeme prat, hodne zdravicka a stesticka pro vaseho maleho broucka, ktery si zaslouzi tu nejvetsi peci, zvlast po tak ostre sledovanem prubehu jeho narozeni. Nejen, ze vas obdivujeme, ale prejeme moc stesti a spokojenosti ve trech, a jste opravdu moc bajecni. Nas tyto pocity cekaji v lednu pristiho roku a je proto vas pribeh a zkusenosti velkou motivaci vse zvladnout, i kdyz v trosku jinem prostredi, ale za stejnym ucelem.
Jeste jednou moc stesti a lasky pro vas vsechny

S uctou

Michal & Blanka
mbhlava@btinternet.com
  • 
17.6.2000 22:28:00
Ahoj Blanko,

Skoky Tvému muži vzkazuje, že jemu když berou krev, tak po 10 sekundách zbledne a do půl minuty je tuhej... je to tak jisté, jako že zítra bude Slunce na obloze, stává se to pokaždé.

Porod je ale věc úplně jiná, z televize o tom měl úplně jinou představu (tam to moc dramatizují). Hlavní je, že u porodu si otec "vypěstuje" k miminku vztah, který se dá porovnat se vztahem maminky k miminku. Kdyby tam nebyl, tak si to určitě bude vyčítat do konce života. A teď Skokyho cituji: "Manželce jsem slíbil u oltáře, že s ní budu v "dobrém i zlém", tak jsem to chtěl dodržet."
Jestli se chce manžel zeptat na něco konkrétně, tak může poslat e-mail.

Ahoj Káča a Skoky
  • 
17.6.2000 22:13:41
Milá Nino,

také Tobě děkujeme za nabídku a za knížku. To víš, že bysme ji rádi uvítali v naší knihovně, zvlášť když je užitečná hlavně pro Adámka.

Napiš mi prosím e-mail, pošlu Ti naši adresu domu.

Ještě jednou děkujeme,
Káča, Skoky a Adam
  • 
17.6.2000 22:07:58
Ahoj Míro,

nad tím rýmem jsme se nezamýšleli a ani jsme jméno nevybírali podle toho rýmu. Prostě se řeklo: "Kluk bude Adam" a bylo rozhodnuto, nám oběma se to jméno moc líbí.... tak proto.

Ahoj Káča
P.S. A jedna sestřička v Krči Adama taky přezdívala "klokan", aby si zapamatovala, který to je...
  • 
17.6.2000 21:55:57
Mockrát děkujeme, s dárky jsme ani nepočítali... ;-)

Ve Studovně jsme vybírali a pokud je to tedy možné, rádi bysme si početli v knížce od Steva Bidulpha - "Proč jsou šťastné děti šťastné"

Děkujeme,
Skokani
 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.